HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ajmo svi lagano prema stadionu popit pivu i ajmoooooooo
Sretno Zrinjski, ako bogda jos 3 da postignete i kuci
Nadam se lijepoj posjeti danas iako je prolaz osiguran.
Zanima me nova ekipa
Zanima me nova ekipa

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
hajmoooo Zrisnjskiii
U prvom 2 gola u drugom 2 ..

U prvom 2 gola u drugom 2 ..

Postacete prvi tim u istoriji koji je jedva jednom za poluvrijeme na domacem terenu nekom timu iz Andore osutao u okvir gola, sramotno lose igrate.
- Consigliere
- Kontakt:
Sutra krecem s treninzima, hocu da budem napadac. Ja mislim da bi u Zrinjskom i Sarajevu pros'o na probi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Rekao je Karacic da mu rezultat iz prve tekme daje za pravo da odmori bar 5 igraca,sto je realno i takoJericho je napisao/la:kakva je ovo postava Zrinjskog ???
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- badblueboylivno
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Rekao je Karacic da mu rezultat iz prve tekme daje za pravo da odmori bar 5 igraca,sto je realno i takoJericho je napisao/la:kakva je ovo postava Zrinjskog ???
Moze li se znati od cega ih odmara? Od jedne utakmice protiv ekipe iz Andore, pa valjda bas treba da ih uigrava sad a ne odmara, ali ne to samo ima u ovoj ligi, jad i bijeda.
1-0 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Od toga što su tek sad gotovi sa prvom fazom priprema..fizičkom pripremom pa su noge teške..Vlado PD je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Rekao je Karacic da mu rezultat iz prve tekme daje za pravo da odmori bar 5 igraca,sto je realno i takoJericho je napisao/la:kakva je ovo postava Zrinjskog ???
Moze li se znati od cega ih odmara? Od jedne utakmice protiv ekipe iz Andore, pa valjda bas treba da ih uigrava sad a ne odmara, ali ne to samo ima u ovoj ligi, jad i bijeda.
A i činjenice da je prolaz osiguran i sljedeći tjedan igraju već sljedeće pretkolo pa radije odmara nego umara.
Bitno da svi opet govore o naštimavanju utakmice, svi su najpametniji ovdje.
A sada šute kad su eto konačno poveli.
Ljubomorne duše, mogu da ga p....

Botev 0-0 na poluvremenu
Lazo i Robijaš iz Zemuna, eto kakvi su nogometaši u BiH. Sammir je za ove redovnica bogtej..

koji je zemunac na slici od ovih 

A ovaj što ljevi što grli Marjanovica... Profesionalac.
rasic novo pojacanje...doveli smo ga iz splita. lijevi bek 

RIP CITY!
-
- Kontakt:
čestitam na prolazu, dvije pobjede su najbitnije, ali mislim da teško možete preko plovdiva, ali dajte sve od sebe i napunite BB, sretno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
vraca se igor anicic,od rasica iz splita nema nista,cilic odlazi na island...................a nas bivsi igrac markic nastavlja u zadru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.