Predstavite se

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Predstavite se

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 dec 2009, 21:42

MaliMemo je napisao/la:Ja sam Memo i volim da jedem cevape kod Zelje :mrgreen:

i naravno skupljaš pare da platiš adidasu da nam napravi dresove za reprezentaciju :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 06 dec 2009, 21:45

Tarik--DOnji Vakuf --skoro pa 16--navija za real,mrzi barcu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 06 dec 2009, 21:53

:mrgreen:
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 02 nov 2010, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 dec 2009, 10:34

Lily je napisao/la:Ja ovdje mjesec dana a nisam se predstavila :lol:
Neira, 17 skoro 18- navijam za Liverpool..i ukratko- zestoki sam kontras :D :D :D
Mislim da se od C.Ronalda bivsa zvala Neira, da to nisi ti Lily :mrgreen: :mrgreen: A ja bio uvjeren da se zoves Lili :D inace, imas lijepo ime :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 dec 2009, 10:38

dubrava je napisao/la:
Lily je napisao/la:Ja ovdje mjesec dana a nisam se predstavila :lol:
Neira, 17 skoro 18- navijam za Liverpool..i ukratko- zestoki sam kontras :D :D :D
Mislim da se od C.Ronalda bivsa zvala Neira, da to nisi ti Lily :mrgreen: :mrgreen: A ja bio uvjeren da se zoves Lili :D inace, imas lijepo ime :)
Bas ,i ja mislim da je bila iz Mostara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 07 dec 2009, 14:13

Hahaha..
:shock: Ma kakv Ronaldo.. Sto mi njega spominjes.. uff evo da je Torres :lol: ili bilo ko drugi.. nego ti malog pede*a .. :P

Ja mislim da se njegova cura zvala Nereida :D ne pitaj me kako znam..

(nick mi je Lily-ljiljan.. moj najdrazi cvijet :D )
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 07 dec 2009, 14:23

ja sam adewale akinnuoye agbaje. glumac iz hollywooda... najpoznatija serija gdje sam glumio je OZ pa me otuda mnogi nazivajusimon Adebisi a pojavio sam se i u mnogim filmovima i serijama...navijam za barcu i zelju i bio sam banovan jedno 16 puta sa ovog foruma...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 dec 2009, 14:30

MElloo je napisao/la:Tarik--DOnji Vakuf --skoro pa 16--navija za real,mrzi barcu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hebote pola foruma tarik 8-)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 dec 2009, 14:30

Lily je napisao/la:Hahaha..
:shock: Ma kakv Ronaldo.. Sto mi njega spominjes.. uff evo da je Torres :lol: ili bilo ko drugi.. nego ti malog pede*a .. :P

ahaaa...a znaci takooo :D ok ,nema frke...ma mene tvoj nick posjetio na jednu lijepu Čehinju Lily, pa eto :D

p.s. ta fotka, jesil to ti? ovo sad bez zezanja, jer si identicna jednoj zagrebackoj pjevacici (koja je inace iz sarajeva), sad se ne mogu sjetit kako se zove...isto lice, kosa, cak mislim i cvike da su iste..ozibljno ne zezam se...samo se ne mogu sjetit kako se zove, bemti misha...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 07 dec 2009, 14:36

dubrava je napisao/la:
Lily je napisao/la:Hahaha..

ahaaa...a znaci takooo :D ok ,nema frke...ma mene tvoj nick posjetio na jednu lijepu Čehinju Lily, pa eto :D

p.s. ta fotka, jesil to ti? ovo sad bez zezanja, jer si identicna jednoj zagrebackoj pjevacici (koja je inace iz sarajeva), sad se ne mogu sjetit kako se zove...isto lice, kosa, cak mislim i cvike da su iste..ozibljno ne zezam se...samo se ne mogu sjetit kako se zove, bemti misha...
:D :D :D

da ovo sam ja... heh.. ako se sjetis reci mi. :mrgreen:

