Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MancoBoy
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MancoBoy » 12 jul 2013, 21:04

Bas nam je jadan vezni red..sramota..uopce mi neide u glavu kako smo i dali onoliko golova prosle sezone i kako smo osvojili ligu..sjecam se tekme prosle godine sauthamton mislim protiv nas..ljudi nas unistili u sredini terena covjece..i tiago valjda potpisao za Bajern..takav igrac..to je novi inijesta i xavi u jednom igracu momak razvali na terenu..najbolji mladi igrac spanije kapiten i dao hetrik u finalu i **** Mojsu il ne znam kome u manchesteru skupo dati 18 milipna..i to klauzula.pa platis i nema tu pregovora mora doci..a oni se sugaju i sad za garaja glupog dati 20miliona haha krajnje jadno i smijesno..nanija treba likvidirati iz mance..kagava mora igrati..mora rony ostati i on i persi u spic bez izmisljanja sa welbekom i cicijem..kupiti felainija jer je kerik pri kraju..kakav kedira sto spominjete nedaj boze..uzeti lovu i pokusati vratiti ronalda mada nist od toga..onda apsolutni bejla..kagava moze igrati ofanzivnog veznog a bejl desno il bejl ofanzivnog a bejl lijevo i pokusati zahom na desno mada mi za sad lici na to da ce biti i ostati ko nani i valensija bez pomaka u karijeri..zasto ne ponudoti npr.40miliona za roisa..zasto ne pjanica za 25mil..bolji od svih nasih u sredini..ima igraca milion al stede majmuni ****..to jos fergi vodi politiku..moze on pricati price kako je sve mojsu prepustio al laze...

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 12 jul 2013, 21:28

Gary Lineker @GaryLineker on Twitter
- See ‪#‎MUFC‬ have finally signed up to twitter. Could be their biggest signing of the summer.
Kralj :lol:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jul 2013, 21:32

@MancoBoy

Koliko samo gluposti u jednom postu, za ne povjerovati.
Još sve ljude koji vode klub za koji navijaš nazivaš majmunima. :roll:

Prvo, United je sigurno ponudio 18 miliona za Thiaga, tu niti su štedjeli niti su imali razloga jer on ionako vjerovatno vrijedi još više. Ponudili su mu veću platu nego Bayern (tako se bar piše), kod nas bi bio možda i najvažnija poluga u sredini terena, ali momak je kulturno odugovlačio i čekao poziv Pepa. Ja mu ne zamjerim, ipak nije ništa govorio u medijima, da je rekao da će preći u United pa se onda predomislio mogli bi i njega vrijeđati, ali kao što je Manchester postupio gospodski u pregovorima, tako je i on i šta sad. Momak više želi u trenutno najbolji tim Europe, kod svog dragog trenera i to je svakome razumljivo.

Koliko si se zanio u Moyesov posao, Balea istovremeno stavljaš da nam igra dvije pozicije na terenu. :lol:
Slažem se da nam Kagawa treba biti playmaker, podrediti igru koliko god treba njemu, pa čak i ako bi Rooney morao konstantno igrati neke izmišljenje pozicije ili čak i na klupu u krajnjem slučaju. Bolje da Rooney nastavi trpiti kako je i navikao, nego Kagawa, koji nam može biti puno korisniji ove sezone.

Pjanić, Reus, Fellaini - svaki bi bio upgrade za nas, ali realno Pjanića i ne tražimo, često je povrijeđen, ali bi ga mogli za sezonu od Tottenhama tražiti za 40 miliona, nikad se ne zna. Reus neće ove sezone iz Borusije nigdje, ima on neku klauzulu po kojoj može napustiti klub 2015. godine za 37 miliona, tako da će najvjerovatnije tad napustiti klub (ako uopšte i bude odlazio). Na kraju Fellaini, nisam neki ljubitelj njegove igre, ali Moyes ga je dugo trenirao valjda on ima neke planove sa njim. Bolje da dovedemo bar nekoga, nego nikoga. Možda i Cleverley nastavi sa napretkom, pa da ove sezone nosi sredinu terena.
Ako dođe Garay to bi značilo da se možemo spremiti za Jonesu u veznom redu. Ne daj Bože. :roll:

Ako smo prošle godine sa onakvim krilima, bezvoljnim Rooneyom i istom ovom sredinom osvojili ligu ne vidim zašto i ove godine ne bi mogli biti ravnopravni konkurenti svima. Jesu se i Chelsea i City pojačali, ali nema šanse da nam krila odigraju lošije nego prošle godine + tu je još i Zaha od kojeg ja bar dosta očekujem. Giggs vjerovatno ove godine neće imati puno nastupa, posebno sa tom novom ulogom, tako da više utakmica za Cleverley-a da se dokaže, samo da ga povrede zaobiđu. Ne treba zaboraviti Andersona i Fletchera. :mrgreen:
Samo da Carrick i RvP ponove prošlu sezone i ja se ne bojim toliko.
Ipak smo se navikli razočarenjima u prelaznom roku, tako da ovo nije ništa novo. Jedino mi je žao što u Ligi prvaka nemamo gotovo nikakvih šansi, ipak ima bar 5 ekipa koje su realno ispred nas.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 12 jul 2013, 22:13

Unknown Genius je napisao/la:@MancoBoy
Koliko samo gluposti u jednom postu, za ne povjerovati.
:lol: :lol: :lol: :lol: I sam sam se maloprije :?:
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jul 2013, 00:01

Obaramo rekorde na twitteru :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 jul 2013, 00:08

Dex je napisao/la:Obaramo rekorde na twitteru :mrgreen:
može link od vašeg profila na twitteru :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jul 2013, 00:12

nedim1993 je napisao/la:
Dex je napisao/la:Obaramo rekorde na twitteru :mrgreen:
može link od vašeg profila na twitteru :lol: :mrgreen:
https://twitter.com/ManUtd ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jul 2013, 00:23

Sutra ne sumnjam da će igrati Januzaj i Zaha,jer je Moyes najavio da će se sutra moći mladi igrači dokazivati i da će igrati..Mada i dalje ne kontam zašto nije zvao Bebea i Machedu.. :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 jul 2013, 00:40

Prijelazni rok zasad skroz dosadan, da bar hoće prodati kojeg igrača... samo nek' se nešto dešava.

btw
Ovaj Rooney da prdne mediji bi to protumašili kao transfer request
100% sportski i krajnje opušten potpis

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jul 2013, 01:24

Junajted dovodi Felainija, Bejnsa i Garaja. Ako Skolsa vrate iz penzije ima da melju Evropu :)..

Felaini... Od njega sam brzi ja sa vrecom na ledjima. Igraci poput njega nisu igraci buducnosti. Sada se na sredini terena trazi agresivnost, presing, brza igra bez lopte, vrhunska tehnicka potkovanost.. Felaini nema nista od toga. On jeste dobar igrac, ali definitivno nije kapacitet za velike stvari. Po meni, on ne vrijedi vise od 15 mil e, iako su mu cijenu napuhali najmanje za duplo.

Garaj je solidan igrac. Po meni dosta bolji od Smolinga i isto tako bolji od Evanas. Moze se reci da je bolji i od Dzonsa koji jos nije pronasao svoju pravu poziciju na terenu. Garaj je cvrst igrac i zna igrati lopte.. Moze fino povezati odbranu sa vezom. I pored svega nabrojanog, ne vidim razuman razlog da se dovede ovaj igrac, posebno ne za cifru od 20 mil e (ovi Portugalci stvarno kolju na transferima).. Kada su tu Ferdo i Vida, za Garaja nema mjesta.

