HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2009, 21:50

antipolitika 2 ! Jel ti sada jasno sto sam ti rekao da si i psihicki i fizicki opsjednut Zeljom, ali ne samo ti nego vidim i mnogi drugi Ultrasi heheeh. Pa na ovoj temi Zrinjski ako ima 20 postova koji se bas ticu o zrinjskom ja bih rekao svaka cast ali vise mi se ne cini nego su to cinjenice da se na svim temama a pogotovo na vasoj pise samo o ZELJI. Ljudi bavite se svojim poslom i svojim klubom. I bolje je da ne komentarisete onaj penal na grbavici jer da mali Mehic nije bio povucen sa ledja bio bi siguran GO.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 06 dec 2009, 21:53

Pirke_TM87 je napisao/la:antipolitika 2 ! Jel ti sada jasno sto sam ti rekao da si i psihicki i fizicki opsjednut Zeljom, ali ne samo ti nego vidim i mnogi drugi Ultrasi heheeh. Pa na ovoj temi Zrinjski ako ima 20 postova koji se bas ticu o zrinjskom ja bih rekao svaka cast ali vise mi se ne cini nego su to cinjenice da se na svim temama a pogotovo na vasoj pise samo o ZELJI. Ljudi bavite se svojim poslom i svojim klubom. I bolje je da ne komentarisete onaj penal na grbavici jer da mali Mehic nije bio povucen sa ledja bio bi siguran GO.
Mi samo strumfovima pokusavamo objasnit da niste ni vi svijetal obraza sto se tice suđenja te da ste prosjecan tim u bh ligi zadnjih 7 godina,no tebi bi prije uslo u prkno nego u glavu! :D :D :D pirke kralju!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2009, 22:10

antipolitika2 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:antipolitika 2 ! Jel ti sada jasno sto sam ti rekao da si i psihicki i fizicki opsjednut Zeljom, ali ne samo ti nego vidim i mnogi drugi Ultrasi heheeh. Pa na ovoj temi Zrinjski ako ima 20 postova koji se bas ticu o zrinjskom ja bih rekao svaka cast ali vise mi se ne cini nego su to cinjenice da se na svim temama a pogotovo na vasoj pise samo o ZELJI. Ljudi bavite se svojim poslom i svojim klubom. I bolje je da ne komentarisete onaj penal na grbavici jer da mali Mehic nije bio povucen sa ledja bio bi siguran GO.
Mi samo strumfovima pokusavamo objasnit da niste ni vi svijetal obraza sto se tice suđenja te da ste prosjecan tim u bh ligi zadnjih 7 godina,no tebi bi prije uslo u prkno nego u glavu! :D :D :D pirke kralju!
Ma brate nemoj da ispadne da ja nosom param nebo i da provociram! Ja sam ti rekao ova liga je sugava postala onog dana kada je sve moralo biti po nekom nacionalnom kljucu, od tad se na Zelji krade ali ne samo na Zelji nego i na drugima. Nema kluba koji nema naklonjenost sudija na svom terenu, to je cinjenica i preko toga ja ne prelazim, jer to stoji i stajat ce vjerovatno jos dugo dugo! A ja ti tvrdim da je domacinsko sudjenje ostalim klubovima na njihovim terenima kao sto je nama na Grbavici, bodovi sa gostovanja uopste nebi dolazili u pitanje! Ove godine, sa Slavijom smo se sprdali, vodili smo 0-1 haman do pred kraj utakmice, stvarali prilike, a sudija kada je vidio da je vrag odnio salu poceo je da nam sjecka igru, pa onda ono ponasanje Regoje necu ni da komentarisem jer je trebao u minuti 2 crvena dobti. U Banjaluci svaki ozbiljniji napad bio bi prekinut na 40 tak metara od gola Borca, pa gdje ces vise kada je na nasoj grbavici na derby-u linijski sudija dobio negativnu ocjenu jer je 4 puta signalizirao offside kada je zeljo bio u kontri koja je bila necu reci 100% sansa ali eto neka bude 90 % i ja se opet ne zalim, tako je kako je, a vjeruj toga je bilo na pregrst na nas racun! Pozdrav ! Nadam se da si razumio, i nadam se da si shvatio da mi nije zelja prepucavati se a pogotovo svadjati zbog stvari koje se redovno desavaju i mom klubu a i tvom... zato vidim da to ne vodi nigdje, nije ni do mene ni do tebe, nego do onih foteljasa... Pozdrav

