FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Što se tiče odbrane titule u LP, mislim da će to biti pravo teško,trebat će i igračima i Pepu da stvore koheziju koja je ptrebna za osvajanje još ne osvojenog. Igrački kada bez sumnje posjedujem oali to treba kvalitetno posložiti u Njemačkoj smo sigurno neprikosnoveni i nebi trebalo biti većih problema u kup i u Bundesligi. Bilo bi i više nego doličo da Bayern u idućoj sezoni dođe do polufinala i ti se časno oprosti(kup i Bula se naravo podrazumijevaju), a onda iduće sezone kada Pep bude znao i vidjeo kako njegova ekipa diše i radi onda krenuti u pohod na Evropu. Ne treba sada od Guardiole očekivati u prvoj sezonbi u novom klubu u novoj državi u novoj ligu sa novim igračima nešto spektakularno, ja od Guardiole očekujem mnogo više u drugoj sezoni za njega na klupi Bayerna kada se 100% upozna sa igračnima i sa ligom. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Thiago Alcantara: I want to go to Bayern Munich. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
To je to, ja cekam njegovo predstavljanje.Saurman je napisao/la:Thiago Alcantara: I want to go to Bayern Munich.

Bayern je prososezonskim uspjehom i uspjehom od prije nekoliko sezone (ukljucujuci 3 finala LP-a u 4 godine) postao veoma privlacan tim u kojem je cast igrati i koji predstavlja osnovu za veliku buducnost. Trofeji u ovom klubu postaju neminovnost (oduvijek su to bili) i svake godine je zahtjev da se uzme barem neka titula. Sve predispozicije su ispunjene, tim odise pozitivnom atmosferom, sadrzi puno kvalitetnih igraca i neuspjeh je zadnja stavka koja se smije upotrijebiti kada se spominje ovaj tim.

Idemo opet po sve.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po mom misljenju dovodjenje Alcantare je bezpotrebno i bacanje novca u prazno, jer na toj poziciji vec imas Martineza, Schweini-ja, Kroosa i Gustava.
Ukoliko dodje Alcantara to za mene licno onda znaci siguran odlazak Kroosa iz Bayerna...
Ukoliko dodje Alcantara to za mene licno onda znaci siguran odlazak Kroosa iz Bayerna...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo nesto za @Omera.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav carobnjak.
Ovo protiv Bilbaoa sam gledao uzivo. Ja sam ga zamijetio u onoj utakmici Audi cupa sa Bayernom, kada je radio fantazije na terenu i kada je postigao dva gola i od tog dana zamisljam jednog takvog igraca u Bayernu a evo ta se zelja ispunila.
Na isti nacin sam pratio Shaqirija, mada njega nisam imao priliku gledati toliko puta kao Thiaga.
Ja ocekujem da Pep od momka napravi masinu, buducu zlatnu loptu.

Ovo protiv Bilbaoa sam gledao uzivo. Ja sam ga zamijetio u onoj utakmici Audi cupa sa Bayernom, kada je radio fantazije na terenu i kada je postigao dva gola i od tog dana zamisljam jednog takvog igraca u Bayernu a evo ta se zelja ispunila.
Na isti nacin sam pratio Shaqirija, mada njega nisam imao priliku gledati toliko puta kao Thiaga.
Ja ocekujem da Pep od momka napravi masinu, buducu zlatnu loptu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobili ste vanserijskog igraca
Jos ne vjerujem da je otisao

Jos ne vjerujem da je otisao

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Kako 22 miliona ako mu je klauzula 18
Nebitno, Španjolci su to.