Bejns. Ista prica kao i za Garaja. Evra je bolji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2013, 01:25

Nadam se da ce Welbeck dat dosta golova ovim klocevima u Aziji, da dobije malo malo samopouzdanja pred golom. To mu jedino fali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MancoBoy
Kontakt:

Post Postao/la MancoBoy » 13 jul 2013, 10:54

[quote="Unknown Genius"]

Pa druze moj nisi ti jedini koji prati i navija za manchster...niko ne kaze da Mojs nema pojma al mu e politika kao u ergija samo sto fergi je znao sa takvom politikom da uspije u bilo cemu da iz nkog welbeka izvie max il flecera a cisto sumnjam d ovaj to moze..pa ok ne trazimo pjanica al zasto ne..dobili bi ga za 20 miiona i bolji od svih nasih u sredini..pa pogledaj samo ciene nasih igraca...ima par igraca koji su preko 20 miliona i to je to...pa nas e vezni red katastrofa..pa zar nije cilj svkog kluba da osoji ligu prvaka ne znam o cemu onda pricamo mi...a sa ovakvim timom ne mozemo nikako.. a za Bejla valjas gluposti..ja se sjecam kad je igrao beka i razvaljivao je pa onda krilo i ako nisi znao u ovo seoni je vecinu odigrao na poziciji nekog plamajkera il poluspica nekog...zato je i dao toiko pogodaka...vi svi pricate o nekom Naniju,cleverliju,fleceru,andersonu i tako tim kao o dobrim igracima..a tu ne vidim dobrog igraca kad bi ih sve sastavili..jedinmo mislim da ce kleveri biti dobar al ne jos..a ovi ostali su godinama u manchesteru i nisu uspjeli izboriti prvi tim..po cemu su onda to super igraci..A roony ni po koju cijnu ne smie napustiti manchester ...on je jos medu 5 najbolih igraca svijeta veruj meni..ni falcao ni kavani mu nisu do koljena...i tores je ubiao u spanii i aguero i puno njih pa su dosli u englesku i ni izdaleka nisu kao sto su tamo bili htjeli vi to priznati ili ne os igraju u pino boljim klubovima nego stos to u spaniji bili..pa ako rois ima klauzuu daj nek s ta lova ponudi zasto ne...klauzula ako postoji tu nema pregovora nikako koliko ja znam...ovo je nas idealan sastav za iducu godinu po meni sa pojacanima..mislim onaj koi sebi mozemo priustiti...

DDG

Rafael-Vidic-Jones-Evra(Beins)

Zaha(Bale)-Kagava-Felaini-Rois

VP-Roony

Tj--ako ode evra nek dode Beins i nek dode Felaini i Rois a Bale ako ikakao moguce..beins 17 miliona..Rois 37..felaini max 25mil...bale mozda oko 70 mil mislim dab za te pare dosao u mancu...i sad ce neko reci vidi koliko je to love...e pa drugacie nikad necemo vise osvojiti ligu prvaka bar ne u narednih 10 godina..pa nikad vise nismo dali para za igraca od oko 30 miliona sto smo za berbatova...pa jednostavno e tako vrijeme doslo da se mora davati lova za igrace ako ista zellite osvojiti...Paris,Monako,Zenit,Anzi,Real,Barca,Bajern,Chelsea,Man City..pa oni sve pokupovase..a mi gledamo...i to kakve igrace..Nejmar,falcao,Cavani,Witcel,fernadino,Hulk,Silva,Ibrahimovic,Rodrigez,Mutinjo,Isco,i znate sve sta jos su kupili zadnjih godina da ne nabrajam bezvze a mi..samo Persi i za nega smo jedva lovu izdvojili..i nikoga vise..jedino Jonsa moram da izdvojim er je po meni sigurno uz persija i normalog runija najbolji igrac manchestera...et totenham kupi Paulinja za dvadesetak miliona a mi samo gledamo u to a covjek prvi sastav brazila i to brazila koji ubie spance 3-0...a mi za Valensiju il nanija damo 20 miliona...ma daj molim vas...a ja za manchester iskreno naviam sta god od njih postoji to imam..na stotine utakmica imam na dvd od njih skidam preko torenta il dobijem znaci lud sam za tim klubom od malih nogu i znam kako stvari stoje u manchesteru.bar kao i vi..jer niko od nas nine u strucnom stabu da zna nesto vise o njima nego samo ovo sto vidimo na tv,novinama i tak to..

