http://www.fksloboda.ba/vijesti/152-bij ... od-crvenih" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

.
.
 .
 .jel to nova parola koju spremateGorki je napisao/la:Samo j3bi malog Selju

Do godine aBd i prvi tim ovako da slavi
 eto vam titula,a do godine ne moze, zao mi je cak ne moze ni dugi niz godina da prvi tim slavi
  eto vam titula,a do godine ne moze, zao mi je cak ne moze ni dugi niz godina da prvi tim slavi   

Možda si pomiješao likove, ta 8ica je mali Hrnjić iz Živinica a 10 Suljić isto tako. Poznajem im roditelje pa zato kažem. Djeca su talenat veliki, baš od malih nogu treniraju.TzBulevar87 je napisao/la:10- ka je definitivno najtalentovaniji igrač u toj generaciji i aBd bit će to strašan igrač i prvotimac Slobode.
Broj 8 nosi mali Elvir, ovamo naš s Bulevara, takodje veliki talenat i mnogo inteligentan igrač
 .
 . , ali kao trener ubjedjen sam da je bolji i od Vojvode, Ibrakovica, Crnkica, kao covjek od Sadikovica sigurno itd itd..covjek kaze kako jest, ne zna ko Ibrak sra.t ali bar znas sta se ocekuje i na cemu smo.
 , ali kao trener ubjedjen sam da je bolji i od Vojvode, Ibrakovica, Crnkica, kao covjek od Sadikovica sigurno itd itd..covjek kaze kako jest, ne zna ko Ibrak sra.t ali bar znas sta se ocekuje i na cemu smo. ) nije mala stvar, samo je problem sto ce to biti tesko uigrati ali mislim da kvalitetne pripreme mogu donijeti dosta pozitivnosti na tom planu.
 ) nije mala stvar, samo je problem sto ce to biti tesko uigrati ali mislim da kvalitetne pripreme mogu donijeti dosta pozitivnosti na tom planu.ma ja brte zato i kazem aahahhaCasp3r je napisao/la:I to Bošnjo naki http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanac- ... /130710082" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:ebo majku nakakav lik ovdje u Chicagu dobio 20m na lutriji.. gdje mene ovo ne ubode da se pridruzim azmiru
..ajj ocami liga prvaka grupna faza
nikad zaboravit i vjecno opominjatGorki je napisao/la:

...neka je rahmet dusama svima koji padose na putu smrti
 ...neka je rahmet dusama svima koji padose na putu smrti  

staragarda je napisao/la:ovakav grafit uradit pod obaveznoGorki je napisao/la:
Nakon jednog dana donijeli odluku .JTS je napisao/la:Senegalac nije zadovoljio ..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.