Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Neutral
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2013, 23:00

Objasnio ;)

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 10 jul 2013, 23:01

Kevin je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
FCS je napisao/la:Zrinjski Santa Coloma na BHT 1
ali u snimku od 21.00 h
nakaradno kao i sve ostalo u ovoj drzavi

Nakaradno i TV pretplatu placate...zapadni hercegovci...Nije ga trebalo nikako prenositi 11.Jula...ni kao snimak...
::::SAMO ČELIK::::

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2013, 01:28

Sumnjam da je momak uopce bio svjestan toga, napadate bez potrebe u ovom slucaju, pogotovo ti moRAja s obzirom da sam nisi inace u stanju iskazati duzno postovanje ljudima, sto ces mi jasno i demonstrirati poslije ovog posta sa svojim standardnim repertoarom.
...Život za Široki...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 11 jul 2013, 01:36

Nakaradno i TV pretplatu placate...zapadni hercegovci...Nije ga trebalo nikako prenositi 11.Jula...ni kao snimak...
a sta onda mi da kazemo, placamo pretplatu za rtrs koji dijeli dvoriste sa borcem a nikad borac prenosili nigdje nisu pa ni u evropi kad smo igrali :D i kad neces da platis onda ti dodje na vrata i kaze daj 10km :D i onda od stida moras platit :D

btw hoce bit bar neki stream uzivo ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2013, 01:38

A eto, iz obveze?
Pa, ja bi osobno mozda i platio, al osim kratkog perioda dok je radio FTV, BHT1 i svi ostali (navodni) javni RTV servisi nisu nikad radili ili su radili potpuno negledljivo, a to je slucaj sa 95 posto opcine, pa ne vidim logiku placanja usluge koju u biti nemas, s osobnog stajalista.
...Život za Široki...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 11 jul 2013, 07:43

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da je momak uopce bio svjestan toga, napadate bez potrebe u ovom slucaju, pogotovo ti moRAja s obzirom da sam nisi inace u stanju iskazati duzno postovanje ljudima, sto ces mi jasno i demonstrirati poslije ovog posta sa svojim standardnim repertoarom.
Propali listicki knjizevnik uvijek u odbrani forumasa iz reda svog naroda bez obzira dali su u pravu ili ne. Mrzitelj Veleza i neznalica koja nezna razliku izmedju RTV programa i RTV takse,ali dobro s obzirom da su TV i asfalt u njegove krajeve dosli tek prije 10ak godina oprastam mu. DON'T FORGET 95
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 jul 2013, 08:48

Kevin je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
FCS je napisao/la:Zrinjski Santa Coloma na BHT 1
ali u snimku od 21.00 h
nakaradno kao i sve ostalo u ovoj drzavi
glup si, razmisli prije nego sta napises.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2013, 08:51

aS_Roma je napisao/la: glup si, razmisli prije nego sta napises.
kretenu:
smetno sam da će biti na 11.7. koji ste **** odmah stali napadat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 jul 2013, 09:11

Nemojte danas bar tih gluposti i svadja, Kevin je kutluran i korektan forumas i covjek sa kojim se moze pricati i siguran sam da ovo nije namjerno izjavio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 jul 2013, 09:46

delko je napisao/la:
a sta onda mi da kazemo, placamo pretplatu za rtrs koji dijeli dvoriste sa borcem a nikad borac prenosili nigdje nisu pa ni u evropi kad smo igrali :D i kad neces da platis onda ti dodje na vrata i kaze daj 10km :D i onda od stida moras platit :D

btw hoce bit bar neki stream uzivo ?
Neplaćate pretplatu za RTRS, nego za javni servis. :D RTRS prikuplja pretplatu koja se dijeli 50% BHT, 25% RTRS i 25% FTV u skladu sa Zakonom o javnom servisu.

