Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzatele
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzatele » 04 jul 2013, 21:30

najveceG talenta BH kosarke..97 godiste igra u Rimini ( Italija )

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 jul 2013, 22:43

Sumnjam da je on najveci talenat BH.kosarke...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 jul 2013, 03:03

mirzatele je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Selektor Nenad Marković objavio spisak za EP 2021. koje će se održati u Hrvatskoj i BiH:
Nedim Buza (Barcelona), Jusuf Nurkić (Indiana Pacers), Samir Šehić(SA Spurs), Adin Vrabac(CSKA), Emir Sulejmanović (Washington Wizards), Nedim Đedović (Barcelona), Nihad Đedović (Bosna Sarajevo), Ljubo Zadro (Panathinaikos), Bećar Amar (Unicaja), Durak Atif (Montepasci Siena), Miralem Halilović (Partizan), još 3 igrača će naknadno biti pozvana.
Pomoćnik selektora, Mirza Teletović, izjavio je da se nada prolasku u polufinale, a onda je sve moguće.
Predsjednik košarkaškog saveza Harun Mahmutović je rekao da neće biti zadovoljan ako na ovom EP ne osvojimo medalju (To bi bila druga medalja za našu košarkašku reprezentaciju, nakon bronzane u Sloveniji 2013. godine) hahahahah ludo nema sta :lol: :lol: :lol:
Tebra zaboravio si Haruna Mandru ( Real Madrid )
Pa vidis da kaze da ce 3 igraca biti naknadno pozvana, mozda je medju tim igracima :lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 09 jul 2013, 22:19

http://24.media.tumblr.com/f36077e90299 ... o1_400.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2013, 11:47

3 miliona nudi Fenerbahce Mirzi, tako piše Avaz.

Ne vjerujem da će na ovo pristati. Jest manji porez u Turskoj, no rekao je da se želi dokazati u NBA ligi, tako da jedva čekam novu sezonu, valjda dobije više minuta. Prije toga eurobasket 8-)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 jul 2013, 19:12

Nije vezano za sport, ali evo:

"Kapiten košarkaške reprezentacije BiH, Mirza Teletović, prisustvovao je danas na dženazi u Potočarima.

Mirza je došao u Potočare kako bi odao počast žrtvama genocida ubijenim 1995. godine..."

Ljudina!
Sport je lijek za tijelo i duh.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 jul 2013, 19:46

storm_raider je napisao/la:Nije vezano za sport, ali evo:

"Kapiten košarkaške reprezentacije BiH, Mirza Teletović, prisustvovao je danas na dženazi u Potočarima.

Mirza je došao u Potočare kako bi odao počast žrtvama genocida ubijenim 1995. godine..."

Ljudina!

ljudina i po

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 jul 2013, 19:52

Najveca glupost sto sam cuo, cuj ide u Fenerbahce. Ponekim novinarima treba dati otkaz haha.

Respekt za danas!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 11 jul 2013, 20:05

Bravo majstore i zbog ovog gesta od danas ti obećavam da nijednu tvoju utakmicu više propustiti neću :!:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 11 jul 2013, 20:32

Da nije društvenih mreža ne bi ni znali da je Mirza Teletović danas bio na dženazi u Potočarima. Naš reprezentativac, NBA košarkaš, u Potočare je došao kako bi odao počas žrtvama genocida.

Nije se oglašavao, pisao statuse ili “tvitove”. Došao je iz plemenitog razloga, da oda počast žrtvama koji su ubijeni 1995. godine od pripadnika vojske i policije RS.

Opet ponavljamo, ne bi ni znali da je Teletović bio u Potočarima da nije društvenih mreža. Ne govori li vam to da je riječ o VELIKOM COVJEKU.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 21:41

Legenda, svi furaju fudbal i fudbalere a mnogo puta je izostavljen bio Mirza. Sjete ga se jedino kada se približe kvalifikacije ili neko prvenstvo.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 11 jul 2013, 21:58

