MaliMemo je napisao/la:Ja sam Memo i volim da jedem cevape kod Zelje
i naravno skupljaš pare da platiš adidasu da nam napravi dresove za reprezentaciju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MaliMemo je napisao/la:Ja sam Memo i volim da jedem cevape kod Zelje
Mislim da se od C.Ronalda bivsa zvala Neira, da to nisi ti LilyLily je napisao/la:Ja ovdje mjesec dana a nisam se predstavila![]()
Neira, 17 skoro 18- navijam za Liverpool..i ukratko- zestoki sam kontras![]()
![]()
Bas ,i ja mislim da je bila iz Mostaradubrava je napisao/la:Mislim da se od C.Ronalda bivsa zvala Neira, da to nisi ti LilyLily je napisao/la:Ja ovdje mjesec dana a nisam se predstavila![]()
Neira, 17 skoro 18- navijam za Liverpool..i ukratko- zestoki sam kontras![]()
![]()
![]()
A ja bio uvjeren da se zoves Lili
inace, imas lijepo ime
Hebote pola foruma tarikMElloo je napisao/la:Tarik--DOnji Vakuf --skoro pa 16--navija za real,mrzi barcu![]()
![]()
![]()
ahaaa...a znaci takoooLily je napisao/la:Hahaha..
Ma kakv Ronaldo.. Sto mi njega spominjes.. uff evo da je Torres
ili bilo ko drugi.. nego ti malog pede*a ..
![]()
Ja mislim da se njegova cura zvala Nereidane pitaj me kako znam..
(nick mi je Lily-ljiljan.. moj najdrazi cvijet)
dubrava je napisao/la:ahaaa...a znaci takoooLily je napisao/la:Hahaha..
Ma kakv Ronaldo.. Sto mi njega spominjes.. uff evo da je Torres
ili bilo ko drugi.. nego ti malog pede*a ..
![]()
Ja mislim da se njegova cura zvala Nereidane pitaj me kako znam..
(nick mi je Lily-ljiljan.. moj najdrazi cvijet)
ok ,nema frke...ma mene tvoj nick posjetio na jednu lijepu Čehinju Lily, pa eto
![]()
p.s. ta fotka, jesil to ti? ovo sad bez zezanja, jer si identicna jednoj zagrebackoj pjevacici (koja je inace iz sarajeva), sad se ne mogu sjetit kako se zove...isto lice, kosa, cak mislim i cvike da su iste..ozibljno ne zezam se...samo se ne mogu sjetit kako se zove, bemti misha...
Svaka cast za ovo,,imas punu podrskuAdo1 je napisao/la:Ado
Ne volim: Man United, Chelsea, West Ham, Tottenham (posebno), Milwall, Newcastle, Real Madrid, C.Zvezdu, Bayern, Sarajevo, Borac
imal sta da volis?Ado1 je napisao/la:Ado
Ne volim: Man United, Chelsea, West Ham, Tottenham (posebno), Milwall, Newcastle, Real Madrid, C.Zvezdu, Bayern, Sarajevo, Borac
Fino mjesto nema sta.Samo jedno pitanje?Koliko puta si otisao da gledas "voljeni" klub?????????????bavaraccccc je napisao/la:Ja sam Haris i navijam za Bayern,iz blagaja sam mjesto juzno od mostara,dobro poznato turisticko mjesto mozda ste bili,17 god i to je to
Vidi masanla jos jedan zemo,a uz to jos i istih godina,supermahalas je napisao/la:Moje ime je Nermin imam 29godina živim u Sloveniji od 92.god, rođen sam u Prijedoru (Kozarac), odakle sam te iste proklete godine uredno etnički ošiščen. Veliki sam simpatizer Barce, Man utd-a, Milana itd itd. Ali ipak za koga srce kuca vidi se ovdje ispod...........
Trenutno korisnika/ca: alemsa, FranckRibery, Giuseppe1 i 15 gostiju.