RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kimbo ne spominje niko vrh tabele ili odmah da se plasiramo u evropu. Slazem se s tobom ali bez pravog centarfora eto ti isto kao prosle sezone kad nismo u 2-3 utakmice dali vise od 2 gola. Evo i u pripremama 5 utakmica dajemo po jedan go. Nevalja brate nista. Treba centarfor ko hljeb
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Kontakt:
Nemozes to reci jos uvijek. Sjeti se samo kad je Rahimic prve pripreme odradio. Igrao 5-6 utakmica, Velez izgubio svaku i onda kad je prvenstvo pocelo koliko li ono bi bez poraza? Rahimic se prema ovim tekmama ponasa kao prema treninzima. Mozda samo on ima viziju koliko je stvarno jak nas napad. Mi mozemo imati neku viziju o odbrani jer je ostala ista malte ne, ali napad, on samo sad zna kakvi smo.moRAja je napisao/la:Kimbo ne spominje niko vrh tabele ili odmah da se plasiramo u evropu. Slazem se s tobom ali bez pravog centarfora eto ti isto kao prosle sezone kad nismo u 2-3 utakmice dali vise od 2 gola. Evo i u pripremama 5 utakmica dajemo po jedan go. Nevalja brate nista. Treba centarfor ko hljeb
Mada bi se slozio da bi volio imat jos jednog centarfora - nek se nadje. Ali ovo 1 gol po utakmici - ne daj da te to zbuni.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Moderator
- Kontakt:
Kad igraci idu na Bjelasnicu na pripreme ponovo.. danas ili?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Slazem se da bi nam valjo jedan klasican centarfor(okic i jusuf su poluspic),ali moje misljenje je da nam prije fali jedan zadnji vezni jer tesko iznosimo loptu sa svoje pole.Nasi zadnji igraci se dodaju i ne znaju sta ce sa loptom pa je onda nabiju naprijed
Inace prvo poluvrijeme(kad su oba kluba igrala u pocetnom sastavu) odigrali smo solidno ,dali jedan gol iz akcije kakvu gledamo kod brazilaca i Barcelonininih igraca
(5-6 dodira od prve,dvije pete i na kraju vrlo dobro poentiranje Okica iskosa).Imali smo jos 2-3 veoma dobre prilike ali Bilobrk je izvaredan golman,i sprijecio najgore bravoruznim odbranama.Siroki se nije vidio prvo poluvrijeme,gol dadose greskom nase odbrane kada trojica nisu se mogla dogovoriti ko ce na loptu a ivankovic prodje sam izmedju njih i zabi je od precku u gol.Drugo poluvrijeme uglavnom igra na sredini uz blagu dominaciju Sirokog,koji je imo 2 dobre sanse za gol,a mi preko Sevke odlicnu sansu za gol,kada iskosa sa lijeve strane laznjakom baci nekoga od igraca Sirokog na pod,i ostro sutira po zemlji u blizi ugao ali Bilobrk oprt bravoruzno brani svoj gol.
Vidi se da Velez igra bolje,imaju htijenje i zalaganje(treba jos popraviti snagu) ali fale(po meni) jos 2 igraca za najvisi vrh,defanzivni vezni i napadac(iz razloga koje sam naveo)
FORZa VELEZ
P.S.Pripremi te sa za puno bolje igre Veleza u novoj sezoni,hocemo li se boriti za sami vrh to ce mo vidjeti,nadam se da Da

Vidi se da Velez igra bolje,imaju htijenje i zalaganje(treba jos popraviti snagu) ali fale(po meni) jos 2 igraca za najvisi vrh,defanzivni vezni i napadac(iz razloga koje sam naveo)
FORZa VELEZ
P.S.Pripremi te sa za puno bolje igre Veleza u novoj sezoni,hocemo li se boriti za sami vrh to ce mo vidjeti,nadam se da Da

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Idu danas, i vraćaju se 19. jula nazad u Mostar.Benjo_AFC86 je napisao/la:Kad igraci idu na Bjelasnicu na pripreme ponovo.. danas ili?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
MostaracVelezovac siguno nisi gledao proljetni dio zadnje sezone. Pa nismo u polusezoni 10 puta opalili po golu,samo smo Rudar ubili. Guzovace protiv Zelje,Sarajeva,Sirokog,Borca,zrinjskog. Ako se Ibri tad nije stvorila vizija onda nas isto ceka. Jeb.o catenaccio treba nam napadac dobar i po mogucnosti zadnji vezni u cemu se slazem s rodjakom. Ako ne dovedu jos bar jednog provjerenog napadaca ceka nas hrkljus kao i predhodnih godina
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Prvo poluvrijeme smo bili bolja ekipa, bilo je tu finih akcija koje su izmamile osmijehe i aplauze na tribinama. Drugo poluvrijeme katastrofa. Ševko najbolji na terenu. Igrač s brojem 15 ( mislim da je Rašević u pitanju) ne zna lopte štopati, gdje su ono našli ? Ne valja ga vidjeti kako trči.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Škahić raskinuo ugovor sa Veležom i vratio se u Srebrenik.. Zbog privatnih problema
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Pišeš gluposti, otisao je sa ekipom na Bjelasnicu, imas informacije koje su 0% tacneBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić raskinuo ugovor sa Veležom i vratio se u Srebrenik.. Zbog privatnih problema

