Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 11 jul 2013, 19:50

ramiral@ Sarajevo1946@ Mig_Mig@ Hvala drugovi :D :D

IlCapitano@ Hvala :D :D smirio sam se ja sa ovim transferima tako da sve ok ;) :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jul 2013, 19:58

Dijamanti samo pod uslovnom da ne nadjemo bolje desno krilo, pa eto hajd neka ga...a odreci se Vucinica, najboljeg napadaca prosle godine, zbog njeg- s konja na magarca bi to bilo...

lik ima samo ljevicu, koju pored Pirla nece ni koristit, a ostalo je toliko limitiran i jednodimenzionalan...kaze prodoran, jel se ko udostojio koju tekmu pogledat ( recimo ove zadnje na CF_u), pa taj dva cunja ne moze probit. Spor, ogranicen na jednu nogu, prevalio vec 30 godina, poskup za te godine- daleko mu kuca od Juventusa bila. Vucinic je od njeg bolji na svakoj ofanzivnoj poziciji , osim desnog krila i to samo iz razloga sto se ne sjecam kad je zadnji put igrao to. Daj mu 5 tekmi desno i tu ce bit bolji....Matri i Kvaljarela bi trebali da idu, Vucinic samo u slucaju dobre ponude i dobre zamjene. A da ta zamjena bude Dijamanti :roll: Lijepa 3-5-2, ako ce mi on bit krilo, .. ako ode Vucko zamjena treba biti bolja tipa Jovetica inace nismo dobili nista.

Tevez, Ljorente, Djovinko, Matri, Dijamanti- nedo bog povrede nekog od prva dva i eto patnje...Vucko mora ostat ili neko kvalitetniji na njegovo mjesto.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 11 jul 2013, 20:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:Dijamanti samo pod uslovnom da ne nadjemo bolje desno krilo, pa eto hajd neka ga...a odreci se Vucinica, najboljeg napadaca prosle godine, zbog njeg- s konja na magarca bi to bilo...

lik ima samo ljevicu, koju pored Pirla nece ni koristit, a ostalo je toliko limitiran i jednodimenzionalan...kaze prodoran, jel se ko udostojio koju tekmu pogledat ( recimo ove zadnje na CF_u), pa taj dva cunja ne moze probit. Spor, ogranicen na jednu nogu, prevalio vec 30 godina, poskup za te godine- daleko mu kuca od Juventusa bila. Vucinic je od njeg bolji na svakoj ofanzivnoj poziciji , osim desnog krila i to samo iz razloga sto se ne sjecam kad je zadnji put igrao to. Daj mu 5 tekmi desno i tu ce bit bolji....Matri i Kvaljarela bi trebali da idu, Vucinic samo u slucaju dobre ponude i dobre zamjene. A da ta zamjena bude Dijamanti :roll: Lijepa 3-5-2, ako ce mi on bit krilo, .. ako ode Vucko zamjena treba biti bolja tipa Jovetica inace nismo dobili nista.

Tevez, Ljorente, Djovinko, Matri, Dijamanti- nedo bog povrede nekog od prva dva i eto patnje...Vucko mora ostat ili neko kvalitetniji na njegovo mjesto.
upravo to!"!!! (sto se tice dijamantija)

ddodas jos 4-5 milki i uzmes pjanica sa 23 godine
ili
dodas 10 i imas verattija
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 jul 2013, 20:12

Ja isto nisam za Diamantia jer previse je dati 10 miliona za igraca od 30 god nema smisla :roll:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 jul 2013, 20:13

Diamanti dolazi da bude u rotaciji, jer sezona je duga i to je neka njegova uloga.

On svakako ne može biti u prvih 11, koja god formacija da je, tako da niko nije govorio da je zamjena za Vučinića i ne znam otkud to, ali duga je sezona i da bilo koga drugog dovedeš, Nanija recimo, taj ti ne bi htio biti na klupi... Ovako znaće on svoju ulogu dobro i znaće je korisiti.

Tevez, Llorente, Seba ili Mirko su svakako prvi izbor.

Alessandro je pravi igrač, dokazan i provjeren u Seriji A, jedna prava ljevica i čovjek koji jednim potezom riješava tekme...

[youtube][/youtube]
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2013, 20:18

A Kondogbia se može dovesti za 10-12M sigurno, a i Diamanti je više veznjak i igrat će sigurno tu na lijevoj strani kao zamjena Marchi.