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 06 dec 2009, 22:19

A sto se majke ti na silu trpate tamo gdje vam nije mjesto vec 7-8 god. Covjek ti je lijepo objasnio da ste prosjek totalni u ovoj ligi i ne znam zasto se ovi uopste i upustaju u raspravu s vama. Imate brate celik iz zenice, slobodu iz tuzle, velez iz mostara, zvijezdu iz gradačca i sl. pa sa njima rijesavajte te vase probleme, niste kompetentni da raspravljate na ovim iz samog vrha lige o bilo cemu.....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2009, 22:23

junuz23 je napisao/la:A sto se majke ti na silu trpate tamo gdje vam nije mjesto vec 7-8 god. Covjek ti je lijepo objasnio da ste prosjek totalni u ovoj ligi i ne znam zasto se ovi uopste i upustaju u raspravu s vama. Imate brate celik iz zenice, slobodu iz tuzle, velez iz mostara, zvijezdu iz gradačca i sl. pa sa njima rijesavajte te vase probleme, niste kompetentni da raspravljate na ovim iz samog vrha lige o bilo cemu.....
Jel tebe ko sta pitao ??? Ti se raspitaj ko je najtrofeniji klub pa se onda javi, samo je problem sto ni ja a ni drugi iz TM-a ne zive od stare slave pa me ti pokusaji provokacija ne doticu mnogo... Nije tesko biti papak, tesko je biti razuman pa odogovoriti momku kao sto sam u prethodno postu odgovorio sto je za tebe izgleda visa matematika...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 06 dec 2009, 22:32

Slazemo se Pirke ,sve ok,necemo bez veze raspravljat svatko ima svoje misljenje!pozz

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 06 dec 2009, 22:41

Pirke_TM87 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:A sto se majke ti na silu trpate tamo gdje vam nije mjesto vec 7-8 god. Covjek ti je lijepo objasnio da ste prosjek totalni u ovoj ligi i ne znam zasto se ovi uopste i upustaju u raspravu s vama. Imate brate celik iz zenice, slobodu iz tuzle, velez iz mostara, zvijezdu iz gradačca i sl. pa sa njima rijesavajte te vase probleme, niste kompetentni da raspravljate na ovim iz samog vrha lige o bilo cemu.....
Jel tebe ko sta pitao ??? Ti se raspitaj ko je najtrofeniji klub pa se onda javi, samo je problem sto ni ja a ni drugi iz TM-a ne zive od stare slave pa me ti pokusaji provokacija ne doticu mnogo... Nije tesko biti papak, tesko je biti razuman pa odogovoriti momku kao sto sam u prethodno postu odgovorio sto je za tebe izgleda visa matematika...
Sramota me da se raspravljamo na tudjoj temi ali cu ti odgovoriti da je to FK Sarajevo, pa ukoliko nisi znao sad valjda znas, mada te moram upozorizi da vam se ozbiljno primicu i zrinjski i siroki, jos malo pa cete biti najveci klub u drzavi ali cetvrti odozgo....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2009, 23:00

junuz23 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Sramota me da se raspravljamo na tudjoj temi ali cu ti odgovoriti da je to FK Sarajevo, pa ukoliko nisi znao sad valjda znas, mada te moram upozorizi da vam se ozbiljno primicu i zrinjski i siroki, jos malo pa cete biti najveci klub u drzavi ali cetvrti odozgo....
Vec gore sam napisao da su neke stvari za tebe visa matematika, pa tako i ova stvar jer ako je po tebi Sarajevo trofejnije od Zelje koje ima 1 titulu a Zeljo 4, te sarajevo koje ima 4 kupa a Zeljo 3 i Zeljo sa dva superkupa a sarajeva bez ijednog onda je za tebe neko kvalitenije obdaniste. Nama se Zrinjski i Siroki mogu samo pribliziti prema vrhu sto ja i cjenim i postujem, i ovom prilikom se izvinjavam navijacima zrinjskog sto sam neke stvari morao objasniti na temi koja je vezana za Zrinjski vjerovatno komsiji sa koseva koji ima neke probleme sa pamcenjem i matematikom. Pozdrav

