FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako sam cuo upitno je dali mozete uopste igrati 1 ligu a razlog je udruzivanje koje nije po pravilima UEFE.Tako se prica po Savezu a o plasmanu PL ni pod razno.Prenosim jer info dolazi od ozbiljnih ljudi i nije provokacija.
stvarno mi je više pun qrac raznoraznih insajdera na ovom forumu generalno .. svi neki insajderi, niko ne otkriva od koga je dobio informacije, al' bitno je da to napiše na forumu, pa je on kao faca .. stvarno ne kontam bit da napišeš kako imaš neki info, al' nećeš to reći sada, nego kao kada dođe vrijeme .. u čemu je poenta? na kraju, info bude niđe veze, samo se levati džaba izvale i pojedu jedno veliko gofno
a vala, Azmir jučer, prekjučer bio na sastanku u NSBiH, tako da je on upoznat sa svime, ako uopšte ima nešto .. još je čovjek lijepo rekao ljudima iz NSBiH da je cilj Slobode povratak u PL
a što se tiče ovih insajdera, GROHOTOM SE SMIJEM
a vala, Azmir jučer, prekjučer bio na sastanku u NSBiH, tako da je on upoznat sa svime, ako uopšte ima nešto .. još je čovjek lijepo rekao ljudima iz NSBiH da je cilj Slobode povratak u PL
a što se tiče ovih insajdera, GROHOTOM SE SMIJEM
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jeste nekad je pljuvao, pa kad sam kritikovao skino sa FB.... sad se malo promjenio upravu siSkojevski je napisao/la:Dobar je on kakav je bio, kad je pljuvao po Slobodi na sve nacine.
Sad zena dijete pa se malo promjenio.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svejedno je napisao/la:Kako sam cuo upitno je dali mozete uopste igrati 1 ligu a razlog je udruzivanje koje nije po pravilima UEFE.Tako se prica po Savezu a o plasmanu PL ni pod razno.Prenosim jer info dolazi od ozbiljnih ljudi i nije provokacija.
ahahaa kakvo udruzivanje ? ..hocel se ovo sad opet Olimpic umjesto nas hvatat za slamku spasa?..ebiga treba im publika, treba im ime mozda sad oni upitaju da preuzmu nasa dugovanja

Naravno salim se kakvi vise udruzivat se sa nekim ..digli smo se iz pepela ne treba nam niko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
o kakvom udruzivanju je rijecsvejedno je napisao/la:Kako sam cuo upitno je dali mozete uopste igrati 1 ligu a razlog je udruzivanje koje nije po pravilima UEFE.Tako se prica po Savezu a o plasmanu PL ni pod razno.Prenosim jer info dolazi od ozbiljnih ljudi i nije provokacija.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Fakat o kakvom udruživanju je riječ,sumnjam da je u vezi one škole 7 sa Slobodinim omladincima, ja koliko znam tu nije ništa nezakonito 

da je u pitanju udruživanje Kluba 7 i Slobode, ne bi se priznala titula ova što su sada osvojili, čak ne bi ni mogli nastupati uopšte .. a koliko ja znam, drugog udruživanja osim tog nema
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ne znam da li je do tebe ili do tvog info, ali mislim da nikom na kugli zemaljskoj nije jasno o čemu ti govoriš!?svejedno je napisao/la:Kako sam cuo upitno je dali mozete uopste igrati 1 ligu a razlog je udruzivanje koje nije po pravilima UEFE.Tako se prica po Savezu a o plasmanu PL ni pod razno.Prenosim jer info dolazi od ozbiljnih ljudi i nije provokacija.
Udruživanje? WTF

tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma de padobranac obicni, napisa i nema ga vise 

75.min FK Budućnost Banovići - FK Sloboda Tuzla 0:2, strijelac Selamović nakon asistencije Omerovića.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nece valjda ovo racunat u ona 3 boda sto nam dodzuzla2 je napisao/la:75.min FK Budućnost Banovići - FK Sloboda Tuzla 0:2, strijelac Selamović nakon asistencije Omerovića.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:nece valjda ovo racunat u ona 3 boda sto nam dodzuzla2 je napisao/la:75.min FK Budućnost Banovići - FK Sloboda Tuzla 0:2, strijelac Selamović nakon asistencije Omerovića.![]()

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
staragarda je napisao/la:nece valjda ovo racunat u ona 3 boda sto nam dodzuzla2 je napisao/la:75.min FK Budućnost Banovići - FK Sloboda Tuzla 0:2, strijelac Selamović nakon asistencije Omerovića.![]()

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa i oni iz Banovica znaju i kazu da im je dato, samo vi iz Lukavca vazda bolje znate od oba ucesnika u spomenutom mecu 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovo je bila generalna proba.staragarda je napisao/la:nece valjda ovo racunat u ona 3 boda sto nam dodzuzla2 je napisao/la:75.min FK Budućnost Banovići - FK Sloboda Tuzla 0:2, strijelac Selamović nakon asistencije Omerovića.![]()

Ma uzeli bi nas i bez puštanja jer ova ekipa Budućnosti je odron.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ojj oplaka cuj kompleks prema okolini koja na okruzuje hahahahahhaha
@ LjumanM95
jesi bio na tekmi, liči li igra Slobode na šta, ima li kakvih akcija
jesu li pokazali šta Mujkić, Galin? 
jesi bio na tekmi, liči li igra Slobode na šta, ima li kakvih akcija

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pripreme započele na vrijeme, u trenažnom procesu skoro 30 igrača, ide se za koji dan na Zlatibor.
Jeste niz pripremnih utakmica, ali opet gostujuči remi protiv premijerligaša i danas u Banovićima pokazuje plodove ozbiljnosti.
Očekujem opširnije nekada večeras jer je web tim bio na tekmi.
Jeste niz pripremnih utakmica, ali opet gostujuči remi protiv premijerligaša i danas u Banovićima pokazuje plodove ozbiljnosti.
Očekujem opširnije nekada večeras jer je web tim bio na tekmi.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.