FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 17:29

A pustite vi ovu svu priču, nego ako mi sad dovedemo Thiaga, pa ovo je definitivni monopol Bayerna u Evropi. Javi, Pep (njega pogotovo otesmo ovim velikanima i quasi velikanima), pa sad Thiago (otimamo ga Manči). Ma nema, MONOPOL čisti nad Evropom....... 8-) 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 jul 2013, 17:34

schweinsteiger je napisao/la:
Ne znam zasto ga napadas,nista nije rekao u namjeri da uvrijedi klub,cak nasuprot,nahvalio ga.
I ja ocekujem dosta bunkera,jer sta prosjecni timovi mogu ocekivati protiv ovakvoh Bayerna.Svi znaju da se ne mogu nadigravati s njima,znalo se i prije,ali posle onakve sezone samo im je porastao respekt,kako u Njemackoj,tako i u Europi.

Bayern u zadnjih 6 sezona u BL igra sa ekipama koje parkiraju 10 igrača u svojih 30 m i sad on dođe pametovati kako će od ove sezone biti to nešto posebno i moglo bi ko predstavljati ko problem ... Da sada će i Barcelona morati igrati zatvorenije jer su se otvorili i dobili sedmicu ... Et slažemo se :D

Valjda niste zaboravili ko je Romario i sjećaju se njegovih izjava i ovih barceloninih fanova uoči Bayern-Barca meča 2013 godine... Prvo je hvalio Bayern kako je to ekipa koja je najbliža Barci a onda izjave tipa ima da vas raspemo, Bayern ne može prismrditi Barci, ubiti će ih trojac Xavi-Iniesta-Messi, Ribery nije ni 50% Messija, Bastian nije ni blizu kvalitete Xavi-a a Martinez je krampa za Biskvita, Valdes nije toliko lošiji od Nojera, poredili Albu i Alvesa da su bolji od Lahm-a i Alabe i govorili da Muller nije nešto posebno ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jul 2013, 17:39

effe_sa je napisao/la:Thiago (otimamo ga Manči)
Pa i ne znam koliko ga otimate, jer je Moyes izjavio da i nije bio naša meta, a i sam Thiago po svemu sudeći nikad nije ni bio zainteresiran da ide u United i samo je čekao Pepa i njegov poziv ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 17:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Thiago (otimamo ga Manči)
Pa i ne znam koliko ga otimate, jer je Moyes izjavio da i nije bio naša meta, a i sam Thiago po svemu sudeći nikad nije ni bio zainteresiran da ide u United i samo je čekao Pepa i njegov poziv ;)
A dobro gledaj on je to danas izjavio, kad je skontao da ga više ne može dobit....Uvijek postoje i krive špekulacije, nekoliko puta smo ovde vodili raspravu za koga je to Bayern zainteresovan, a za koga nije. Često igrači i njihovi menadžeri dižu cijenu povezujući tog igrača s nekim velikim klubom.
Samo u ovom slučaju mislim da je ManU imao interes. Odkud sad nemate, a svo vrijeme se pričalo kako ste zagrijani. Moraš i ti priznat , da mu je izjava malo čudna??? Fergie bi to bolje slagao..... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jul 2013, 17:46

effe_sa je napisao/la: A dobro gledaj on je to danas izjavio, kad je skontao da ga više ne može dobit....Uvijek postoje i krive špekulacije, nekoliko puta smo ovde vodili raspravu za koga je to Bayern zainteresovan, a za koga nije. Često igrači i njihovi menadžeri dižu cijenu povezujući tog igrača s nekim velikim klubom.
Samo u ovom slučaju mislim da je ManU imao interes. Odkud sad nemate, a svo vrijeme se pričalo kako ste zagrijani. Moraš i ti priznat , da mu je izjava malo čudna??? Fergie bi to bolje slagao..... :D
Pa pričali smo mi navijači (a mediji su špekulisali), Moyes nikad nije rekao da je Thiago meta, i uopšteno čovjek je rekao da ne želi pričati o igračima drugih klubova iz poštovanja prema tim klubovima, za razliku od Pepa :mrgreen:

Tako da ništa nije slagao ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 17:49

rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa pričali smo mi navijači (a mediji su špekulisali), Moyes nikad nije rekao da je Thiago meta, i uopšteno čovjek je rekao da ne želi pričati o igračima drugih klubova iz poštovanja prema tim klubovima, za razliku od Pepa :mrgreen:
Ma ja Moyes šutio i mutio..... :) Pa neki dan je po tom pitanju bilo jako vruće, govorilo se čak da je skoro sigurno u Unitedu. Tada nije bila priča samo navijača....

A Pep je jučer progovorio, vjerovatno znajući već da je realizacija transfera vrlo blizu....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jul 2013, 17:57

effe_sa je napisao/la: Tada nije bila priča samo navijača....
Naravno da jeste, mediji su špekulisali, jer je logično da povezuju United sa veznim igračem, još ako ima klauzulu eto priče za loženje nas navijača :mrgreen:

Moyes je trener Uniteda postao tek od 1 jula, prije toga nije dao nikakvu izjavu povodom bilo čega o Unitedu, pa tako ni pojačanja, jer je bio na odmoru ;)
effe_sa je napisao/la:A Pep je jučer progovorio, vjerovatno znajući već da je realizacija transfera vrlo blizu....
Zar nije on dao izjavu, a poslije toga su ovi iz uprave obavijestili Barcu da će uplatiti klauzulu, barem sam ja tako pročitao, tako da transfer nije bio riješen :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 jul 2013, 18:03