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 06 dec 2009, 23:02

Spomenu tu superkup,steta sto se vise u nas ne igra za taj trofej!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2009, 23:06

antipolitika2 je napisao/la:Spomenu tu superkup,steta sto se vise u nas ne igra za taj trofej!
Ma jesam i jos se jednom izvinjavam sto sam pisao na vasoj temi vezano za te neke sto puno sanjaju. Mozda se super-kup opet nekad pocne igrati, da ti pravo kazem ne znam ni sto je uopste ukinut... Dobre bi to utakmice bile siguran sam :)

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 06 dec 2009, 23:10

stas nemaju kad utrpat tu utakmicu u pretrpani kalendar,samo sad ce lezati vise od 2 mjeseca i mi nesto pricamo o napretku,treba ukinut ovu zimsku pauzu,ta nismo u Sibiru,jeb.. ti ovo ..ovi nogometasi imaju vise odmora nego ucitelji i uciteljice.engleska ima goru klimu nego mi,svabe također pa im je troduplo manja pauza!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 dec 2009, 00:43

antipolitika2 je napisao/la:Spomenu tu superkup,steta sto se vise u nas ne igra za taj trofej!
Meni je to glupo. Periferan potpuno trofej, suvisna utakmica, nitko se na to ni ne obazire fakticki u ostalim ligama.
...Život za Široki...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 dec 2009, 11:46

Šta fali, neka igraju za čast i trofej. Uostalom i to je neka titula, iako manje vrijedna,a da se stavi recimo dvije utakmice moglo bi se i zaraditi nešto. U svakom slučaju bolje bi bilo da se igra nego ne.
Npr. nazovemo ga Coca-Cola kup i pobjednik dobiva 20 000KM, a novbac se dijeli isključivo među igračima. Da vidiš kako bi onda grizli :D

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 07 dec 2009, 22:06

Marin je napisao/la:Šta fali, neka igraju za čast i trofej. Uostalom i to je neka titula, iako manje vrijedna,a da se stavi recimo dvije utakmice moglo bi se i zaraditi nešto. U svakom slučaju bolje bi bilo da se igra nego ne.
Npr. nazovemo ga Coca-Cola kup i pobjednik dobiva 20 000KM, a novbac se dijeli isključivo među igračima. Da vidiš kako bi onda grizli :D
Tako je kolega,svaka je marka bitna,to bi trcalo na sve strane :D ,nego nisam znao da je Tabi potpisao na 3mjeseca,malo neozbiljno zar ne?

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 07 dec 2009, 22:29

Već su gotovo tri godine prošle o četvrtog dolaska Marija Ivankovića Pod Bijeli brijeg.
Prvi put dres Zrinjskog obukao je nakon njegovog obnavljanja 1992., drugi put 1997., a treći 2002. Da mu je u siječnju 2007. netko rekao što će se događati u sljedeće tri godine, priznaje da bi ga pogledao s čuđenjem.
- Sve bih mogao povjerovati, ali nikako da ću zaigrati na poziciji stopera. Čitavu karijeru proveo sam kao ofenzivac, tako da mi je i danas malo čudno igrati u zadnjoj liniji. Ipak, mogu reći da sam se već naviknuo, kaže Ivanković na startu ovog razgovora.
Strijelac prvog gola obnovljenog Zrinjskog

