Pusti ove neznaliceConsigliere je napisao/la:Imal ovdje iko osim mene da smatra da je Higuain strasan napadac?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pusti ove neznaliceConsigliere je napisao/la:Imal ovdje iko osim mene da smatra da je Higuain strasan napadac?
LBJ MVP je napisao/la:Pusti ove neznaliceConsigliere je napisao/la:Imal ovdje iko osim mene da smatra da je Higuain strasan napadac?
Izvor?geoxx je napisao/la:Illarramendi je gotova stvar. Cestitke nama.![]()
Ugovor je potpisan na 5 godina .
LenBias je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pusti ove neznaliceConsigliere je napisao/la:Imal ovdje iko osim mene da smatra da je Higuain strasan napadac?
La Real Sociedad hará oficial el traspaso en una rueda de prensa que ofrecerá en los próximos minutos en Anoeta. El Madrid pagará por el jugador un total de 38,8 millones de euros de la cláusula: algo más de 32 millones por la cláusula (30 millones más el IPC) y el IVA, que asciende a algo más de seis millones.
pa sto ne bi ,drzali su igraca od 65-70 miliona na klupi sto ne bi i ovaj sjedioTweeds_10 je napisao/la:40 miliona , u jebote![]()
Ko sad ispada iz sastava ? jer cisto sumnjam da ce drzati igraca od 40 mil na klupi.
harry_90 je napisao/la:38 miliona za igraca za kojeg se culo da je imao dobru sezonu u Sociedadu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.