nerkolfc je napisao/la:Breaking News: Everton Football Club would like to announce the signing of Wigan Athletic.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
nerkolfc je napisao/la:Breaking News: Everton Football Club would like to announce the signing of Wigan Athletic.
OMGConsigliere je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Breaking News: Everton Football Club would like to announce the signing of Wigan Athletic.
uhhhnerkolfc je napisao/la:Evo i slika kao dokaz - Everton Athletic
HAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHHA OH GOD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHADex je napisao/la:OMGConsigliere je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Breaking News: Everton Football Club would like to announce the signing of Wigan Athletic.![]()
To je hajka ugl . Ovaj certifikat sam vidio dosta puta i znam zasto sluzi i zbog toga sam se sjetio . Inace studiram Engleski jezik pa mi nije strano znacenje ovog ovdje koliko ti mislis da jest . Everton je u nasoj sjeni jos od osnivanja jednog od najvecih klubova Engleske .obi-punk-kenobi je napisao/la:uhhhnerkolfc je napisao/la:Evo i slika kao dokaz - Everton Athletic
![]()
![]()
...care,ima jedna stvar od hrvatskoga benda Jinx koja ide kao "...na cemu si ti!?""
Fakat...koliko si ti "familijaran" s tim engleskim jezikom,ha??![]()
![]()
![]()
I to sto si nam pod nos postavio je ,beno mila, "rodni list" tebi "omiljenih i dragih" crvenih preko puta Stanley Parka koji danas nastupaju pod nazivom "liverpool football club"!!!!popularni LFC.![]()
Toliko
p.s.
Zvali ste se Everton i to nikad necete moci pobrisati...hehehe-Everton B.
COYB
Svaki pametan menadžer, ako je u mogućnosti, uzima najbolje igrače iz svog prethodnog kluba.nerkolfc je napisao/la:Breaking News: Everton Football Club would like to announce the signing of Wigan Athletic.
Mladi španjolski nogometaš, član Barcelone, Gerard Delulofeu sljedeću će sezonu provesti na posudbi u redovima engleskog premierligaša Evertona, koji je danas potvrdio njegov dolazak.
Upravo toGoodison je napisao/la:Ništa strašno. I Moyes i Pellegrini su kiksali pa ne vidim da su osuli paljbu po njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.