Nebitno, Španjolci su to.
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam pis'o ovdje dugoo vremena iz nekih razloga al' ipak moram, jednostavno moram, da sa ipak malim al' opravdanim zakasnjenjem cestitam amidži, omeru, effeu, neutralu, inženjeru Mustafi, Schweiniu, Riberiu, Saurmanu, el fajteru, isakovicu, brzom , rahmetli Klaretu i Galu i ostalim momcima (nek' halale ako sam nekog zaboravio) veliki, jedan od najvećih uspjeha našeg kluba. Fantastična sezona, sve je štimalo, triple je tu i ne vidim razloga da se isti uspjeh ne ponovi. Zaista te čini sretnim kada vidiš da svjetski mega talenti i zvijezde izaberu naš klub kao svoju destinaciju za uspjeh u budućnosti. Pep je tu, sve je novo, osjeti se mali pritisak i strah zbog svih novina koje je novi menaGER donio, ali ni sekundu ne sumnjam u nove pobjede i uspjehe. Thiago? Ma neka ga, ima se može se, veliki smo hoćemo da budemo još veći sa jedne strane, a sa druge strane sa transferima ovakvog tipa otvara se podloga za velike uspjehe u budućnosti. Schweini,Lahm i Robbery su već poprilično u godinama ipak trideska je tu. Niko ne kaže da oni ne mogu više da pružaju vrhunske partije ali neće moć' sami kroz cijelu sezonu na više frontova. Jedan nam se Španac isplatio (cak i najveci optimisti nisu mogli da predvide sjajnu sezonu Javia), pa zašto ne bi i ovi novi. Ipak je kod njih zadnjih godina prisutan taj nevjerovatan pobjednički mentalitet(doš'o vakat i na njih, mor'o je) pa to svakako treba iskoristiti. Živ'li.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne vjerujem da ce se Bayern olako rijesiti Kroosa.
Ipak je to Bayernovo dijete, talenat Bavarske krvi i po meni ce prije Gustavo otici.
Ja da sam Luis prilagodjavao bi se poziciji Beka jer je na sredini prevelika guzva.
Sigurno ce biti kvalitetnija zamjena od Contenta.
Thiago na ovom klipu pokazuje tehniku sa loptom zadnji put vidjena kod Ronaldinha.
Koliko su smijesno napuhane cijene nekim igracima koji su losiji za 2 klase od Alcantare.
Al opet Bayern je to. Švabo ce dobiti sljedeceg Messia za manje od 20 miliona
Jos kad se navikne na Njemacku, Minhen i stil zivota, profesionalnost i organizaciju u klubu nece nikad htjeti otic.
Isto Bilal.
------------Muller----------------
-----------Gotze-----------------
Alaba---Thiago--Kroos---Shaqiri
------------Gustavo-------
--Kirchoff---Badstuber---Martinez-
----------Neuer-----------
Mislim da Trebaju sacekati ovi mladji samo malo i da ce biti za oko 3 godine ovo najbolja ekipa u Evropi isto sto je sada ova.
Ako neko ima bolji sastav da sam neku mladu nadu zaboravio nek napise.
( Can mi je na klupi)
Ipak je to Bayernovo dijete, talenat Bavarske krvi i po meni ce prije Gustavo otici.
Ja da sam Luis prilagodjavao bi se poziciji Beka jer je na sredini prevelika guzva.
Thiago na ovom klipu pokazuje tehniku sa loptom zadnji put vidjena kod Ronaldinha.
Koliko su smijesno napuhane cijene nekim igracima koji su losiji za 2 klase od Alcantare.
Al opet Bayern je to. Švabo ce dobiti sljedeceg Messia za manje od 20 miliona

