Imam osjećaj da će Zaha da se poigra sa tim Tajlanđanima danas.Rooney88 je napisao/la:Ima prenos na SK prime.U 15h pocinje a ja cekam k`o na iglama. Samo da zaigraju vise...

Full spreman.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Imam osjećaj da će Zaha da se poigra sa tim Tajlanđanima danas.Rooney88 je napisao/la:Ima prenos na SK prime.U 15h pocinje a ja cekam k`o na iglama. Samo da zaigraju vise...
Manchester United will make a move for Italy International Andrea Candreva if they miss out on Barcelona starlet Thiago Alcantara.
Candreva impressed while on international duty at the Confederations Cup, though Manchester United are not the only club reportedly following him.
David Moyes may well have to change his transfer plans as Thiago Alcantara has told Barcelona he would prefer a move to Bayern Munich over Old Trafford.
beka23 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fergijeva karijera kroz Super Mario animaciju, prejako.
http://nirsportz.eu/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;jasko__ je napisao/la:Link za nas koji nemamo SK....
Nema Zahe..CONFIRMED XI:
Amos
Fabio
Ferdinand
Evans
Buttner
Carrick
Cleverley
Anderson
Januzaj
Welbeck
Giggs
Fabio has the 22 shirt and Zaha the 29.
Volio bih vidjeti Lingarda i Zahu kasnije..Valjda će Adnan nešto pokazati danas,baš bih volio..SUBS: Lindegaard, Rafael, Evra, Jones, Zaha, Keane, Lingard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.