Ivanković je rođen 1975. u Njemačkoj gdje su mu radili roditelji, ali je odrastao u Mostaru. Karijeru je, jasno, počeo u Veležu, u odličnoj generaciji koju su, između ostalih, činili Vladimir Vasilj, Mario Bazina, Srđan Pecelj, Tihomir Skoko... Izbijanjem rata otišao je u Zagreb gdje se priključio juniorima Dinama, ali tamo se zadržao samo sedam mjeseci.
- Bio mi je ponuđen stipendijski ugovor, ali isti nisam želio potpisati, rekao bih više zbog nostalgije koja me vukla nazad prema Mostaru, nego zbog toga što sam bio nezadovoljan u Dinamu. Vratio sam se kući i zaigrao za tek obnovljeni Zrinjski. Klub je prvu utakmicu igrao je u Imotskom (1:2), a ostat će zapisano da sam upravo ja bio strijelac prvog pogotka za Zrinjski.
Očekivano, Pod Bijelim brijegom se nije dugo zadržao budući da se 1993. priključio Varteksu.
- U Varaždin sam otputovao na poziv Davor Vugrineca s kojim sam igrao u juniorima Dinama. Po završetku omladinske škole od Varteksa sam zatražio da mi dopusti odlazak na posudbu u Neretvu iz Metkovića, koja je u toj sezoni bila član Prve HNL. Nakon jedne sezone vratio sam se u Varteks, a onda sam 1997. opet obukao dres Zrinjskog. Vratio sam se zbog odsluženja vojnog roka i 1998. bio dio momčadi koja je igala doigravanje za prvaka BiH.
Povratkom u Varteks bio je dio vrlo dobre momčadi koja je u posljednjoj sezoni (1998./1999.) Kupa pobjednika kupova stigla do četvrtfinala, gdje je varaždinski klub zaustavila Mallorca.
- Imali smo odličnu momčad. Eliminirali smo slovenski Rudar, zatim nizozemski Heerenveen, a onda nas je u četvrtfinalu zaustavila Mallorca. U Varaždinu je bilo 0:0, dok smo u uzvratu poraženi 3:1. Mallorca je zatim u polufinalu eliminirala Chelsea, dok je u finalu izgubila od Lazija.
Kratko je nosio i dres Širokog Brijega, a 2000. je karijeru nastavio u njemačkom Chemnitzeru. U tom klubu se zadržao šest mjeseci, a onda je odlučio prihvatiti ponudu južnokorejskog Samsunga u kojem je proveo dvije godine. Priznaje da ni sam ne zna kako je izdržao toliko.
- To je potpuno drugi mentalitet. Čitav dan sam morao provoditi u kampu, a u stan bih išao samo prespavati. Supruzi je bilo još teže.
U Aziji se zadržao do rujna 2002., a onda je treći put u karijeru zaigrao za Zrinjski. Bilo je to u prvoj sezoni zajedničke Premier lige u kojoj je mostarski klub igrao prosječnu ulogu. Prilika za nešto više propuštena je u polufinalu Kupa, u kojem je od mostarskog kluba bolji bio Leotar.

Sezona u Libanonu

Nakon sezone Pod Bijelim brijegom opet je digao sidro i zaputio se prema Aziji, ovog puta prema Libanonu gdje je potpisao za Al-Nejmeh. Iako nije znao što ga čeka, danas kaže da žali što se u Beirutu nije zadržao duže od godinu dana.
- U Libanonu mi je bilo odlično. Grad, klima, klub…Sa svime sam bio zadovoljan. Kada sam u ljeto 2004. došao u Mostar, bio sam uvjeren da ću i sljedeću sezonu igrati za Al-Nejmeh, ali to se nije dogodilo. Došlo je do nekih nesporazuma između mene, kluba i menadžera pa sam na kraju ostao bez kluba. Pola godine nisam nigdje igrao, a onda sam 2005. odlučio pristupiti Brotnju. Nisam očekivao da ću čak dvije godine provesti u Čitluku, ali član Brotnja bio sam do 2007., kada sam četvrti put došao u Zrinjski.
Svi su uvjereni da je Ivanković mogao napraviti puno bolju karijeru, jer je njegov igrački potencijal bio ogroman. Ipak, Ivanković kaže da ne žali previše zbog toga.
- Nema razloga da žalim za nečim. Zdrav sam, imam suprugu i dvoje divne djece, a posljednje tri godine igram za klub iz svog grada. Sa Zrinjskim sam osvojio Kup, dobio trofej “Filip Šunjić Pipa”, zatim sam proglašen za najboljeg sportaša Mostara, a koliko sam bio sretan nakon osvajanja naslova prvaka, ne mogu ni opisati. Istina, možda sam u nekom trenutku karijere povukao pogrešan potez, ali budući da to više ne mogu promijeniti, o tome više ne razmišljam. Sve što mogu je savjetima utjecati na mlađe igrače. Svaki dan im govorim da je svaka godina u karijeri od ogromne važnosti, da ozbiljno rade i da će rezultati doći.
S obzirom da će za dva mjeseca proslaviti 35. rođendan, svjestan je da neće još dugo biti aktivan.
- Jasno je da ću u Zrinjskom završiti karijeru, a kada će to biti, ostaje da se vidi. Igrati ću dok god budem osjećao da mogu pomoći, zaključio je Ivanković.

