Takvog nečeg nema nigdje na svijetu, nezabilježeno je takvo silovanje i djelovanje jednog klupskog čelnika (blizu je možda onaj ludi Čečenac, ali je jako daleko od ovoga, a ostale ne znam... a pratim nogomet, i to jako) pa to nitko ne može razumijeti. Ali dobro, zaključak ovih višednevnih peripetija je:
1. mi Dinamovci koji smo protiv NELEGITIMNE uprave smo u krivu
2. nas ne bi trebalo biti briga kako se ljudi koji NELEGITIMNO vode naš klub ponašaju i kako predstavljaju isti te nas ne bi trebalo brinuti TOTALNO UNIŠTAVANJE KLUPSKOG IDENTITETA
3. ne bi nam trebalo smetate yebanje balijske i četničke majke i širenje rasizma i nacionalizma od strane čelnika kluba; prozivanje nas koji se ne slažemo s politikom rušiteljima države i kluba; tjeranje trenera ili igrača jer je popularniji od gazde i jer maše navijačima; zabrana ulaska navijačima jer se ne slažu s politikom; prodavanje djece i dovođenje stranaca; manipuliranje ligom i bezvrijednost titula
4. neutral

ci su u pravu, u potpunosti, i pozvaniji su od nas komentirati situaciju u našem klubu
5. neutral

ci bi rođenu mater dali da im ovaj dođe u klub i lako bi prešli preko toga da ih ovaj nabije na kuratz i da im yebe mater jer misle drukčije
6. neutral

ci bi uživali da im klub igra Ligu prvaka, a da ga u isto vrijeme gleda tisuća-dvije ljudi i da je sprdnja ne u državnim, ne u lokalnim, ne u regionalnim nego u svjetskim razmjerima.
Upućujem pozdrav svima onima koji se slažu s mojim upisima i misle slično meni i upućujem pozdrav onim ostalima te se povlačim s komentiranja ove teme dok se Mamići, Barišići, Čičci, Rozići, Peterneli i ostala svita jednom zauvijek ne sklone iz Maksimirske 128.
MAMIĆU, CIGANE, ODLAZI IZ SVETINJE!