NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA History
http://www.nbaserbia.com/vesti/4161/pet ... nba-finala" onclick="window.open(this.href);return false;
Na današnji dan pre deset godina, održan je jedan od najjačih NBA draftova u istoriji.
1. LeBron Džejms, 2. Darko Miličić, 3. Karmelo Entoni, 4. Kris Boš, 5. Dvejn Vejd.
1. LeBron Džejms, 2. Darko Miličić, 3. Karmelo Entoni, 4. Kris Boš, 5. Dvejn Vejd.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pronađi uljezaAndrej je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Anthony. jedini nema prsten.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pronađi uljezaAndrej je napisao/la:
1. LeBron Džejms, 2. Darko Miličić, 3. Karmelo Entoni, 4. Kris Boš, 5. Dvejn Vejd.![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Anthony. jedini nema prsten.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pronađi uljezaAndrej je napisao/la:
1. LeBron Džejms, 2. Darko Miličić, 3. Karmelo Entoni, 4. Kris Boš, 5. Dvejn Vejd.![]()

Ukrao si mi liniju s tastature.BIHfan je napisao/la:Anthony. jedini nema prsten.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pronađi uljezaAndrej je napisao/la:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://www.nbaserbia.com/vesti/4237/maj ... ih-vremena" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nbaserbia.com/vesti/4391/den ... adu-za-mir" onclick="window.open(this.href);return false;
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
nasao sam dosta svojih starih brojeva casopisa kosarka i slicnih, starih i po 15 i vise godina, sve sama cista historija, probati cu povremeno slikati neki clanak ili biografije one sto su bile od igraca pa postaviti na ovoj temi, nadam se da ima jos onih koji su nekada redovno kupovali te casopise i uzivali u istima 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
The Professor
Hakeem Olajuwon talks about the ’84 Draft, mentoring NBAers, the Dream Shake and more.
Interview sa Hakeemom
http://www.slamonline.com/online/the-ma ... ts-jersey/

Hakeem Olajuwon talks about the ’84 Draft, mentoring NBAers, the Dream Shake and more.
Interview sa Hakeemom
http://www.slamonline.com/online/the-ma ... ts-jersey/

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

izvukao sam dosta zanimljivih clanaka, izjava i svega ostaloga iz starih casopisa vezanih za kosarku, za pocetak jedna za dusu navijaca bostona (da napomenem, vecina fotografija ce biti velike pa otvarajte u novom tabu)

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
BIHfan je napisao/la:
205,205 je visok a play
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je podcijenjena tadašnja košarka

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nemoj da se ljutis sto cu nesto napisati jer ne mislim na tebe a u vezi sa tvojim nickom jer to nema veze sa tim ali... Ko kaze da je podcenjena ? Jel to kazu ovi sto za njih kosarka tj. NBA pocinje sa Lebronom , Oklahomom i Memfisom ?LBJ MVP je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ovi što kažu da je košarka počela s Jordanom.Tribalian je napisao/la:Nemoj da se ljutis sto cu nesto napisati jer ne mislim na tebe a u vezi sa tvojim nickom jer to nema veze sa tim ali... Ko kaze da je podcenjena ? Jel to kazu ovi sto za njih kosarka tj. NBA pocinje sa Lebronom , Oklahomom i Memfisom ?LBJ MVP je napisao/la:
Nije pocela kosarka vec vrhunac kosarkeLBJ MVP je napisao/la: Ovi što kažu da je košarka počela s Jordanom.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
O tome ti pričam.Tribalian je napisao/la:Nije pocela kosarka vec vrhunac kosarkeLBJ MVP je napisao/la: Ovi što kažu da je košarka počela s Jordanom.Vrhunac kosarke a i NBA lige ti je bio 90-tih godina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.