O jesenskom učinku...
- Mislim da smo napravili pravi posao. U sezonu smo ušli bez nekoliko važnih igrača iz prošle sezone (Nikolić, Serdarušić, Đurić, Vuković, nap. a.), Džidić i Žižović nisu odigrali ni minute, Stojanović praktički da nije igrao nikako, odmah u startu ozlijedio se i Dragičević... Stvarno smo imali puno problema i zbog toga ovih 25 bodova imaju veliku vrijednost. Probili smo se i u polufinale Kupa, što učinak u prvom dijelu prvenstva čini još boljim.

O proljetnim ambicijama...
- Treba vidjeti kakvu ćemo momčad imati na proljeće, ali uvjeren sam da možemo puno više nego jesenas. Povratkom svih igrača koji su jesenas praktički bili bez učinka te uz eventualna dva pojačanja, imat ćemo momčad koja će, prema mom mišljenju, biti najkvalitetnija u BiH. Danas smo na 25 bodova, a na proljeće sigurno možemo osvojiti njih tridesetak. To bi nam, vjerujem, trebalo biti dovoljno za plasman u Europu, a sigurno da ćemo napasti i titulu ako nam se otvori prilika. Kup? U polufinalu smo, a svaki klub koji uđe meću četiri ima ambicije otići do kraja.

O Draganu Joviću...
- U prvoj sezoni odveo je Zrinjski do Kupa, u drugoj do titule, a i u trećoj od kadra koji ima na raspolaganju izvlači maksimum. Rezultati govore sami za sebe.

O Toniju Šunjiću...
- Vjerujem da će izgraditi pravu karijeru. Standardan je od utakmice protiv Vaduza, a upravo je utakmica u Lihtenštajnu bila moja prva službena na mjestu stopera. Od tada igramo zajedno u obrani, tako da sam mogao pratiti kako sazrijeva u pravog igrača.

O životu nakon igračke karijere...
- Vjerujem da ću ostati u nogometu, a što ću raditi, još ne znam. Trener, menadžer, zaposlenik kluba... Svaki posao imao svoje prednosti i mane. Čitav život sam u nogometu i logično je da ostanem u njemu nakon što završim igračku karijeru.

O Ultrasima...
- Iz godine i godinu sve su brojniji i organiziraniji. Ne sjećam se utakmice u kojoj nismo imali njihovu potporu.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 10 dec 2009, 17:16