Jos kad se navikne na Njemacku, Minhen i stil zivota, profesionalnost i organizaciju u klubu nece nikad htjeti otic.
Isto Bilal.
Mislim da Trebaju sacekati ovi mladji samo malo i da ce biti za oko 3 godine ovo najbolja ekipa u Evropi isto sto je sada ova.
Ako neko ima bolji sastav da sam neku mladu nadu zaboravio nek napise.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Guardiola ce da zavije Bayern u crno a ovaj transfer precijenjenog Alcantare je samo potvrda toga, Guardiola ce da unisti ekipu koja je osvojila trostruku krunu forsiranjem Alcantare ispred nekih igraca Bayerna koji su definitivno bolji od njega.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Guardiola ce da zavije Bayern u crno a ovaj transfer precijenjenog Alcantare je samo potvrda toga, Guardiola ce da unisti ekipu koja je osvojila trostruku krunu forsiranjem Alcantare ispred nekih igraca Bayerna koji su definitivno bolji od njega.
Neka nas uništi kao što je Barcelonu, ja sam zadovoljan.
http://www.dw.de/kraj-ljubavi-izme%C4%9 ... 62-html-cb" onclick="window.open(this.href);return false;
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ova formacija ti je malo smijesna ,3-5-1-1 bez pravih (ustvari bez pravog desnog krilnog beka ) i zasto Martineza nebi stavio u vezu a Gustavo (rotation ) a CB neko novi ,takodje ne vjerujem da ce Bayern zaigrati u ovoj formaciji za par godina ali sve je moguceBadrHari je napisao/la:Ne vjerujem da ce se Bayern olako rijesiti Kroosa.
Al opet Bayern je to. Švabo ce dobiti sljedeceg Messia za manje od 20 miliona![]()
Isto Bilal.
Ako neko ima bolji sastav da sam neku mladu nadu zaboravio nek napise.( Can mi je na klupi)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nece unistiti ali ovo meni vec postaje smijesno...fol veliki trener,carobnjak i takve stvari a covjek ce za pojacanja potrositi 100+ miliona eura iako je sastav Bayerna bio perverzno dobar i kad je on potpisao.BigBigBang je napisao/la:Guardiola ce da zavije Bayern u crno a ovaj transfer precijenjenog Alcantare je samo potvrda toga, Guardiola ce da unisti ekipu koja je osvojila trostruku krunu forsiranjem Alcantare ispred nekih igraca Bayerna koji su definitivno bolji od njega.
Jos kako stvari stoje dovest ce jos jednog Spanca i tako njemackog reprezentativca Kroosa vjerovatno otjerati iz Bayerna...jbt. ispade da je Guardiola>Bayern.
Kroos je i jedina slaba tačka Bayerna bio. Pisao sam o tome mnogo puta a kolega @badr se ne slaže sa tom konstantacijom. Umjesto Kroosa je doveden Gotze koja je baš falio da se kompletira potpuno Bayern, a sada je počelo ovo sa Thiagom. Jedina solucija je Javi na stoperu a Bastian ide na poziciju Javija a Thiago na poziciju Bastiana.
Ako dođe dati će se da zaokružim 20 miliona eura. Gotze 37 i to je 57 da zaokružim 60 miliona. Meni je draže dati dobar keš na 2 dobra igrača nego nešto što radi Wolfsburg godinama.
Ako dođe dati će se da zaokružim 20 miliona eura. Gotze 37 i to je 57 da zaokružim 60 miliona. Meni je draže dati dobar keš na 2 dobra igrača nego nešto što radi Wolfsburg godinama.
Braco Bavarci stize nam Thiago, mislim da ce udarna postava naredne sezone biti sljedeca
----------------Muller------------------
Ribery------------------------Robben
-------Gotze-------------Thiago-------
------------Schwiensteiger------------
Alaba---------------------------Lahm
----------Dante------Martinez---------
--------------Neuer------------------------
Potpuno si urpavu, Kroos uvijek djeluje nekako odsutan mozda ga i ovaj dolazak Alkantare i probudi.Neutral je napisao/la:Kroos je i jedina slaba tačka Bayerna bio. Pisao sam o tome mnogo puta a kolega @badr se ne slaže sa tom konstantacijom. Umjesto Kroosa je doveden Gotze koja je baš falio da se kompletira potpuno Bayern, a sada je počelo ovo sa Thiagom. Jedina solucija je Javi na stoperu a Bastian ide na poziciju Javija a Thiago na poziciju Bastiana.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo je vrlo realna opcija, samo me brine Martinez dali će se snaći na poziciji stopera.Vrlo moguća postava. A šta sa Badstuberom kada se vrati?vendeta87 je napisao/la:Braco Bavarci stize nam Thiago, mislim da ce udarna postava naredne sezone biti sljedeca

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.