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
„ROĐENI“ PONOVO OTPUTOVALI NA BJELAŠNICU
Fudbalerima Veleža završio je svojevrstan „kratkotrajni odmor“, u pauzi između dva radna ciklusa priprema. Istina, taj „odmor“ iskorišten je za odigravanje prijateljske utakmice sa Širokim Brijegom (1:1).
Jutros je Veležova ekspedicija otputovala na novih sedam dana brušenja forme na Bjelašnici. Uprava „Rođenih“ osigurala je ovog ljeta dva pripremna ciklusa svojim igračima, od 10 i 7 dana, kako bi se što kvalitetnije pripremili za nastupajuće prvenstvo. Na put su krenuli svi igrači koji su se i našli u autobusu prije 10-tak dana, tako, za sada, nema novih imena.
Na Bjelašnici će „Rođeni“ odigrati jednu prijateljsku utakmicu. Protivnik će biti Famos iz Hrasnice. Na povratku, u subotu, dogovoren je pripremni meč sa Igmanom iz Konjica, novim članom Prve lige FBiH. Ovo će biti ujedno i posljednja utakmica u pripremnom periodu.
Fudbalerima Veleža završio je svojevrstan „kratkotrajni odmor“, u pauzi između dva radna ciklusa priprema. Istina, taj „odmor“ iskorišten je za odigravanje prijateljske utakmice sa Širokim Brijegom (1:1).
Jutros je Veležova ekspedicija otputovala na novih sedam dana brušenja forme na Bjelašnici. Uprava „Rođenih“ osigurala je ovog ljeta dva pripremna ciklusa svojim igračima, od 10 i 7 dana, kako bi se što kvalitetnije pripremili za nastupajuće prvenstvo. Na put su krenuli svi igrači koji su se i našli u autobusu prije 10-tak dana, tako, za sada, nema novih imena.
Na Bjelašnici će „Rođeni“ odigrati jednu prijateljsku utakmicu. Protivnik će biti Famos iz Hrasnice. Na povratku, u subotu, dogovoren je pripremni meč sa Igmanom iz Konjica, novim članom Prve lige FBiH. Ovo će biti ujedno i posljednja utakmica u pripremnom periodu.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobro ti znaš, pitaj kojeg igrača Veleža slobodno pa ćeš dobiti odgovor. PozdravRodjeniiBrato je napisao/la:Pišeš gluposti, otisao je sa ekipom na Bjelasnicu, imas informacije koje su 0% tacneBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić raskinuo ugovor sa Veležom i vratio se u Srebrenik.. Zbog privatnih problema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 13 jul 2013, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Na put (na Bjelasnicu) su krenuli svi igrači koji su se i našli u autobusu prije 10-tak dana, tako, za sada, nema novih imena.Benjo_AFC86 je napisao/la:Dobro ti znaš, pitaj kojeg igrača Veleža slobodno ili Baku pa ćeš dobiti odgovor. PozdravRodjeniiBrato je napisao/la:Pišeš gluposti, otisao je sa ekipom na Bjelasnicu, imas informacije koje su 0% tacneBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić raskinuo ugovor sa Veležom i vratio se u Srebrenik.. Zbog privatnih problema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Moderator
- Kontakt:
Drug mi je to znam šta pričamRodjeniiBrato je napisao/la:
Na put (na Bjelasnicu) su krenuli svi igrači koji su se i našli u autobusu prije 10-tak dana, tako, za sada, nema novih imena.

Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 13 jul 2013, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Pa vidis evo jutros izaslo na oficijelnoj da su svi igraci koji su bili prije 10 dana u autobusu i sada su, puste tvoje price...Benjo_AFC86 je napisao/la:Drug mi je to znam šta pričamRodjeniiBrato je napisao/la:
Na put (na Bjelasnicu) su krenuli svi igrači koji su se i našli u autobusu prije 10-tak dana, tako, za sada, nema novih imena.čuo sam se sa njim danas, a i evo ti dokaz
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa taj sto je pisao vjerovatno nije isao u autobus provjeravati koji igrac fali.. Boze, ne vrijedi stobom pisati.. ajde vidjeti ces i sam, ja sa likom prije 3 sata u gradu bio 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nije bitno, sretno mu ako je otišao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo ga ko onaj Conrad, dosao na izlet u Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, momak imao privatnih problema... pa mu daleko to u toj situaciji
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa kakvi su to ugovori, da se tako lako raskinu, ako je vec potpisao.Benjo_AFC86 je napisao/la:Jbg, momak imao privatnih problema... pa mu daleko to u toj situaciji
i tito je volio velež :D
-
- Kontakt:
Ovoj hebo lud zbunjenog,taman par dana optimizma ,i opet sve po starom,bebanic ,rascic ,e sad i ovaj skaha ccc pa dokle visekroos je napisao/la:Pa kakvi su to ugovori, da se tako lako raskinu, ako je vec potpisao.Benjo_AFC86 je napisao/la:Jbg, momak imao privatnih problema... pa mu daleko to u toj situaciji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.