FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 07 dec 2009, 14:54

boccaccio je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: boccaccio? :mrgreen: Fali nam jos krokodil, jelde stole :mrgreen:

Jeli isao iko na treninge ovih dana? Devera li se sta?
E ako dodje i krokodil onda se moraju ubaciti i Nesh i Biblioteka (Italija) .. :mrgreen:

:D vidim dobro poznajete taj kraj,svaka cast,naci cemo nekoga i otamo :mrgreen:
Blue Tigers 4 ever :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 dec 2009, 14:55

boccaccio je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:boccaccio? :mrgreen: Fali nam jos krokodil, jelde stole :mrgreen:

E ako dodje i krokodil onda se moraju ubaciti i Nesh i Biblioteka (Italija) .. :mrgreen:
:D vidim dobro poznajete taj kraj,svaka cast,naci cemo nekoga i otamo :mrgreen:
Doselio u taj kraj 1982. godine, ne bi valjalo da ga ne znam ... :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 dec 2009, 15:02

Seyo_TM je napisao/la:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 dec 2009, 15:03

Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Vidis da nije,cim se ne javlja
:mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 dec 2009, 17:07

Seyo_TM je napisao/la:Jeli isao iko na treninge ovih dana? Devera li se sta?
Otprilike nista se ne desava...Igraci ce ovih dana na pauzu, dok pripreme pocinju sredinom januara.Sto se tice pojacanja trenutno je sve na ispitivanju terena uglavnom od imena koja se cesto vezu za klub vecinom nije nista tacno, jos uvijek se ne zna ko treba doci(Amar ne zeli izaci u javnost sa tim a sve je na njemu) i nesto konkretnije ce se znati tek nakon Nove godine tad ce se znati i ko ce tacno napustiti klub.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2009, 17:19

pile87 je napisao/la:
Otprilike nista se ne desava...Igraci ce ovih dana na pauzu, dok pripreme pocinju sredinom januara.Sto se tice pojacanja trenutno je sve na ispitivanju terena uglavnom od imena koja se cesto vezu za klub vecinom nije nista tacno, jos uvijek se ne zna ko treba doci(Amar ne zeli izaci u javnost sa tim a sve je na njemu) i nesto konkretnije ce se znati tek nakon Nove godine tad ce se znati i ko ce tacno napustiti klub.
Ko ce cekat novu godinu :mrgreen:

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 07 dec 2009, 18:57

nime_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Obzirom kada počinje proljetni dio(krajem februara) Nova godina je preblizu :lol: ...A čisto sumnjam da će se neka imena pojačanja pojaviti, pogotovo ako su iz naše lige.Amar je sigurno "snimio" neke igrače iz ostalih klubova,samo su pitanje finansije,Žujo odriješi kesu :shock: jal seharu :D hehe
Željo - My first love!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2009, 19:07

kosewsko hill je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Obzirom kada počinje proljetni dio(krajem februara) Nova godina je preblizu :lol: ...A čisto sumnjam da će se neka imena pojačanja pojaviti, pogotovo ako su iz naše lige.Amar je sigurno "snimio" neke igrače iz ostalih klubova,samo su pitanje finansije,Žujo odriješi kesu :shock: jal seharu :D hehe[/quote]

Mene je nekako strah u vezi tih pojacanja.Imam osjecaj da od tog nece nista i biti da cemo dovoditi neprovjerene igrace iz nizerazrednih klubova.Gluho bilo :mrgreen:
AMARE VJERUJEMO U TEBE!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 07 dec 2009, 19:13

[/quote] Mene je nekako strah u vezi tih pojacanja.Imam osjecaj da od tog nece nista i biti da cemo dovoditi neprovjerene igrace iz nizerazrednih klubova.Gluho bilo :mrgreen:
AMARE VJERUJEMO U TEBE![/quote]

hahaha...ma mene baš nije strah toga iz jednostavne činjenice: samo skontaj koliko je vremena imao Amar do početka prvenstva da dobije uvid u postojeći igrački kadar, da skonta gdje mu trebaju pojačanja i činjenica da uopšte nije pogriješio u dovođenju istih(možda samo Kovačević al on nije nešta ni igrao tako da..)..

