Boris Pandža

MrMuscle
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la MrMuscle » 12 jul 2013, 13:58

Pape je govorio da nece zvati iz drugoligaskih i nizeligaskih ekipa igrace, pa je opet redovno zvao krampetinu Zahirovica jos mu je ovaj i igrao cesto, dok je jos igrao za Nalchik, a da vidim tog ko ce me ubijediti da je neki ruski drugoligas bolji od Rangersa.... Dovoljno je vidjeti kakvih par extra igraca nastupa za Rangers, pogotovo skotski reprezentativac Lee Wallace (njihovim selektorima nije smetalo da ga zovu dok je jos igrao i u 4. Ligi), ne vidim sta ce biti problem i sa Borisovim Rangersima kad ce oni svakako do iduce god. kad je Mundijal vec biti drugoligasi, a nakon toga i prvoligasi.....
A Boris je recimo prof. dr. za Sunjica.... I zato prvo Sunka treba letiti sa spiska kad se na njemu nadje Bicakcic, pa tek onda Pandza i to ako se neki novi u medjuvremenu pojavi.....

Rangers je sa ovim novim pojacanjima trenutno 2. klub po kvaliteti u Skotskoj odmah iza gradskih rivala i toliko o njihovoj slabosti....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 jul 2013, 14:23

Nisam za ovaj transfer, ali okej, cim prelazi u Rangers, sigurno nema boljih ponuda od te, tako nek mu je sretno. Vrata repke mu po meni ne bi trebala biti zatvorena, ali i sam je svjesan da Spaha, Zukanovic te i Bicakcic, bice ispred njega, vjerovatno i Ogi.

Sretno Borise ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jul 2013, 14:36

Vozdra Borise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 jul 2013, 16:18

vecina ovdje glumi da su savjetnici susicu.. borisu sretno i da se uskoro izbori za SPL s rangersima :D .
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 12 jul 2013, 16:21

Ovo je sigurno Papac odradio za Borisa :) . Meni transfer nije nesto al stas. Valjda se vrati u formu, da kakve koristi bude od njega ..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 jul 2013, 16:43

MrMuscle je napisao/la:Pape je govorio da nece zvati iz drugoligaskih i nizeligaskih ekipa igrace, pa je opet redovno zvao krampetinu Zahirovica jos mu je ovaj i igrao cesto, dok je jos igrao za Nalchik, a da vidim tog ko ce me ubijediti da je neki ruski drugoligas bolji od Rangersa.... Dovoljno je vidjeti kakvih par extra igraca nastupa za Rangers, pogotovo skotski reprezentativac Lee Wallace (njihovim selektorima nije smetalo da ga zovu dok je jos igrao i u 4. Ligi), ne vidim sta ce biti problem i sa Borisovim Rangersima kad ce oni svakako do iduce god. kad je Mundijal vec biti drugoligasi, a nakon toga i prvoligasi.....
A Boris je recimo prof. dr. za Sunjica.... I zato prvo Sunka treba letiti sa spiska kad se na njemu nadje Bicakcic, pa tek onda Pandza i to ako se neki novi u medjuvremenu pojavi.....

Rangers je sa ovim novim pojacanjima trenutno 2. klub po kvaliteti u Skotskoj odmah iza gradskih rivala i toliko o njihovoj slabosti....
Nakon onih izjava i piskaranja po Fejsu od prije par godina,meni on nebi nikada zaigrao za repku.Radije bi pozvao nekog iz Vrbanjuse,Vratnika,nego tog smrada. :x :x
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 12 jul 2013, 16:47

Odlicna odluka. Rangersi su institucija, tim sa najvise ligaskih pobjeda od svih klubova u Evropi i to u solidnom Skotkom prvenstvu. Problemi sa parama su ih otjerali gdje su sada ali se vracaju na velika vrata. Prekucali 3. ligu sa pola snage i reformisu klub za ulazak u PL iduce godine gotovo pa sigurno. Pandza nek ih zaduzi dobrim igrama u narednoj sezoni i postace legenda kluba za manje od godinu dana, dostojan nasljednik Papca.

Za razliku od svih predhodnih izbornika reprezentacije Papina strategija izmedju ostalog je da vrlo lagano i usporeno sastavlja tim i uhodava ga bez puno drasticnih promjena do te mjere da igraci vide jedan drugog na terenu i vezanih ociju. Iz istog razloga tim ne mjenja sastav bilo da se radi o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici a nova imena se vrlo rijetko i oprezno, na kapaljku, dodaju. U tome Pandza moze ispasti samo zbog izostanka nakon teske povrede ali daleko da ce mu igranje za Rangerse zatvoriti vrata reprezentacije.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 16:49

Ja da sam selektor ne bi imao srca skinuti Borisa sa spiska, pa da se vala vrati u Široki
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 12 jul 2013, 16:51

