FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barca opet pravi sličnu grešku kao i sa Fabregasom.Zbog određenih stavki u klauzuli izgubiće najtalentovanijeg Španca uz Isca za svega 18 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa ako on toliko voli klub i zeli ostati klauzula nije nikakav problem,ukoliko nije sretan u Barci ne treba drzati nezadovoljnog igraca u timu zar neSaurman je napisao/la:Barca opet pravi sličnu grešku kao i sa Fabregasom.Zbog određenih stavki u klauzuli izgubiće najtalentovanijeg Španca uz Isca za svega 18 mil.

Saurman je napisao/la:Svaki igrač koji želi ići ne treba ga zadržavati, jer nije u interesu ni jednim ni drugim imati nezadovoljnog igrača u ekipi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:pa ako on toliko voli klub i zeli ostati klauzula nije nikakav problem,ukoliko nije sretan u Barci ne treba drzati nezadovoljnog igraca u timu zar neSaurman je napisao/la:Barca opet pravi sličnu grešku kao i sa Fabregasom.Zbog određenih stavki u klauzuli izgubiće najtalentovanijeg Španca uz Isca za svega 18 mil.
Saurman je napisao/la:Svaki igrač koji želi ići ne treba ga zadržavati, jer nije u interesu ni jednim ni drugim imati nezadovoljnog igrača u ekipi.
Ne bi rekao da nije sretan u Barci al' Tito ima svoje planove.Najveća je greška onih koji su postavili ovu klauzulu u kojoj može otići za 18 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vidim pomenuo si Cesc-a ovdje, on i Thiago su 2 razlicite price, jer je Cesc otisao zbog toga sto klubovi u Spaniji ne mogu potpisivati igrace na profesionalne ugovore sve dok ne napune 18 god. sto su Englezi obilato koristili
dok Thiago ima potpisan profesionalni ugovor sa ovim klauzulama (koji su btw. retardirane) i odluka je u potpunosti na njemu, odluci li on da ode Barca ce dobiti svojih 18 mil. i to je to (sami sebi krivi) a on ce valjda biti zadovoljan u novom klubu
ako lik zeli da ide ja shvatam njegovu zelju za odlaskom i koliko god on volio klub i grad izgleda da nema vise strpljenja da sjedi na klupi, realno nije se bas naigrao kod Tita, a kako znamo ide SP u Brazilu i Thiago je rekao da mu je jedan od primarnih ciljeva za narednu god. da se nametne selektoru i nadje na spisku Crvene Furije (ako ode u Bayern koliko je ovo realno da se ovo desi, nek on sam prosudi)
dok Thiago ima potpisan profesionalni ugovor sa ovim klauzulama (koji su btw. retardirane) i odluka je u potpunosti na njemu, odluci li on da ode Barca ce dobiti svojih 18 mil. i to je to (sami sebi krivi) a on ce valjda biti zadovoljan u novom klubu
ako lik zeli da ide ja shvatam njegovu zelju za odlaskom i koliko god on volio klub i grad izgleda da nema vise strpljenja da sjedi na klupi, realno nije se bas naigrao kod Tita, a kako znamo ide SP u Brazilu i Thiago je rekao da mu je jedan od primarnih ciljeva za narednu god. da se nametne selektoru i nadje na spisku Crvene Furije (ako ode u Bayern koliko je ovo realno da se ovo desi, nek on sam prosudi)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Takvu klauzulu i jesu napravili braca Guardiola.
Nego da se osvrnemo na Sergi Roberta koji ce zamijeniti Thiaga.
Talentovan decko nema sta, ali nije tip igraca kao Alcantara, tj. nije fantazista, tehnicki potkovan, ali daleko ispod ovog prvog. Odlican u oba pravca.
E sad ne znam da li iko iz Barce B ima potencijal kao Alcantara ? Nesto se ne mogu sjetiti ..
Njegov brat Rafinha nije to, on je vise gol igrac, tkz. Second striker a to nije potrebno.
Mozda neko iz mladjih kategorija ?
Talentovan decko nema sta, ali nije tip igraca kao Alcantara, tj. nije fantazista, tehnicki potkovan, ali daleko ispod ovog prvog. Odlican u oba pravca.
E sad ne znam da li iko iz Barce B ima potencijal kao Alcantara ? Nesto se ne mogu sjetiti ..
Njegov brat Rafinha nije to, on je vise gol igrac, tkz. Second striker a to nije potrebno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pep zaratio sa Rossellom i ekipom jer ovo danas pravi napad na njih bijaše
http://www.newscatalonia.com/2013/07/pe ... alone.html

http://www.newscatalonia.com/2013/07/pe ... alone.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Malo je rec' da kasnis nekih 5 sati.
Zafrkan je Guardiola, upade k'o padobranac samo da bi Thiaga uzeo a vamo United sve po PS-u radio. Samo ce zato i platiti skoro 30 miliona.
Steta imali ste ga, ali sporo je to islo.

