adnan_nanda je napisao/la:haha joj amadeus dzaba sam sve napisao kad htjedoh postati ti vec to uradionisam mogao gledati drugo poluvrijeme a sve zanimljivo se tad desilo,uglavnom drago mi je na vaznoj pobjedi i idemo dalje.AMUNT!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
adnan_nanda je napisao/la:haha joj amadeus dzaba sam sve napisao kad htjedoh postati ti vec to uradionisam mogao gledati drugo poluvrijeme a sve zanimljivo se tad desilo,uglavnom drago mi je na vaznoj pobjedi i idemo dalje.AMUNT!
to Adi svaka ti dala,Adi_Zepce je napisao/la:O hvala Bogu da nas ima jos "normalni" kojima je Simis svetinja![]()
Boze koja pobjeda 1:2 u Bilbao jaci smo od Barce definitivno gdje oni padaju mi dobijamosada AkB pobjediti Reala i idemo po titulu
![]()
Amount Valencia
hvala brate...GunnerS je napisao/la:Svaka čast na pobjedi... Svakako mi je drago što Valencia pobjeđiva...
Adi_Zepce je napisao/la:Ipak bez prijenosa na TV Hayat prenosit ce u 20h Barcelona vs Espanjoloni majke mi nisu normalni
Da na progrmau im tako pise a si vidio na TTX sto pise u najavi utakmiceadnan_nanda je napisao/la:na stranici hayata sam vidio da pise ovako:subota 22:00 Španska liga, utakmica...i to je sve,pa ako barca-espanjol. igraju u 20:00 znaci da ce prenosit valencia-real,da ja njih ipak sacekam sa brisanjem jos malo
Cestitali smo mu na forumu valencia.esPhill Jackson je napisao/la:3 bio rodjendan Villi,a niko da mu cestita![]()
ako bog da...ja nekako mislim da ce biti nerijeseno, a u zadnje vrijeme me idu X-evi na kladionici... mada naravno, ne bih volio da tako bude... AMUNT VALENCIA!!!Saurman je napisao/la:Valencia----Real Madrid
2 : 1
Villa 37" Alonso 63"
Mata 82"
sretno
Da mora se po jos jedan trijumf Valencie i jos jednu blamazu Real.Ja iskreno nebi imao nista protiv da ponovimo rezultat od prosle godineKarim_Madrid je napisao/la:saram samo ti sanjaj...volio bi ti to..zbog profita jer one lakrndije Getafe sasijece u sred Barcelon...amadeus21 je napisao/la:ako bog da...ja nekako mislim da ce biti nerijeseno, a u zadnje vrijeme me idu X-evi na kladionici... mada naravno, ne bih volio da tako bude... AMUNT VALENCIA!!!Saurman je napisao/la:Valencia----Real Madrid
2 : 1
Villa 37" Alonso 63"
Mata 82"
sretno
bice dobra tekma u VALENCIJI..iako bez CR9 i Kake ce biti tesko...ali mora se
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 2 gosta.