Dado je napisao/la:Odlicna odluka. Rangersi su institucija, tim sa najvise ligaskih pobjeda od svih klubova u Evropi i to u solidnom Skotkom prvenstvu. Problemi sa parama su ih otjerali gdje su sada ali se vracaju na velika vrata. Prekucali 3. ligu sa pola snage i reformisu klub za ulazak u PL iduce godine gotovo pa sigurno.
Oni su ove godine igrali 4. ligu i sad su izborili plasman u 3.
Znači najbrže će u sezoni 15/16 igrati u prvoj škotskoj ligi.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 jul 2013, 16:56

Bertone7 je napisao/la:
Dado je napisao/la:Odlicna odluka. Rangersi su institucija, tim sa najvise ligaskih pobjeda od svih klubova u Evropi i to u solidnom Skotkom prvenstvu. Problemi sa parama su ih otjerali gdje su sada ali se vracaju na velika vrata. Prekucali 3. ligu sa pola snage i reformisu klub za ulazak u PL iduce godine gotovo pa sigurno.
Oni su ove godine igrali 4. ligu i sad su izborili plasman u 3.
Znači najbrže će u sezoni 15/16 igrati u prvoj škotskoj ligi.
a tada ce biti mlad i perspektivan :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 jul 2013, 17:01

igrace Evropu slijedece sezone skoro sigurno. Bit ce jaci od svih ekipa iz Premier lige osim Celtica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 jul 2013, 17:11

Sredio mu komsija Mostarac aka Papac. 8-)

Ovo je ipak odlicna vijest. Rangers je drugi najveci klub poslije Celtic-a i sasvim je sigurno da ce se boriti do kraja da se vrate u premier ligu Skotske.

Boris ce ovdje sigurno da dobije naznanju jos vise nego sto je dobio u Belgiji. Uzmimo u obzir da je cilj ovoga tima da se vrati u elitnu zonu sto prije sto logicno znaci da im je volja da sravne sa zemljom svaki moguci tim ispred njih.

Za Pandzu je ovo cista desetka. Ima sansu da se pokaze i da postane stub odbrane Rangersa nesto poput Papca i tamo zavrsi karijeru. Navijaci Rangersa ce ga cijeniti jos vise jer je dosao kad im treba najvise..

Sve u svemu vrijeme ostaje da pokaze svoje ali sam siguran da je ovo pravi potez.
shandrlike-tandrlike

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 jul 2013, 17:14

Consigliere je napisao/la:igrace Evropu slijedece sezone skoro sigurno. Bit ce jaci od svih ekipa iz Premier lige osim Celtica.
Nece sigurno. Rangersi su sada u trecoj ligi i nema teoretski sanse da igra Evropsku ligu iduce sezone.
shandrlike-tandrlike

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 12 jul 2013, 17:47

reptile je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:igrace Evropu slijedece sezone skoro sigurno. Bit ce jaci od svih ekipa iz Premier lige osim Celtica.
Nece sigurno. Rangersi su sada u trecoj ligi i nema teoretski sanse da igra Evropsku ligu iduce sezone.
Mogu kroz kup ali teško. Prošle sezone ih Dundee Utd s 3:0 riješio u 5. kolu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 jul 2013, 18:11

Bertone7 je napisao/la:
reptile je napisao/la:
Mogu kroz kup ali teško. Prošle sezone ih Dundee Utd s 3:0 riješio u 5. kolu.
@reptile- Kup!

@bertone- bit ce Rangers puno jaci ove sezone. Pa, eto Pandza. Mi barem znamo da je lik odlican stoper. Puno iznad 3 lige.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 12 jul 2013, 18:38

Consigliere je napisao/la:
@bertone- bit ce Rangers puno jaci ove sezone. Pa, eto Pandza. Mi barem znamo da je lik odlican stoper. Puno iznad 3 lige.
Odličan? Za treću sigurno. Samo što u kupu ne igraju samo trećeligaši.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 jul 2013, 18:41

Bertone7 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Odličan? Za treću sigurno. Samo što u kupu ne igraju samo trećeligaši.
Bio je odlican i za Belgijsku, 9.-10. ligu Evrope. A i repki je uvijek bio OK.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 jul 2013, 19:25

Greska, nisam znao za kup! Izvinjavam se. :) Al opet, sa ovim igracima sigurno nemaju dovoljno da se bore sa timovima iz premier lige. Ko zna, mozda bude neka luda sreca. Sve u svemu.. nek Pandza samo igra. U repci nam valja i vazda daje sve od sebe.
shandrlike-tandrlike

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 jul 2013, 19:36

rangersi na papiru imaju jaci kadar od pola tima iz SPLa, i s malo srece u kupu i s prednosti zvanog ibrox mogu stici sve do finale. i to u skotskoj jos dva kupa. od 01.09 im vec stizu pojacanja u vidu iskusni igraca s otoka kao sto su daly, foster, law i valjda boris..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jul 2013, 20:00

Cekajte malo, znaci sad trebamo navijat za Rangers da udju u drugu ligu i naravno da osvoje kupu :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.