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 jul 2013, 10:59

Od Welbecka puno ocekujem jer ovo mu je sad 3 sezona i mora pocet da zabija inace mu se lose pise jer nevjerujem da ce se predugo cekati da on proigra , prosle sezone nije bio los samo je imao jbg katastrofalnu zavrsnici za nadati se da to popravi ove sezone .
Glory Glory Man United !!! :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 jul 2013, 11:18

Evo konacno i Thiago rekao gdje zeli znaci njega mozemo prekriziti sad se treba okrenuti drugim igracima .
Glory Glory Man United !!! :D

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 13 jul 2013, 11:24

Parodija na Unitedovu transfer politiku, mada je malo starije, al se situacija nije nimalo promijenila

[youtube][/youtube]

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 13 jul 2013, 11:29

transferi transferi..

pa ovako, jedna od stvari koje moramo svi mi biti jasni, je da United ima puno bolje skaute i duže se bavi ovim poslom na najvišem nivou nego svi mi skupa :) jednom je Giggs izjavio: igrač koji dođe u United se ne treba brinuti ima li potrebnu kvalitetu, nego samo ima li potrebni karakter. Kvalitetu mu je netko već prije ocjenio i to više puta (osim naravno Bebea kojeg nikad nitko nije gledao). Ono što će učiniti da on uspije ili ne je njegov karakter. Može li podnijeti taj pritisak i uspjeti u tome.

s druge strane, potencijalni dolasci Bainesa i Garaya se najviše kritiziraju. Po meni bez razloga, to su osjetljive dvije pozicije za United. Jasno je ko dan da su Ferdinand, Vidić i Evra pred krajem karijere. Isto tako, već godinama najbolji dio Uniteda je uvijek ta centralna obrabmena dvojka. Zbog toga sam siguran da se potezi moraju donijeti da bi s njihovo odlazak (svejedno sad, sutra, ili za godinu-dvije) što bezbolnije napravio. Uz sve to, odlaskom Fergusona otišla je i jedna filozofija a došla druga i pitanje je što Moyes želi

Ako je istina ovo sve za Thiaga, a moguće da je, onda je šteta da United nije njega doveo, al šta se tu može, Bayern je trenutno atraktivnija opcija. Ovo čak ima i više smisla nego kad je Hazard odabrao Chelsea

Moja velika želja je da Nani ode, to bi malo ispremješalo situaciju i ne bi se sveli na to da United ovisi o tako nepouzdanom igraču

Što se tiče budućnosti, evo sad da složimo sastav od samo mladih igrača:

De Gea - DR - Rafael, DC - Jones, DC - Evans, DL - Fabio?? - CM - Cleverley?, DM - NITKO?? - WR - Zaha, WL - NITKO?? - FC - Welbeck - SC - Chicharito .. uzeto na standardnu 4-4-1-1 formaciju

Veliki upitnik na Fabio i Cleverleyu mogu li oni to preuzet na sebe. I dvije pozicije na kojima nemamo nikoga od mladih da preuzmu - Defenzivni vezni i Lijevo krilo. Plus na sve to Chicharito mi nije profil za prvog napadača, znači fali i tu netko.

Od ovih što su već tu - De Gea - svjetska klasa. Rafael isto (tu je i Varela). Jones, Evans, Smalling, dobar zalog za budućnost. Welbeck - ekstreman potencijal. Ostali manje više

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 13 jul 2013, 12:25

Link za tekmu????

Ako sam dobro vidio pocinje za 40-tak minuta....

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 13 jul 2013, 12:27

jasko__ je napisao/la:Link za tekmu????

Ako sam dobro vidio pocinje za 40-tak minuta....
Ja mislim da je u 3 utakmica...
Manchester United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 jul 2013, 12:30

Ima prenos na SK prime. :mrgreen: U 15h pocinje a ja cekam k`o na iglama. Samo da zaigraju vise...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 13 jul 2013, 12:54

[youtube][/youtube]

Fergijeva karijera kroz Super Mario animaciju, prejako.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.