Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Jesi li ti ono za Moskvu valjaoAA23 je napisao/la:Oj Nedima hahahaha

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
hahahahahha ja ba i on se izvalio za čovjeka iz moskve

Vođa zna.
- BritishCore
- Kontakt:
Nije on, nego onaj //AA23 hahaha

AA23 je napisao/la:Diaby čovjeku u Moskvi rekao da Per Mertesacker predaje 4 broj Cescu..Chapman je napisao/la:Diaby čovjeku u mosque rekao da se Sesk vraća, niste ga razumjeliAA23 je napisao/la:Ja koji sam debil ispo, kontam sta je mosque pa napisah Moskva..

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Šta se vi smijete, niste znali da Mosque na francuskom znači džamija dok vam nisam rekao.
Utopili ste se u sivilo. 

AA23 dana 10 jul 2013, 20:13
Diaby čovjeku u Moskvi rekao da Per Mertesacker predaje 4 broj Cescu..
e yebo majkuuuuu pa imal' normalnog posta na ovoj temi, AA23 vazda izvuče neke najjače informacije, iz rukava ocm![]()
oplaka
šta će diaby u moskvi koji K.
ma bio na chatroulettu pa naletio na nekog iz mother russia i et da iskoristi priliku
Reci na bosanskom da te cijeli svijet razumije. Mosque znači džamija.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 12 jul 2013, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nama je bilo smiješno šta Diaby radi po moskvi i još govori ljudima da cesc dolazi
. još kad smo saznali onda je još gore postalo 

Vođa zna.
- BritishCore
- Kontakt:
znao sam ja sta znaci mosque Rizo, al je @Champan to napisao iz zajebancije tako mi je rekao, lupio frajer et 
zato je jos smijesnije ispalo sto je ovaj na kraju fakat mislio na dzamiju

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Ko ba nije znao RizoHenderson je napisao/la:Šta se vi smijete, niste znali da Mosque na francuskom znači džamija dok vam nisam rekao.Utopili ste se u sivilo.
![]()

Bas ocami vidim svi se pitaju otkud ovaj u Moskvi i povuce me na MosqueBritishCore je napisao/la:znao sam ja sta znaci mosque Rizo, al je @Champan to napisao iz zajebancije tako mi je rekao, lupio frajer et

Znao sam da sam dobio mjesto ovdje 
Ma na twitteru bilo i neko frajer duži tekst i sve malim, kontam lik francuz pa napisao mosque - moskva ( nisam znao da je to džamija ) i haj da ja budem pro da prevedem i izofiram se
Hvala Rizo braniš me

Ma na twitteru bilo i neko frajer duži tekst i sve malim, kontam lik francuz pa napisao mosque - moskva ( nisam znao da je to džamija ) i haj da ja budem pro da prevedem i izofiram se

Hvala Rizo braniš me

BadrHari je napisao/la: Ljudska stonoga. Odrezu ti casicu sa koljena, prisiju ti usta za tudji cmar i jedes tudja ****.Ima i pozitivna strana sto ti mozes srati reciklirana govvna u necija druga usta. Prilicno zanimljiv film.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
#LMFAOLBJ MVP je napisao/la:BadrHari je napisao/la: Ljudska stonoga. Odrezu ti casicu sa koljena, prisiju ti usta za tudji cmar i jedes tudja ****.Ima i pozitivna strana sto ti mozes srati reciklirana govvna u necija druga usta. Prilicno zanimljiv film.![]()
![]()
Svaka čast
![]()
![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- BritishCore
- Kontakt:
meni jakoZodiac je napisao/la:Assaidija prodati ako neko ga neko hoće osim što jako loše igra ima i konstituciju ko Keneniza Bekele nije on za Liverpoola.

Steta nema vise all-roundera kao ti.Cautinho je napisao/la:A svakakvih budala sto za Liverpool navijaju.
A i Liverpool je sav budalast.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Cautinho
- Kontakt:
Box-to-box.
Bilo,proslo.
Bilo,proslo.
Keep walking.
Da sam zlobnik napisao bih da te od silne vožnje u kamionu, otvorenog prozora, opalio vjetar i izvrnuo ti tastaturu, ali sreća tvoja pa nisam zlobnik.Cautinho je napisao/la:A svakakvih budala sto za Liverpool navijaju.
A i Liverpool je sav budalast.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Cautinho
- Kontakt:
A tvoja nesreća sto si Scouser.
Ja barem nikada ne bih izabrao Liverpool ili vozio kamion crvene boje.
Razumljivo.
Ja barem nikada ne bih izabrao Liverpool ili vozio kamion crvene boje.
Razumljivo.
Keep walking.
Jesi dosadan k'o proljev u ljeto. 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Cautinho
- Kontakt:
Jos jedan sjajan argument sa strane opozicije.
Keep walking.
Kakve bolan opozicij? Šta si ti sebi zamislio, da si neko i nešto!? Vrijeđaš članove foruma, koji imaju i po 10 godina više od tebe. Trebaš imati malo poštovanja 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Google [Bot], VensanKasel i 13 gostiju.