Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jul 2013, 02:02

Ne vidim razlog da nas konstantno porediš sa ciganima i lobotomcima.Nađi nekog dostojnog kraljevskog kluba.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 jul 2013, 02:03

Da, imas pravo :kava: Oni su niza rasa :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 jul 2013, 02:29

Cavani najvjerovatnije u Parizu. Mogao bi Zlaja u Madrid da naplati dugove cigićima. slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2013, 02:31

andro234 je napisao/la: :lol:
pa nece valjda Modric grijat klupu Illarramendiju
on je doveden kao zamjena za Alonsa kojemu je ovo vjerojatno zadnja godina u Realu
Jok i nece, kad se Alonso vrati posle povrede to ce biti duo, a Perez je rekao da on nije zamena za Xabia. Luka klupa lagano...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 jul 2013, 02:34

Zasto Luka klupa? Ne osporavam Ilijine kvalitete , al' sta je on to uradio toliko vrijedno da Modrica koji se preporodio drugi dio sezone i uz Ronalda bio najbolji igrac , izbaci iz prve postave? Ilija je buducnost , Luka sadasnjost Madrida.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 jul 2013, 02:36

Budimo realni, u najkracim crtama: bit ce rotacija, igrat ce i jedan i drugi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jul 2013, 02:57

geoxx je napisao/la:Zasto Luka klupa? Ne osporavam Ilijine kvalitete , al' sta je on to uradio toliko vrijedno da Modrica koji se preporodio drugi dio sezone i uz Ronalda bio najbolji igrac , izbaci iz prve postave? Ilija je buducnost , Luka sadasnjost Madrida.
Budimo realni Luka nikada neće imati čast da nosi prezime Illaramendi.I nadimak mu je dominantniji Ilija>>>>>>>>>>>>>>>>Gojko.Ilija i ljepši onako šta ja znam.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2013, 03:00

geoxx je napisao/la:Zasto Luka klupa? Ne osporavam Ilijine kvalitete , al' sta je on to uradio toliko vrijedno da Modrica koji se preporodio drugi dio sezone i uz Ronalda bio najbolji igrac , izbaci iz prve postave? Ilija je buducnost , Luka sadasnjost Madrida.
Bio kljuc igre Socieadada u svom pohodu na 4. mesto. Dominira cele sezone, dok Luka toplo-hladno. Njegovi kvaliteti su veci i potrebniji za igru Reala od Lukinih. Mada bice rotacija, jer Xabi nije zdrav, ali ako bude, Luka ce pretezno klupa da bude mocnom Iliji...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jul 2013, 03:06

Paradajz je napisao/la:
Bio kljuc igre Socieadada u svom pohodu na 4. mesto. Dominira cele sezone, dok Luka toplo-hladno. Njegovi kvaliteti su veci i potrebniji za igru Reala od Lukinih. Mada bice rotacija, jer Xabi nije zdrav, ali ako bude, Luka ce pretezno klupa da bude mocnom Iliji...
Igraće Luka na početku sezone dok se Xabi ne oporavi,ali ja stvarno ne vidim razloga da Ilija i Xabi zajedno ne dominiraju.
Kad se Xabi odluči povući tu samo Kondogbiu dovedemo,možda bi čak bilo i sljedeće sezone nakon što odradi još jednu u Sevilli ili Arsenalu(ako već ode negdje,najbolje za nas je Arsenal :D )

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2013, 03:29

LBJ MVP je napisao/la: Igraće Luka na početku sezone dok se Xabi ne oporavi,ali ja stvarno ne vidim razloga da Ilija i Xabi zajedno ne dominiraju.
Kad se Xabi odluči povući tu samo Kondogbiu dovedemo,možda bi čak bilo i sljedeće sezone nakon što odradi još jednu u Sevilli ili Arsenalu(ako već ode negdje,najbolje za nas je Arsenal :D )
Zato sam i rekao, dok se Xabi ne oporavi. Baskijska veza i dva kompletna veznjaka, moze li bolje ??? Kad se Xabi povuce, Illara cementira svoju poziciju a ko ce biti pored njega, to ne mozemo znati...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 jul 2013, 09:17

LBJ MVP je napisao/la:Real Madrid može,Real Mourinho to nije mogao.
E pa ono tvoje Dani - Marcelo moze prolazit protiv Granade i slicnih, protiv Barcelone i jacih klubova nema sanse, eno imas na YT video sta je Messi počinio Marcelu svih ovih godina.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jul 2013, 09:40

geoxx je napisao/la:Cavani najvjerovatnije u Parizu. Mogao bi Zlaja u Madrid da naplati dugove cigićima. slika
to je gotov posao, zlatan je igrac real madrida to se odavno zna :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 jul 2013, 12:49

slika
Povreda je sve pokvarila,u svakom slučaju madridista.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 jul 2013, 13:41

Illarrimendi nosi broj 24.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jul 2013, 17:37

slika

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jul 2013, 17:38

LG97DM je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Real Madrid može,Real Mourinho to nije mogao.
E pa ono tvoje Dani - Marcelo moze prolazit protiv Granade i slicnih, protiv Barcelone i jacih klubova nema sanse, eno imas na YT video sta je Messi počinio Marcelu svih ovih godina.
Ne treba mi youtube,ja gledam utakmice Reala i znam koliko smo lošiji bez Marcela.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 jul 2013, 17:39

Samo izbaci Nacha jer je on u Castilli :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jul 2013, 17:41

Jbg , da sam ja pravio sliku :D
Doduse Nacho je potpisao ugovor sa prvom ekipom do 2017 ;)

Sto se tice preofanzivnih bekova
Arbeloina defanziva se precjenjuje , jer je operisan od ofanzive.
Alvaro Arbeloa , igrac sa najvise faulova u ligi (mozda bi koji gol iz prekida manje primili da je on mogao nekog cisto zaustavit , ono).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jul 2013, 17:47

A Xabi i Illara su dovoljno dobri osiguraci da pokriju bekove. I Modric rekao bih, jos ako se bude igralo sa tri igraca u sredini onda ofanziva bekova ne stvara nikakve probleme u odbrani.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 jul 2013, 17:56

slika

Ljakse slika

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.