Uvijek sam za mladost, a pri tome i pojačavanje konkurencije u ekipi. Ostaje onda da se Marrone pošalje na posdubu, a da se mene pita, ne bih nikoga dovodio samo da on igra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 11 jul 2013, 20:42

Mah ko god upiše nastup za rep. mi ga moramo dovesti :roll:

Diamanti je totalno nepotreban, bacanje para. Nama sad samo treba desno krilo, Ogbona može igrati LB, pogotov u formaciji 4-3-3

FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2013, 21:47

Pozvani na pripreme, 31 igrač.
Tačno me nešto stegne kada vidim Bouya, još je mlad, ali se bojim da će ga ona povreda uništiti, strašan talenat, ne znam je li u mogućnosti uopće da igra sada, ali bih ga volio vidjeti u ovoj predsezoni. Appelt me iznenadio, nije se nešto pokazao, a može puno.
Nema Bokyea, izgleda da će igrati za Genou u sljedećoj sezoni, taman neka tamo stasa.

Storari
Rubinho
Lichtsteiner
Marrone
Ogbonna
Peluso
Asamoah
De Ceglie
Isla
Padoin
Pepe
Vidal
Llorente
Matri
Quagliarella
Tevez
Vucinic

Povratak sa posudbe:

Appelt
Bouy
Buchel
Motta :mrgreen:
Fausto Rossi

Iz primavere:

Citti
Vannucchi
Magnusson
Penna
Garcia Tena
Untersee
Emmanuello
Mattiello
Sakor

#MaxOUT

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 jul 2013, 21:58

Pogba@ vratice se Bouy jos bolji citao sam nedavno interviju sa Raiolom koji mu je menadzer kad su ga pitali za Pogbu dali ostaje u Juve on kaze da ali Juve ima jos jednog veceg talenta kod sebe to je Bouy koji ce se vratiti poslije teske povrede jos bolji :D :D

Tako da ne sumnjam u njega uopste imat cemo strasnog igraca u buducnosti samo da mu Conte da malo sanse za igru recimo u kupu :D :D

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 11 jul 2013, 22:15

Bouy je bio samo taktički manevar za dovođenje Pogbe, prosječan talent, daleko još od Juventusa :roll:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2013, 22:17

:roll:

slika
slika

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jul 2013, 23:10

Valja Tevezu smrsati definitivno. Ima on viska kila.

Gotivim Diamantija pravo, ali ipak nisam za njegovo dovodjenje. Bio sam prije mjesec-dva, ali nam trenutno vise ne treba.

Steta prava sto na pripremama nema i ostalih igraca.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 jul 2013, 23:54

Ogbonna je želja Contea, to se već sada vidi, i zato ako se ne pokaže kao igrač nemojte pljuvati Marottu što ga je platio 13 miliona, već Contea što ga je tražio, hvala! :P :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 12 jul 2013, 01:11

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 jul 2013, 01:37

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 12 jul 2013, 11:56

Mediaset kaze da smo dobili ponudu od 7M od Norwicha za Quagliu.
Odmah prodati.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 jul 2013, 14:50

Pozdrav raja, nakon dugo vremena :)

Da i ja napišem svoje mišljenje, o do sada urađenom. Marotta je ponovo u svom stilu doveo Teveza i ranije Llorentea, a dolaskom Ogbonne odbrana je još podmlađena i u narednim sezonama smo mirni što se toga tiče. Na Marotti je još da dovede pravog lijevog beka i ovaj merkato će biti za 10 što se tiče dolazaka.

E sad ostaje onaj teži dio posla za Marottu gdje napokon mora pokazati da zna, jer do sada nije bio dobar kad treba prodati igrači. Vidim već se uveliko piše da nam ide Giach, žao mi je što ide, ali ipak ponuda od 9-10 miliona se ne odbija. Bilo bi dobro da bude istina ovo oko Quagliarelle, jer on mi djeluje kao Iaquinta2, bolje da Matri ostane njega je lakše prodati, a ne bi bio loš kao 4-5 napadač.

Također odlična stvar što će novi igrači od prvog dana biti uz Contea, tako da će tokom priprema i prijateljskih ući u fazon. Vidim mnogo se piše o Jovetiću njega treba uzeti samo po našim uslovima, jer sad je napad odlično popunjen.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2013, 14:56

Reports are that Norwich City are going to attempt to sign Fabio Quagliarella from Juventus.
Ne znam jel ko pisao o ovome , al Englezi sad izgleda svi imaju para pa se ovo ne isključuje :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 jul 2013, 15:02

Giaccherini - 8-10
Fabio - 8-9
Matri - 12-14
Melo - 4-5
De Ceglie - 2-3

Ovo bi bilo odlično, a završili bi u plusu što je još bolje. Još Zunigu kad bi doveli. :roll: 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jul 2013, 15:28

ajmo sad prodat Matrija, Kvaljarelu, Mela, Ciglera , Islu/Padoina i ne ulagat te pare u Dijamantija vec makar u Alexisa i lijevog beka pa da i Marotu pohvalimo ko cojka.

De Celje bi mogao ostat zbog one kvote domacih igraca. Bilo bi mozda neozibljno uci u LP sa 23 igraca, a domaci su nam samo ja mislim Markizijo i Djovinko od ovih u rotaciji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.