Dva naslova prvaka osvojio je Zrinjski u klupskoj povijesti – prvi 2005., a drugi četiri godine kasnije.
Do prvog je mostarski klub s klupe vodio Franjo Džidić, do druge Dragan Jović, a i momčadi su bile potpuno različite. Po još nečem se razlikuju te dvije titule? U Džidićevoj momčadi nije bio nijedan igrač koji je bio produkt omladinske škole Zrinjskog, dok su u Jovićevoj bila tri – Toni Šunjić, kao standardni član prve momčadi, te Marin Aničić i Mateo Sušić koji su svoju priliku uglavnom čekali s klupe. Osim zbog dva trofeja koja su osvojena za njegovog mandata, Joviću treba odati priznanje i što sustavno u prvu momčad gura igrače koji odrastaju u omladinskoj školi Zrinjskog. Najvrjedniji igrač mostarskog kluba danas je upravo Toni Šunjić, igrač koji se stvarao od 1998. kada je kao 10-godišnji klinac pristupio Zrinjskom. Prvu priliku dao mu je Blaž Slišković stavivši ga u početni sastav utakmice za koju se mislilo da se neće ni odigrati (Partizan 5:0).
No, Šunjić je zapravo pravu priliku počeo dobivati tek dolaskom Jovića za kormilo. U proljetnom dijelu sezone 2007./2008. upisao je devet od ukupno jedanaest nastupa u toj sezoni, a ostat će zapisano da je igrao i u uzvratnoj utakmici finala Kupa protiv Slobode. Standardan je postao od prve utakmice prošle sezone (Vaduz - Zrinjski 1:2), a u toj utakmici Jović je priliku dao još dvojici subjekata naše priče – osam mjeseci mlađem Marinu Aničiću te tada 17-godišnjem Mateu Sušiću.
Aničić je debitirao prije dvije godine u Kup utakmici protiv Slavije, prošle sezone skupio je čak 34 nastupa uglavnom ulazeći s klupe, dok se ove jeseni standardizirao u sastavu što otkriva podatak da je u dvadeset utakmica osamnaest puta krenuo od prve minute. Za njegovu karijeru bi vjerojatno bilo bolje da mu Jović, kao Šunjiću, nađe pravu poziciju kroz koju bi Aničić počeo stvarati ime na nogometnom tržištu, jer teško je zaključiti uspijeva li u tome, seleći se sa pozicije na poziciju.
Slična je situacija i s Mateom Sušićem, igračem koji je u Jovićevoj viziji vjerojatno programiran da u sljedećoj sezoni postane nezamjenjiv član početnog sastava. Ovaj polivalentni igrač karijeru je počeo u Brotnju, a Zrinjskom je pristupio u ljeto 2008. Prošle sezone igrao je i za juniore s kojima je osvojio Kup, dok je u naslov prvaka ugradio trinaest nastupa. Ove jeseni igra puno više, a do sada je u dresu mostarskog kluba već skupio 41 nastup. Zanimljiv je podatak da Zrinjski nikada nije imao 19-godišnjaka s toliko nastupa.
Osim Joviću naravno da priznanje za sve veći broj mladih igrača u momčadi treba odati i trenerima u omladinskoj školi kojoj Zrinjski mora posvetiti puno veću pažnju.

Žal za Ivanom Pekom

U Zrinjskom i danas žale za Ivanom Pekom (5. siječanj 1990.) koji je sa sedamnaest godina prešao u zagrebački Dinamo. Danas je Peko na posudbi u Lokomotivi, a Zrinjski je napustio u ljeto iznad spomenute 2007. Iako ga je Blaž Slišković prvoj momčadi priključio nedugo nakon njegovog 17. rođendana, Peko službeni debi u prvoj momčadi nije dočekao. Zrinjski je napustio bez odštete budući da nije bio vezan profesionalnim ugovorom. Inače, Šunjić, Aničić i Peko bili su dio momčadi koja se 2007. okitila naslovom juniorskog prvaka BiH.

TONI ŠUNJIĆ
datum rođenja
15. prosinac 1988.
mjesto rođenja
Mostar, BiH
službeni debi
2. kolovoz 2007.
2007./2008.
11 nastupa / 0 golova
2008./2009.
30 nastupa / 2 gola
2009./2010.
21 nastup / 0 golova

MARIN ANIČIĆ
datum rođenja
17. kolovoz 1989.
mjesto rođenja
Mostar, BiH
službeni debi
28. studeni 2007.
2007./2008.
5 nastupa / 1 gol
2008./2009.
34 nastupa / 0 golova
2009./2010.
20 nastup / 1 gol

MATEO SUŠIĆ
datum rođenja
18. studeni 1990.
mjesto rođenja
Mostar, BiH
službeni debi
17. studeni 2008.
2008./2009.
22 nastupa / 0 gola
2009./2010.
19 nastupa / 0 golova

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 10 dec 2009, 20:50

Izgleda da nas je Tabi napustio i da je potpisao za Široki.
:lol: :lol: Više smo ga čekali,nego što je igrao za nas. :lol: :lol:
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 10 dec 2009, 21:20

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Izgleda da nas je Tabi napustio i da je potpisao za Široki.
:lol: :lol: Više smo ga čekali,nego što je igrao za nas. :lol: :lol:
Jovic navodno nije zadovoljan njegovim kvalitetama :D ,steta.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 13 dec 2009, 00:11

