Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Omerbavarac » 06 dec 2009, 17:40

GunnerS je napisao/la:Pa nismo mi Bayern da se zadovoljavam sa tim... Mi uvjek idemo na titulu...jbg, samo što nas uvjek povrede hebu al nema veze... Ugl.za vas smo izmislili fudbal u pravom smislu te riječi ;)
To ti mislis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidim Bgm da idete na titulu, ali vam se nikako neda. Plavci vam stvaraju nocne more. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 06 dec 2009, 17:42

omerbavarac je napisao/la:
Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:A kao što oni manchesterovci kažu, sada ide Decembar najteže razdoblje, ovdje ako prođemo bez izgubljene, odnosno sa što više pobjeda, a ja sa ih izračunao 5-6 onda možemo mi se ubaciti u itekakvu trku za titulom :)
Uvijek sam volio tvoju matematiku GunnerS. ;) :D
Visa matematika.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dosta je vama medju prva cetiri.
Razumijem kad nas zajebavaju Chelseavi,Manchesterovi,Barcelonini pa čak i Realovi navijači,ali kad mi dođe neki Bayernov navijač i počne govoriti o pozicijama na tabeli i tituli :o Koliko ono dana niste bili na broju jedan 500 ili 600(ovo nije viša matematika :D ).Protiv Gladbacha na guzove dobijate ccc stvarno jadno
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 17:44

jbg.plavci su sada bolji tim, al vidjet ćemo sad kad gusto bude, subota-srijeda... Mi bar se borimo sa jakim timovima, a vi ? Wolsfburg, Leverkusen, ?! itd itd... Nedo Bog da je Bayern u EPL, borio bih se za opstanak sa Portsmouth-om al nisam siguran da bi se izborio :)

Btw. tema je Arsenal, pa ako imaš šta pametno reći, a vidim da nemaš, slobodno reci, al ako ne, imaš svoju temu i briši odavde :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 dec 2009, 17:44

Nema od vas Hajra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 06 dec 2009, 17:45

GunnerS je napisao/la:Pa nismo mi Bayern da se zadovoljavam sa tim... Mi uvjek idemo na titulu...jbg, samo što nas uvjek povrede hebu al nema veze... Ugl.za vas smo izmislili fudbal u pravom smislu te riječi ;)
Vidim Bgm da idete na titulu, ali vam se nikako neda. Plavci vam stvaraju nocne more. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa vama pola Bundeslige stvara nocne more :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 17:49

omerbavarac je napisao/la:Nema od vas Hajra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehe, hvala ti što me nasmija... hehe, ko mi kaže...hehehehehehehe... :mrgreen: :D :mrgreen: :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 dec 2009, 17:51

Vezni nogometaš Arsenala Tomas Rosicky mogao bi biti izvan terena oko mjesec dana nakon što je u utakmici protiv Stokea ozlijedio prepone, a ova je vijest jako razočarala Arsena Wengera, koji ionako zbog ozljeda ima problema sa sastavljanjem momčad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 dec 2009, 17:55

GunnerS je napisao/la:
hehe, hvala ti što me nasmija... hehe, ko mi kaže...hehehehehehehe... :mrgreen: :D :mrgreen: :D
Eto sta sam rekao. Ode vam sad i Rosicky, pa prije njega Van Persie, inace igraca kojeg najvise "gotivim". Ponajbolji vam se igraci povredjuju, ko kad ih ne stedite. Dajte im malo odmora, pa nece biti lomljave. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jos Fabregasa da prodate, ma padoste vi nisko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ima one djecice u Africi, spremni za iskoristavanje. :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 17:56

miky_hz je napisao/la:Vezni nogometaš Arsenala Tomas Rosicky mogao bi biti izvan terena oko mjesec dana nakon što je u utakmici protiv Stokea ozlijedio prepone, a ova je vijest jako razočarala Arsena Wengera, koji ionako zbog ozljeda ima problema sa sastavljanjem momčad
velika šteta, ja sam se baš radovao njegovom povratku jer je on jedan od najboljih maistora na sredini terena.. al jbg.nas moraju hebat povrede...

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 06 dec 2009, 18:10

GunnerS je napisao/la:
Eto sta sam rekao. Ode vam sad i Rosicky, pa prije njega Van Persie, inace igraca kojeg najvise "gotivim". Ponajbolji vam se igraci povredjuju, ko kad ih ne stedite. Dajte im malo odmora, pa nece biti lomljave. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jos Fabregasa da prodate, ma padoste vi nisko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ima one djecice u Africi, spremni za iskoristavanje. :mrgreen: :mrgreen:
Evo ja čito Fabregas će u Bayern.Inače nije mislio otići,al teško je odbiti ponudu Bayerna,kluba u kojem igrači lažu da imaju povredu samo da se ne moraju brukati :lol: Uostalom,da je vama te djecice iz Afrike pa da ne igrate vako jadno više.I lakše malo s tim mr greenom,umori se čovjek.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2009, 00:16

@Fabregas: Hajde skontaj sto stavljam mgreen. Shvatas sve bukvalno. I ti i ovaj ti kolega. Vrlo je lako izvuci vam zivac. Daj malo se opustite, kulirajte. :mrgreen: :mrgreen:

Usput imamo i mi te djecice. ;) ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2009, 16:59

Jarane, ne možeš meni izvuć živac, pogotovo ne preko net-a :) Mene boli briga šta ti kažeš ili neko drugi, ja imam svoje mišljenje i ostajem pri njemu ;)

