Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana

Ovo je kul.
Cuj fuj
Moj danasnji trening. 3 serije :
run 800m
50 squats (cucnjevi)
40 situps (trbusni)
30 pushups (sklekovi)
20 pullups (zgibovi)

run 800m
50 squats (cucnjevi)
40 situps (trbusni)
30 pushups (sklekovi)
20 pullups (zgibovi)
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Moj današnji, samo basket, posti se, odradio sam kvotu za treninge s tegovima ove sedmice
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sad ovo odradio na cambridgeujbmilan je napisao/la:Cuj fuj![]()
![]()
run 800m
50 squats (cucnjevi)
40 situps (trbusni)
30 pushups (sklekovi)
20 pullups (zgibovi)

EDIT: ne znam kako sam kuci dosao
Amicci Di Nessuno
Juce u teretani povrijedi rame kako sam valjda ruzno uhvatio teg. Ono leg'o na klupu, uzeo teg i ode mi na stranu, jaka bol u momentu sam cak osjetio da mi se rame pomjerilo i kont'o sam da je iskocilo.
Na svu srecu nije i mogu sve raditi, ali me boli kada ruku pokusam staviti iznad ledja.
Ne znam dal da idem doktoru ili da odmorim koji dan. Jel neko imao slicne povrede ?
Ne bi volio da radim ako je nesto unutra puklo ili sta vec ..
Na svu srecu nije i mogu sve raditi, ali me boli kada ruku pokusam staviti iznad ledja.
Ne znam dal da idem doktoru ili da odmorim koji dan. Jel neko imao slicne povrede ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Moraće ti ruku odrezat, počet' će ti truhnut pa nećeš moć sa njom 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Imam ja isto, al boli po 2-3 dana pa stane, ja mislim da se treba na operaciju da se to riješi, meni na ultra zvuku ništa nije pokazaloM4kaveli je napisao/la:Juce u teretani povrijedi rame kako sam valjda ruzno uhvatio teg. Ono leg'o na klupu, uzeo teg i ode mi na stranu, jaka bol u momentu sam cak osjetio da mi se rame pomjerilo i kont'o sam da je iskocilo.
Jel se zayebajes il' sta ?
Ovo je ozbiljna stvar. Ako znas reci ako ne znas preskoci pitanje.
Ovo je ozbiljna stvar. Ako znas reci ako ne znas preskoci pitanje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jarane izmasiraj to pa vidi, nek ti neko masira zagrijava i opterećuj. ako imaš bol jak javi se doktoru.
Nije se igrat' s tim, ja sam zajebo slučajno slično rame tako, sreća meni su samo nešto lupnuli prema nazad jako i nešto škljocnulo i sva nelagola prestala
Nije se igrat' s tim, ja sam zajebo slučajno slično rame tako, sreća meni su samo nešto lupnuli prema nazad jako i nešto škljocnulo i sva nelagola prestala
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ok, hvala.
Kod mene je to već kronično, operacija jedino kod mene rješenje, al ću čekat, ne smijem samo tenisa igrat i tenis servis na odbojci, ovo sve ostalo može
Tako moja nena. Okliznula se i pala. Ni'e mogla da makne rukom mjesec dana.Na svu srecu nije i mogu sve raditi, ali me boli kada ruku pokusam staviti iznad ledja.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kod mene to traje kratko, 5 minuta ruke ne mogu podić, onda je već bolje 

Pozdrav stručnjaci . Interesuje me samo možda je već neko pitao ili pisao , nošenje tegova na nogama , da li ima efekta oko odraza , dakle nosam te tegove samo u šetnji , a šetam cijeli dan
. Hvala 

Tako blizu, a tako daleko.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko god da je ima ružan pupak.
Kakva vaskularnost

Cime se taj spuc'o ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.