Toni Šunjić i Vernes Selimović na travnjaku su proveli više minuta, ali jedini igrač Zrinjskog, koji je minutažu skupljao u svakoj od 22 službene utakmice, je Vlado Zadro, 22-godišnji veznjak kojem je ovo već četvrta sezona Pod Bijelim brijegom.
Da nam je ljetos netko rekao da će upravo Zadro biti najstandardniji igrač Zrinjskog, teško bismo mu povjerovali, budući da je prošla sezona bila treća u nizu u kojoj je ovaj Širokobriježanin imao sporednu ulogu. - Naravno da sam zadovoljan minutažom. Može se reći da je ovo prva sezona u kojoj sam dobio pravu priliku, jer je poznato da u prethodne tri nisam puno igrao, govori Zadro.
- Odlično sam ušao u sezonu, odigrao vrlo dobro protiv Slovana, a onda, kao i kompletna momčad, igrao s velikim oscilacijama, od vrlo dobrog, do vrlo lošeg. Ipak, kada se podvuče crta, mogu biti zadovoljan osobnim učinkom. U prvenstvu sam postigao tri pogotka (Rudar, Sloboda, Leotar, nap.a.) i upisao nekoliko asistencija, dok sam bio strijelac i onog važnog pogotka na Koševu (Sarajevo 1:1) koji nam je otvorio vrata četvrtfinala Kupa.
Mnogi su mišljenja da Zadro još uvijek nije iskoristio sav svoj potencijal, a oni još kritičniji govore da ni neće ako se napokon ne uozbilji i ne počne razmišljati samo o nogometu.
- I ja sam svjestan toga. Sam sebi sam u nekim utakmicama dokazao da vrijedim i da mogu igrati na visokoj razini, ali za nešto više u karijeri moram imati kontinuitet, odnosno potvrđivati se iz utakmice u utakmicu. Prošle sezone sam sam sebi naštetio igrajući mali nogomet uoči europskih utakmica, a takvo nešto mi se više neće dogoditi.
Nakon odlične igra protiv Slovana, posebice Pod Bijelim brijegom, spekulirao se da bi Zadro mogao karijeru nastaviti u slovačkom prvaku, neki su čak govorili da je transfer gotova stvar, ali na kraju od njegovog odlaska nije bilo ništa.
- I mene su te priče poremetile. Glavom sam već bio u Slovanu, ali ta priča je sada prošlost i neka tako ostane. Nema potrebe da se više vraćamo na tu temu.
I Zadro je mišljenja da rezultati u prvom dijelu sezone moraju dobiti prolaznu ocjenu.
- U Kupu nismo mogli više od polufinala, dok smo u prvenstvu jesen zaključili s 25 bodova, što je, smatram, učinak koji nas može zadovoljiti. Svi znaju koliko smo imali problema.
Zato su njegova očekivanja za proljetni dio – ogromna.
- Mislim da uz malo sportske sreće, koje jesenas nismo imali, možemo do dvostruke krune. I drugi imaju pravo na visoke ambicije, ali mislim da je naš optimizam utemeljen. Povratkom igrača, na koje u prvom dijelu sezone nismo mogli računati, imat ćemo odličan kadar, po mom mišljenju, najkvalitetniji u Ligi, a onda dvostruka kruna neće biti nedostižna.
Iako optimističan, svjestan je da njega i suigrače čeka zahtjevno proljeće.
- Široki Brijeg i Borac su u prednosti, a od ostalih klubova najvećeg konkurenta za vrh vidim u Sarajevu. Do trofeja u Kupu dijele nas još dvije prepreke i jasno da neće biti lako preskočiti obje, ali uvjeren sam da možemo, zaključio je Zadro.

Osobni karton

ime i prezime
Vlado Zadro
datum rođenja
17. ožujak 1987.
mjesto rođenja
Mostar, BiH
član Zrinjskog
od 2006.

Karijera

omladinska škola
NK Široki Brijeg
2006./2007.
-/-
2007./2008.
24 nastupa / 1 pogodak
2008./2009.
17 nastupa / 2 pogotka
2009./2010.
22 nastupa / 5 pogodaka

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 13 dec 2009, 00:18

Ove godine zarada od Ueffe 330 000tisuca eura,jos da grad uplati onih 150 000 tisuca maraka na racun bili bi na konju,za omladinsku skolu dobiveno meni se cini 70 000 eura od ueffe,jos da je Sunjica dobro utopit mogli bi se nadat pozitivnom poslovanju ove godine sto je na kraju i najbitnije...ni neko pojacanje nebi bilo lose :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.