Zafrkan je Guardiola, upade k'o padobranac samo da bi Thiaga uzeo a vamo United sve po PS-u radio. Samo ce zato i platiti skoro 30 miliona.
Steta imali ste ga, ali sporo je to islo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očito da nismo, jer je jasno da je Thiago cijelo vrijeme zavlačio United i čekao poziv PepaM4kaveli je napisao/la: Steta imali ste ga, ali sporo je to islo.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako mozete velicati tu arogantnu facu koji je umislio da je veci od blaugrane i da nema sanse da ostane.
Ma vozzzz zajedno sa svojim talentom gdje god mislis da ti je bolje.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Moguce mada opet mislim da bi prihvatio United da su mu ispunili zelju pa u klauzulu stavili odredjen broj utakmica koji mora odigrati po sezoni, kao sto je imao i u Barci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očito da nismo, jer je jasno da je Thiago cijelo vrijeme zavlačio United i čekao poziv PepaM4kaveli je napisao/la: Steta imali ste ga, ali sporo je to islo.
OK to jeste zavlacenje teze, ali ako je Untedu ocajno bio potreban ovakav tip igraca ne vidim zasto bi im to bio problem, pogotovo kada znamo da bi skoro sigurno igrao u prvih 11.
Jbga .. mada je mali bezobrazan pravo, ne oglasava se uopste a rekao je da ce nakon onog EP, kulira i zavlaci dok se vamo otimaju za njega. Pa da Messi sutra ide ne bi ispala ovakva sapunica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da je potreban, i to više nego očajno, i ja sam siguran da bi ispunili šta god je on tražio (to govori i plata koju bi eventualno dobio koja bi bila veća nego što će biti u Bayi), ali očito da je on čekao samo da se Bayo i Pep jave pa da otkanta United, jer mu se očito ne ide na OstrvoM4kaveli je napisao/la:
Moguce mada opet mislim da bi prihvatio United da su mu ispunili zelju pa u klauzulu stavili odredjen broj utakmica koji mora odigrati po sezoni, kao sto je imao i u Barci.
OK to jeste zavlacenje teze, ali ako je Untedu ocajno bio potreban ovakav tip igraca ne vidim zasto bi im to bio problem, pogotovo kada znamo da bi skoro sigurno igrao u prvih 11.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
United je ispao gospodski klub a Guardiola im ga sukno, ovo nije do Bayerna uopste.
Sto je najgore Thiago se jos ne oglasava.
Samo treba danas u toku dana da demantuje sve i kaze kako ostaje u Barceloni.
Sto je najgore Thiago se jos ne oglasava.
Samo treba danas u toku dana da demantuje sve i kaze kako ostaje u Barceloni.

Nije samo on . U zadnje vrijeme svi kvalitetniji igrači zaobilaze doći u Englesku . Isco odbio City , Cavani ode u PSG , Falcao u Monaco , Neymar u Barcu ( iako je imao minimalne šanse da dođe u Englesku ) , Henrik M. otisao u Dortmund . Englezi izgleda samo talente sad dovode il' će svi za par sedmica eksplodirati i pokupovati sve živorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa naravno da je potreban, i to više nego očajno, i ja sam siguran da bi ispunili šta god je on tražio (to govori i plata koju bi eventualno dobio koja bi bila veća nego što će biti u Bayi), ali očito da je on čekao samo da se Bayo i Pep jave pa da otkanta United, jer mu se očito ne ide na OstrvoM4kaveli je napisao/la:
Moguce mada opet mislim da bi prihvatio United da su mu ispunili zelju pa u klauzulu stavili odredjen broj utakmica koji mora odigrati po sezoni, kao sto je imao i u Barci.

jedini ko je kriv za ovu klauzulu je rosell,kakva braca guardiola,pa ne sastavlja trener ekipe klauzulu covjece ,trener pojma nema o tome sta se dogovara u uredima .rosell i njegovi ljudi su ispali glupani samo takvi ,pa dje ces ovakvu klauzulu stavit ,kako su pristali na to ccc,sa 90 na 18 mil,pa to nema nigdjeM4kaveli je napisao/la:Takvu klauzulu i jesu napravili braca Guardiola.
Njegov brat Rafinha nije to, on je vise gol igrac, tkz. Second striker a to nije potrebno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
thiago je jos uvijek u barceloni.
sada je na njemu da odluci hoce li ici u bayern ili ne...nadam se da ce ispravno odluciti
sada je na njemu da odluci hoce li ici u bayern ili ne...nadam se da ce ispravno odluciti

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
ma nema tito nikakve svoje planove,ima iste planove ko i pep sto ima ,nece se naigrat nista vise u bayernu .Saurman je napisao/la: Ne bi rekao da nije sretan u Barci al' Tito ima svoje planove.Najveća je greška onih koji su postavili ovu klauzulu u kojoj može otići za 18 mil.
vjerujem da bi sljedece sezone dobijao vise u barci prilika za igru nego sto ce dobiti u bayernu,jer xavi je vec stariji ,duplo manje utakmica sljedece sezone ce odigrati .al neka nek ide ,sam pao sam se ubio.tamo kad bude isto grijao klupu svajniju ,krosu i ostalima na isto ce ga izac
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Covjek vjeciti talenat i napokon postigne hetrik i sad se ne moze bez njega. Tesko da nam treba ovako neodlucan covjek. Gdje god ode on ce imat problema. I to najvise u svojoj glavi. Umislio....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
nađoh presicu sa titlovima..pep totalno popizdio.
nađoh presicu sa titlovima..pep totalno popizdio.
RIP CITY!
@barca_87 nagadjam, ali mislim da trener moze s predsjednikom dogovoriti pitanja vezana za klauzulu.
Nego,
FC Barcelona je obavijestila Andresa Iniestu, Sergija Busquetsa i Gerarda Piquea da želi produžiti njihove ugovore do 2018. godine. Pregovori će vjerojatno započeti nakon završetka transfer roka.
Nije da je bilo sumnje, ali cisto da se skrene sa teme o Thiagu.
Nego,
FC Barcelona je obavijestila Andresa Iniestu, Sergija Busquetsa i Gerarda Piquea da želi produžiti njihove ugovore do 2018. godine. Pregovori će vjerojatno započeti nakon završetka transfer roka.
Nije da je bilo sumnje, ali cisto da se skrene sa teme o Thiagu.
Jel jos tece svadja Rasol-Pep
A odbrane i stopera ni za lijeka. Koji kreteni...

A odbrane i stopera ni za lijeka. Koji kreteni...