Jeste, ali kolika je to zemlja, pravo ogromna, tamo se putuje iz grada u grad kao iz BiH do Manchesteramujoisuljo je napisao/la:A dalek je put i njima i Širokom.50/50 šanse za prolaz po meni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeste, ali kolika je to zemlja, pravo ogromna, tamo se putuje iz grada u grad kao iz BiH do Manchesteramujoisuljo je napisao/la:A dalek je put i njima i Širokom.50/50 šanse za prolaz po meni
Ovo i nije neki problem imati, kada najveci klub kod nas ima smijesni budzet od 1,75 miliona €mujoisuljo je napisao/la:Budžeti njihovih klubova su veći nego kod naših
prije hajduka su nosioci zilina i rosenborg . prva je ekipa ispala ako ispadnu jos dvije onda je hajduk nosilacLivnjak je napisao/la:Hajduk ce biti nositelj, Levski i njihov koeficijent nema vise veze sa 3. Pretkolom
Ne, te dvije ekipe su vec kako god nosioci u trecem pretkolu. Ukoliko bi jedna od tih ispala, Zvezda bi bila nosioc u trecem pretkolu, dok kada bi obije ispale onda bi i Videoton bio nosiocmmmirza je napisao/la:prije hajduka su nosioci zilina i rosenborg . prva je ekipa ispala ako ispadnu jos dvije onda je hajduk nosilacLivnjak je napisao/la:Hajduk ce biti nositelj, Levski i njihov koeficijent nema vise veze sa 3. Pretkolom
Istina je da ce nas poraziti a to ce desavati i u narednim godinama jer cemo konstantno izvlaciti jake timove, tj. sampione drzava. Porazi ce se desavati iz razloga kao sto ti kazes "nema djaba", u tim treba ulagati jacati ga pravim pojacanjima a ne krpljenjem onim sto ima i tzv. "dovođenjme najboljeg iz BiH P. lige".Alipasino je napisao/la:Evo da napisem e necu se vise javljat dok ne zavrsi tekma sa Plzenom.Moj Zeljo ce dozivjeti do sad najtezi poraz u ligi sampiona ne toliko sto su ovi kvalitetni nego sto smi mi truba zesca a brki porucit da nema vise dzaba ni u babe a kamoli u ligi sampiona.
Snimaka ide tad.BundesLigaNo1 je napisao/la:Pa zar zrinjskog ne prenose u 21h na BHT?
ovdje ce biti prelaz X/1propuh je napisao/la:Izgleda ovi Mostarci se pate s ovim amaterima, da nije zalosno bilo bi i smjesno
Ako nisu u stanju dovesti 2-3 igrača van BiH i pokupitit sve što ovde valja, **** ga.Pa samo od Džeke će Željo u ratama dobiti 2 miliona KM, za kloca za kojeg su rekli da nisu ništa smotanije prodali za 50.000.Problem je u tome što oni trebaju namiriti svoje džepove.Smiješna su u najmanju ruku pojačanja koja je Željo doveo, samo se brukaju!Elegant je napisao/la:Istina je da ce nas poraziti a to ce desavati i u narednim godinama jer cemo konstantno izvlaciti jake timove, tj. sampione drzava. Porazi ce se desavati iz razloga kao sto ti kazes "nema djaba", u tim treba ulagati jacati ga pravim pojacanjima a ne krpljenjem onim sto ima i tzv. "dovođenjme najboljeg iz BiH P. lige".Alipasino je napisao/la:Evo da napisem e necu se vise javljat dok ne zavrsi tekma sa Plzenom.Moj Zeljo ce dozivjeti do sad najtezi poraz u ligi sampiona ne toliko sto su ovi kvalitetni nego sto smi mi truba zesca a brki porucit da nema vise dzaba ni u babe a kamoli u ligi sampiona.
Ali realnost je da mi nemam para da platimo 100.000 za pojacanje - znaci bas pojacanje, da ne pricamo o vecim ciframa. I ovo sto imamo (Boga pitaj koliko) tesko pokriva i trenutne troskove.
Moje misljenje je da pojedini navijaci imaju prevelika ocekivanja, a mogucnosti i realnost naseg kluba su potpuno drugaciji.
Ma i Mađari su u kurcu, ko i mi.delko je napisao/la:Mladost Podgorica dobila penal i pogodila iz istog u 90+kako za sad stvari stoje izbacit ce Videoton iz takmicenja
svaka cast na tome
haha golemo....u stilu nase lige nekad 90 + penal....delko je napisao/la:Mladost Podgorica dobila penal i pogodila iz istog u 90+kako za sad stvari stoje izbacit ce Videoton iz takmicenja
svaka cast na tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.