Kako da ne, Man utd. ne treba Thiaga oni imaju odličnu sredu i još et ko nisu bili zainteresovani :D :mrgreen:

slika

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 18:10

za adzuku samo ;)
strahoba!

slika
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 jul 2013, 18:17

Postovane kolege nakon stanke ex GAL vratio sam se ,utjelovljen u novom nicku PEP.Zao mi je sto nisam mogao nastaviti svoju forumasku karijeru pod nickom GAL ,i zaista ovako javno kazem da sam ostecen i bez razloga banovan ,bilo je daleko veci broj forumasa koji su od PDF kolasinca napravili sprdanciju u punom smislu ali nisu banovani, ali otom potom sto je bilo bilo je,neka je na cast adminstraciji.Nisam imao namjeru se prijaviti ,jer sam
u zadnje vrijeme dosta razocarao u strukturu samih forumasa dosla je jedna nova genracija mladica koji lgano preuzimaju dominaciju na vecini PDf ,sadrzaji postovva su daleko na slabijem nivou punih nekakvih puberteskih neutemeljenih argumenata , nego kada je ovaj pdf pa smijem se usuditi reci 2009 i 2010 dozivio svoj zeniti sa kvalitetnim forumasima i posotvima.Pozdrav za staru gardu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 18:23

Welcome back 8-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 jul 2013, 18:45

posto vas nisam pratio jedno vrijeme imali kakvkih v jesti tj promjena u nasoj momcadi.hvala
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 18:48

Ništa posebno. Spominje se evo Thiago kao novo pojačanje. Pep je jučer održao pres-konferenciju gdje je javno rekao da želi Thiaga u timu, da mu je on potreban. Ima klauzulu od 18 miliona eura. Postali smo pro za te klauzule :mrgreen:

Pep je rekao za Gotze-a da je super, super, super igrač ali njemu TREBA Thiago.

Bresciu smo dobili sa 3:0 u prijateljskoj utakmici. Ribery je rekao da je novi sistem pomalo smiješan i da im treba vremena da se naviknu na njega.

Ništa posebno, osim gomilanja veznjaka.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 jul 2013, 18:56

PEP je napisao/la:u zadnje vrijeme dosta razocarao u strukturu samih forumasa dosla je jedna nova genracija mladica koji lgano preuzimaju dominaciju na vecini PDf ,sadrzaji postovva su daleko na slabijem nivou punih nekakvih puberteskih neutemeljenih argumenata , nego kada je ovaj pdf pa smijem se usuditi reci 2009 i 2010 dozivio svoj zeniti sa kvalitetnim forumasima i posotvima.Pozdrav za staru gardu.
Potpisujem,ova nasa tema krenula u rikverc zesce,al ja se nadam da je u pitanju ova ljetna pauza pa sve malo utihnulo.
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jul 2013, 19:31

slika

Humanost na dijelu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 12 jul 2013, 19:35

Pozz nakon duze pauze. Joj puna mi je glava ovih kombinacija :roll: . Bas nam udrobilo u veznom redu 8-) . Moje pitanje je sledece: Jel moze da neko sastavi jednu jedanaestorku Bayerna a da to ne izgleda kao da je opet prvih 11 na terenu xd ? :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2013, 19:51

Vrijednost transfera ce dostici 21.4 miliona a Thiago ce uzeti broj 18. 8-)
Nije sluzbeno ali isto ko da i jeste.

Strasno pojacanje cemo dobiti, strasnog igraca koji ce pojacati konkurenciju i sigurno da niko od igraca nece olako shvatiti svoju ulogu nego ce zapeti od prvog dana i boriti se za mjesto pod suncem.

Ono sto je dobro je to da ce Thiago imati relativno malu platu, spominje se 2 miliona sto je nista u poredjenju sa platama kakve daje Bayern. U svakom slucaju ce se isplatiti. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 20:03

Moji najdraži brojevi su uvijek bili 8 i 18. Vidi ko nosi 8, a ko će aBd 18 8-) Slučajnost ili ne, meni je dobro.

Koja bombastičan igrač. Neki plaćaju 30 miliona za slabije igrače :twisted:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2013, 20:07

Neutral je napisao/la:Moji najdraži brojevi su uvijek bili 8 i 18. Vidi ko nosi 8, a ko će aBd 18 8-) Slučajnost ili ne, meni je dobro.

Koja bombastičan igrač. Neki plaćaju 30 miliona za slabije igrače :twisted:
Ja tebe malo nisam skuzio, jesil ti uvijek prijavljen sa svog profila ili opet nekom drugom dajes da isti koristi? :mrgreen:

Danas sam procitao da si nezadovoljan ovim transferom, da ti nije po ukusu a sad dolazi do obrata i do totalno drugacijeg misljenja ili sam ipak ja bio previse pospan pa sam nesto pogresno shvatio? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 jul 2013, 20:10

@Omere , pa ti na avatar stavis pojacanje u dresu Bayerna 2 mjeseca prije nego sto je on predstavljen u klubu :lol: .
Alal Vera. :mrgreen:

Polahko se vidi kako kicma ekipe stari a zamjenjuje ju nova:
-Dante- Lahm- Schweinsteiger- Ribery- Robben odose u 30-te.
Zamjenjuju ih supertalentovani:
-Badstuber - Kirchoff- Kroos - Martinez - Shaqiri - Thiago- Gotze - Alaba- Can a nijedan preko 24 godine. ;)

S obzirom da je Neuer mlad za golmana, njega ili Mullera vidim kao kapitena koji ce ove momke predvoditi do jos jednog Treblea u buducnosti. Ako Bog da.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.