Znači sad ima tri puta više vremena a i zna na čemu je sa ovim igračima tj. nema više 30 + igrača na raspolaganju pa da se fata za glavu 8-) ..barem je to moje mišljenje ;)
Željo - My first love!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 dec 2009, 19:14

Ma s obzirom da nam prvenstvena pauza traje 2 mjeseca ne brinem se previse za pojacanja, bar ne u ovom trenutnku kada znam ko je sef strucnog staba, a ne kao u vrijeme prethodnika, cekamo pojacanja i odjednom se pomoli 20 novih igraca od kojih realno nismo dobili nista, a sada cekam bar trojicu ili cetvoricu provjerenih igraca koji ce popuniti praznine u ekipi. Spekulise se o nekim imenima i siguran sam da ce do pocetka priprema koje ce poceti nesto ranije u odnosu na druge klubove biti i pojacanja u igrackoj krizaljki amara osima :)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 07 dec 2009, 19:29

Spalevic 90% u Zelji izvor clan uprave ne bih ime govorio.
AMAR OSIM!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 dec 2009, 19:30

kalimero je napisao/la:Spalevic 90% u Zelji izvor clan uprave ne bih ime govorio.
Bez obzira na sve njegove kvalitete i iskustvo ne znam kako ce se svidjeti vecini navijaca...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2009, 19:32

kalimero je napisao/la:Spalevic 90% u Zelji izvor clan uprave ne bih ime govorio.
No Way¨!
Licno ja ga nebi volio vidjeti u svetom dresu ;)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 07 dec 2009, 19:35

nime_tm87 je napisao/la:
No Way¨!
Licno ja ga nebi volio vidjeti u svetom dresu ;)
Ja samo kazem sta sam cuo nemam razloga zajebavat raju.
AMAR OSIM!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 07 dec 2009, 19:40

Koliko god volim kad Željo pobjeđuje i pravi dobre rezultate , Spalevića lično ne želim u voljenom klubu gledati i mislim da tako barem 90% navijača misli, da ne bude da je to neko moje naprđivanje :)
Željo - My first love!!!

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 07 dec 2009, 20:34

Kasiljas izrazio zelju za prekidom ugovora s Madriom.....Brkovic vec bio u akciji i kaze da ce potpisati 3 godisnji ugovor
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 07 dec 2009, 20:37

evo da se i ja pridruzim ovom antiSpalević klubu :D ...ne zbog njegovih igračkih kvaliteta (iako mislim da nije neki igrac, nista specijalno), nego zbog njegovih ljudskih kvaliteta - taj covjek nije zasluzio da igra za nas voljeni klub ;).
Uostalom imamo Mesanovica koji je na zalasku karijere, ne treba nam jos jedan "stari" igrac u napadu i pametnije bi bilo da se Amar okrene dovođenju Pelće i Zebe.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 dec 2009, 21:58

Znam da ga mrze navijaci al` jbg dobro bih nam dosao :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 07 dec 2009, 22:00

TheManiacs je napisao/la:Znam da ga mrze navijaci al` jbg dobro bih nam dosao :)
mi smo takav narod da bi mu sve zaboravili kad bi u derboju zabio 2 gola...znam da ce pocet me osudjivat sad neki ovde ali to je tako...a kao igrac bi nam sigurno dobro dosao, a sad na stranu kakav je on covjek to svi znamo i necu da ulazim u to i pocinjem raspravu
19TM87 to sam ja

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 07 dec 2009, 22:02

TheManiacs je napisao/la:Znam da ga mrze navijaci al` jbg dobro bih nam dosao :)
j.ebo ti napadaca koji gol jedino zna da da iz penala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lokomotifa, Tuce11, zeljovolimte i 51 gost.