Ado1
Kontakt:

Post Postao/la Ado1 » 07 dec 2009, 14:51

Ado :D

Ne volim: Man United, Chelsea, West Ham, Tottenham (posebno), Milwall, Newcastle, Real Madrid, C.Zvezdu, Bayern, Sarajevo, Borac :roll:
Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 07 dec 2009, 14:53

Ado1 je napisao/la:Ado :D

Ne volim: Man United, Chelsea, West Ham, Tottenham (posebno), Milwall, Newcastle, Real Madrid, C.Zvezdu, Bayern, Sarajevo, Borac :roll:
Svaka cast za ovo,,imas punu podrsku :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 dec 2009, 14:54

Ado1 je napisao/la:Ado :D

imal sta da volis? :mrgreen:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 07 dec 2009, 14:54

Ja sam Haris i navijam za Bayern,iz blagaja sam mjesto juzno od mostara,dobro poznato turisticko mjesto mozda ste bili,17 god i to je to
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 07 dec 2009, 15:24

bavaraccccc je napisao/la:Ja sam Haris i navijam za Bayern,iz blagaja sam mjesto juzno od mostara,dobro poznato turisticko mjesto mozda ste bili,17 god i to je to
Fino mjesto nema sta.Samo jedno pitanje?Koliko puta si otisao da gledas "voljeni" klub?????????????
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 07 dec 2009, 15:30

2 puta dok sam zivio u njemackoj u munchenu,sto pitas????????????????

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 07 dec 2009, 15:34

jadno ali istinito

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 07 dec 2009, 15:45

Moje ime je Nermin imam 29godina živim u Sloveniji od 92.god, rođen sam u Prijedoru (Kozarac), odakle sam te iste proklete godine uredno etnički ošiščen. Veliki sam simpatizer Barce, Man utd-a, Milana itd itd. Ali ipak za koga srce kuca vidi se ovdje ispod...........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 dec 2009, 16:01

Djeco draga,drago mi je sto se druzite pa makar i na ovaj nacin.Malo me sramota jer izgleda da sam po godinama ja ovde medju najstarijima... :o ,sala mala
Nego onako,posto mi istice radno vrijeme vrijeme odlucih i ja nesto naskrabati.Ma necu previse,ne bojte se...
Kao prvo drago mi je sto vas ima iz svih krajeva nase jedne i jedine nam BiH,pa cak i iz regiona...
Ovako,rodom sam iz najljepseg malog gradica na svijetu,a zove se "KOZARAC" :D
Navijam za sebe i za svoj stomak,hhihihhi salim se,hordas sam od malena...a od kad zivim u ovoj zemlji lala svi BiH klubovi su mi dragi,ma volim sve sto mirise i podsjeca na BiH...
Od kad sam na ovome portalu volim da citam sve,vjerujte da vi sa svojim provalama,salama,pa cak i svadjama me za trenutak vratite u moju BiH.
Nisam klasicni narodnjak ali najdraza pjesma mi je od Serifa:"Najljepsi je na svijetu moj rodni kraj"
Lily,bas ti je ljepo ime,tako mi se zove nane,a i jedan restoran u nasoj carsiji u Kozarcu nosi naziv "Neira",mozda je neko nekad od vas tamo i bio... ;)
Jedno pitanje za vas.Zna li neko kako se na satrovacki kaze Holandjanka :?:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 dec 2009, 16:04

mahalas je napisao/la:Moje ime je Nermin imam 29godina živim u Sloveniji od 92.god, rođen sam u Prijedoru (Kozarac), odakle sam te iste proklete godine uredno etnički ošiščen. Veliki sam simpatizer Barce, Man utd-a, Milana itd itd. Ali ipak za koga srce kuca vidi se ovdje ispod...........
Vidi masanla jos jedan zemo,a uz to jos i istih godina,super :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Hightower i 8 gostiju.