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 07 dec 2009, 17:13

GunnerS je napisao/la:Jarane, ne možeš meni izvuć živac, pogotovo ne preko net-a :) Mene boli briga šta ti kažeš ili neko drugi, ja imam svoje mišljenje i ostajem pri njemu ;)
Ovako razmišlja jedan klasičan Arsenalov navijač :mrgreen: Eto omerbavarac fino ti je čovjek odgovorio vidiš da smo skroz kool :lol: a u buduce ako nemaš sta pametno napisat vezano za temu nemoj ni dolazit 8-)

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 dec 2009, 18:11

Gdje je cikcanga da odrzi lekciju ovom bavarcu i navijacima ostalih klubova sto dolaze na ovu temu da ostavljaju bespotrebne komentare? :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 dec 2009, 18:44

niccolo je napisao/la:Gdje je cikcanga da odrzi lekciju ovom bavarcu i navijacima ostalih klubova sto dolaze na ovu temu da ostavljaju bespotrebne komentare? :)
sta ce cikanaga ko je taj ????? ko neki opasan lik njegovi komentari nemaju veze sa fudbalom on nema veze samo zna da provocira i misli da je centar svijeta on i "njegov" arsenal
FK Pjetlovi

TopGunner
Kontakt:

Post Postao/la TopGunner » 07 dec 2009, 19:03

Juve 3-0 Bayern sutra pa ti pricaj sta hoces, kad god bi Arsenal i Bayern igrali, Bayern bi popusio. Kosto jedan momak napisa pola bundesliga vam daje nocu moru.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 07 dec 2009, 19:11

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Pa vama pola Bundeslige stvara nocne more :lol:
@TopGunner
Misliš na ovo hehe 8-)
Jesi to opet pomijenio account,molim te?Pa tebe svaki 5. dan banuju,a nikad s pravom ccc nema smisla stvarno :lol:

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 07 dec 2009, 19:45

Uz svo dužno razumijevanje zbog teške ozljede i dugog oporavka, novinari Sport.co.uk portala ipak su hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silvu proglasili jednim od najvećih podbačaja Arsenala u ovoj sezoni.

Uz hrvatskog Topnika, na listi onih koji nisu pružili dovoljno, našao se i Theo Walcott, Gael Chlichy, Abou Diaby i Manuel Almunia.

Objašnjenje za Duduovo uvrštavanje na ovaj neslavan popis glasilo je otprilike ovako:

"Nitko ne poriče da se hrvatski internacionalac herojski vratio nakon teške ozljede, no kako se približava dvije godine od tog incidenta, tako je sve jasnije da Eduardo pati od kroničnog nedostatka samopouzdanja."

"Nekoć je to bio nogometaš koji je situacije jedan na jedan rješavao vrlo hladnokrvno, a danas ih promašuje. Slično je bilo protiv Tottenhama, Sunderlanda, a vidjela se i psihološka blokada kada ga je čuvao John Terry. I dalje ga muči problem sa ozljedom bedra u situaciji kada je Arsenal doslovce desetkovan."

Ozljede ili manjak samopouzdanja

Walcott je u popis prije svega uvršten zbog silnih problema s ozljedama koje mu ne dopuštaju da stabilizira svoju igru, slično je i sa Francuzom Clichyjem, dok se za Diabyja kaže kako igra nedovoljno konstantno. U nekim je utakmicama jedan od najboljih Topnika, a već u sljedećoj situaciji je neprepoznatljiv. Baš kao i kod Eduarda, i kod vratara Almunije vidi se nedostatak samopouzdanja, posebno kada je u pitanju rješavanje opasnih situacija i visokih lopti u šesnaestercu - tvrde engleski novinari.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 07 dec 2009, 20:34

reds je napisao/la:
niccolo je napisao/la:Gdje je cikcanga da odrzi lekciju ovom bavarcu i navijacima ostalih klubova sto dolaze na ovu temu da ostavljaju bespotrebne komentare? :)
sta ce cikanaga ko je taj ????? ko neki opasan lik njegovi komentari nemaju veze sa fudbalom on nema veze samo zna da provocira i misli da je centar svijeta on i "njegov" arsenal

Nisam ja opasan, samo sam strahobalan.
Jesi l' gledao Haniballa 1,2,3,4 il' kol'ko ih vec ima?

Eh, onako psiholosko mrcvarenje zrtve je u po mom ukusu.

Dobro znate da imam jos zabranu velicanja Kluba do nedjelje, a onda ce mali Loseri
da pocine kolektivno samokastriranje jer samo curice navijaju za onaj kvaziklub.

@Fabregas

Nisam banovan, al' malo mi fali jer se na administraciju vrsi enorman pritisak kako bi bio ukljonjen
sa foruma i kako bi bilo sprijeceno iznosenje Istine.

Hajmo, hvatajte malo grove, ipak smo mi najveseliji navijaci!

[youtube][/youtube]
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 dec 2009, 20:59

ljubav je napisao/la:
reds je napisao/la:

Nisam ja opasan, samo sam strahobalan.
Jesi l' gledao Haniballa 1,2,3,4 il' kol'ko ih vec ima?

Eh, onako psiholosko mrcvarenje zrtve je u po mom ukusu.

Dobro znate da imam jos zabranu velicanja Kluba do nedjelje, a onda ce mali Loseri
da pocine kolektivno samokastriranje jer samo curice navijaju za onaj kvaziklub.

@Fabregas

Nisam banovan, al' malo mi fali jer se na administraciju vrsi enorman pritisak kako bi bio ukljonjen
sa foruma i kako bi bilo sprijeceno iznosenje Istine.

Hajmo, hvatajte malo grove, ipak smo mi najveseliji navijaci!

[youtube][/youtube]
To ljubavi!!!:)Samo jako, treba da se zna da za Arsenal navijaju posebni ljubitelji fudbala.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.