Neutral je napisao/la:Legenda, svi furaju fudbal i fudbalere a mnogo puta je izostavljen bio Mirza. Sjete ga se jedino kada se približe kvalifikacije ili neko prvenstvo.
Apsolutno si u pravu sve sto si napisao covjek se ne gura u medije kao neki nasi spotisti i kad odu negdje to mora da osvane na njihovom fesju i to svi mediji u ovoj zemlji objave
Nasi mediji svrsav*ju na Edina Dzeku jer o njemu svaki dan se pise sportsport.ba sport.ba klix ....... ima li dana kad ne objave nesto o Edinu i Amri a ovakvi likovi kao sto je Mirza jednom u godini dana nesto kvalitetno objave o njemu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 21:59

MT3 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Legenda, svi furaju fudbal i fudbalere a mnogo puta je izostavljen bio Mirza. Sjete ga se jedino kada se približe kvalifikacije ili neko prvenstvo.
Apsolutno si u pravu sve sto si napisao covjek se ne gura u medije kao neki nasi spotisti i kad odu negdje to mora da osvane na njihovom fesju i to svi mediji u ovoj zemlji objave
Nasi mediji svrsav*ju na Edina Dzeku jer o njemu svaki dan se pise sportsport.ba sport.ba klix ....... ima li dana kad ne objave nesto o Edinu i Amri a ovakvi likovi kao sto je Mirza jednom u godini dana nesto kvalitetno objave o njemu

Tako je, upravo zato mi je Mirza i najdraži sportista u ovoj državi.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 jul 2013, 22:08

Nije bitno koliko koga mediji objavljuju svi su oni ponos drzave i Dzeko i Teletovic,Pjanic,Vedo ...... moramo biti sretni sto imamo takve ljudske velicine :D :D

Respekt Teletovicu za ovo danas :D :D

Naravno i nasim nogometasima koji su svojim porukama na twitteru porucili Ne Zaboraviti 11.07.1995!!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 11 jul 2013, 22:15

Yucca je napisao/la:Nije bitno koliko koga mediji objavljuju svi su oni ponos drzave i Dzeko i Teletovic,Pjanic,Vedo ...... moramo biti sretni sto imamo takve ljudske velicine :D :D

Respekt Teletovicu za ovo danas :D :D

Naravno i nasim nogometasima koji su svojim porukama na twitteru porucili Ne Zaboraviti 11.07.1995!!
U pravu moramo biti sretni sto ih imamo.Ali da mediji forsiraju samo jednog u odnosu na ove sto si nabrojao ne ide jer i oni su svjestka klasa a mediji samo jednog spominju kao da samo njega imamo :? :?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 jul 2013, 23:13

Možda vas iznenađuju Mirzini postupci,ali on je takav.Otišao je u Srebrenicu kao Mirza,a ne NBA igrač ili zvijezda BiH, njemu nije potrebno da to pišu po novinama na sav glas, a da će ići to je znala njegova raja i dobar dio grada.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 jul 2013, 00:46

AK47 dolazi u bruklin bojim se da bi to bilo to sto se tice naseg mirze u nba ... Strasna konkurencija na njegovim pozicijama jos ne znam jel i blatche ostao , evans blatch kirilenko garnet. nema sanse da on tu igra ista vise nego prosle godine jedino manje.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 12 jul 2013, 00:58

grgr je napisao/la:AK47 dolazi u bruklin bojim se da bi to bilo to sto se tice naseg mirze u nba ... Strasna konkurencija na njegovim pozicijama jos ne znam jel i blatche ostao , evans blatch kirilenko garnet. nema sanse da on tu igra ista vise nego prosle godine jedino manje.
Zasto odmah mislis da se vraca u Evropu ??? Ima jos timova u NBA

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 12 jul 2013, 01:11

grgr je napisao/la:AK47 dolazi u bruklin bojim se da bi to bilo to sto se tice naseg mirze u nba ... Strasna konkurencija na njegovim pozicijama jos ne znam jel i blatche ostao , evans blatch kirilenko garnet. nema sanse da on tu igra ista vise nego prosle godine jedino manje.

Pa kakve veze ima to sa ovim jucer?

Covjek je jednostavno pokazao da je covjek! Koga briga gdje ce igrati kad ionako u vecini srca Bosanaca i Hercegovaca igra svaki dan, i to za najbolji tim, onaj ljudski!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 jul 2013, 01:18

Kako je Kirilenko njemu konkurencija? :roll:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.