ne ako bismo dobili real ili mancester kojeg smo vec tukli prije neki danJameS je napisao/la: ispadate odmah u 1/8 finala

ps
tras, trazi sta ti srce zeli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ne ako bismo dobili real ili mancester kojeg smo vec tukli prije neki danJameS je napisao/la: ispadate odmah u 1/8 finala
Real samo moze do 1/8 finala ,ako prođu dalje to je njima ko finale!secer je napisao/la:ne ako bismo dobili real ili mancester kojeg smo vec tukli prije neki danJameS je napisao/la: ispadate odmah u 1/8 finala![]()
ps
tras, trazi sta ti srce zeli
Jes brate kako god pogledas bolji je od BraaaafffnestoRz88 je napisao/la:Hoćemo Lella. Gdje je nestao, meni nije drag bio, ali nekako mi nedostaje. On desno, lijevo Lahm. Kaka Daniel i Edson
Kakva je ovo sprdacinabavarian_bk je napisao/la:Jes brate kako god pogledas bolji je od BraaaafffnestoRz88 je napisao/la:Hoćemo Lella. Gdje je nestao, meni nije drag bio, ali nekako mi nedostaje. On desno, lijevo Lahm. Kaka Daniel i Edson![]()
![]()
Pa seceru, ti si rekao da hoces da zaradis. Deder reci kako to ti mislis zaraditi?secer je napisao/la:tras, trazi sta ti srce zeli
amerosm je napisao/la:@ RZ 88
ne prizivaj Lella ziv bio. Mozda van Gaal cita ovdje pa ga stavi u prvih 11 protiv Juventusa u odlucujucoj utakmici za Vas i Njemacki fudbal. istina je da je Lell trebao preci u Wigan medjutim na dan kada je trebao ici na lijecnicki pregled lik je iskljucio mobitel i bio nedostupan, i tako nije uspio stici na avion koji su iz Wigana poslali za njega, i tada je taj transfer propao i ako je Wigan dogovorio sve detalje s Bayernom.
ko provocira,ja sam napisao nesto sto je izuzetno realno,a vama je to tesko prihvatitiisakovich je napisao/la:neznam sta je u cilju jamesu i ostalim realovcima da ovdije provociraju,,,mi makar nismo toliko jadni da montiramo slike opsajda zlatana ibrahimovica,,drzite se kraljice trebat ce vam dugovi su veliki,,,izgleda da ce se na bernabeu samo izvoditi rituali u nastojanju stizanja barselone,,ehhehe....al me izivciraju,,,
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.