Tako da imaš svako pravo biti zadovoljan ili nezadovoljan programom svih javnih servisa jer ih po zakonu finansiraš. Isto je i kod nas u Federaciji. I mi plaćamo pretplatu 50%, 25%, 25%, pa stoga imamo pravo biti zadovoljni ili nezadovoljni programom RTRS.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2013, 09:51

To je porez.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2013, 10:07

moRAja je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da je momak uopce bio svjestan toga, napadate bez potrebe u ovom slucaju, pogotovo ti moRAja s obzirom da sam nisi inace u stanju iskazati duzno postovanje ljudima, sto ces mi jasno i demonstrirati poslije ovog posta sa svojim standardnim repertoarom.
Propali listicki knjizevnik uvijek u odbrani forumasa iz reda svog naroda bez obzira dali su u pravu ili ne. Mrzitelj Veleza i neznalica koja nezna razliku izmedju RTV programa i RTV takse,ali dobro s obzirom da su TV i asfalt u njegove krajeve dosli tek prije 10ak godina oprastam mu. DON'T FORGET 95
ti baš imaš problem i konstatno omalovažavaš i vrijeđaš, pogotovo nas iz Širokog..očito neki kompleks ili šta već..ko će znat..

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 11 jul 2013, 10:23

Ne omalovazavam nikoga jer imam vise prijatelja iz listice i od tebe i od fidelisa. Tebe nisam vrijedjao samo sam napisao kako jeste ali znam da nisi bio upoznat sa danasnjim datumom pa sam ti to na najblazi moguci nacin ukazao. E sad sto se propali knjizevnik primio i nije skontao moj post sigurno je do mnogobrojne literature u njegovom mozgu

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 10:27

FTV prenosi Srebrenicu, a BHT utakmicu i svi sretni.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2013, 10:28

moRAja je napisao/la:Ne omalovazavam nikoga jer imam vise prijatelja iz listice i od tebe i od fidelisa. Tebe nisam vrijedjao samo sam napisao kako jeste ali znam da nisi bio upoznat sa danasnjim datumom pa sam ti to na najblazi moguci nacin ukazao. E sad sto se propali knjizevnik primio i nije skontao moj post sigurno je do mnogobrojne literature u njegovom mozgu
Pa kako imaš više kad si jednom ranije već se na nekoj temi nakačio kako su ti pokrali wc šolju, tv šta li već pa sam se malo i na taj period osvrnuo.. ;)

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 11 jul 2013, 10:32

Beze je da idemo u rasprave popusit cemo ban i ti i ja
Zadnja izmjena: moRAja, dana/u 11 jul 2013, 10:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 jul 2013, 10:33

Heller je napisao/la:To je porez.
RTV taksa jeste porez, to je taksa na posjedovanje radio i tv prijemnika.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 11 jul 2013, 10:43

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Heller je napisao/la:To je porez.
RTV taksa jeste porez, to je taksa na posjedovanje radio i tv prijemnika.
Tako je. RTV taksa nema veze imas li TV i koji program gledas. To je gradjanska obaveza koju mnogi izbjegavaju vadeci se na nacionalnu tj sadrzaje javnih servisa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2013, 10:57

moRAja je napisao/la:Ne omalovazavam nikoga jer imam vise prijatelja iz listice i od tebe i od fidelisa. Tebe nisam vrijedjao samo sam napisao kako jeste ali znam da nisi bio upoznat sa danasnjim datumom pa sam ti to na najblazi moguci nacin ukazao. E sad sto se propali knjizevnik primio i nije skontao moj post sigurno je do mnogobrojne literature u njegovom mozgu
Vidim kako imas prijatelja ''iz listice'', vjerujem da svi jedva cekaju da stanu u red kad ih tako lijepo zoves ili kad ih pozoves na kafu da im objasnis sta je asfalt i sta su za tebe ''listicani''. Pretpostavljam da oni tebe onako iz sale od milja zovu podvelescem pa se smiiijete i smiiiijete po cijeli dan na kafi. Kultura ti i pamet se jednostavno isijavaju iz svake recenice dok se ukopavas sve dublje i dublje svojim licemjerstvom. Ne provaljuj se, ti si vec svoju netrpeljivost, mrznju i nekulturu pokazao stoput na forumu otvoreno, tako da, kao sto rekoh, momak je napravio iskrenu gresku, to nema nikakve veze odakle je i sta je, napisao bi za bilo koga, a ti ponajmanje imas prava da nekome govoris o postovanju posto ga sam nisi u stanju izraziti i nemoj da trazim sada salve uvreda, kompleksa i otvorene mrznje ka svojim ''prijateljima iz listice''.
Ja za razliku od tebe nemam ama bas nikakvog problema s Velezom, kao sto ce i potvrditi bilo tko realan ovdje, kao ni s ostatkom normalnih diskutanata i normalnih ljudi. Ali, posto ti to ne mozes shvatiti i posto sam u takve ne spadas... Dovoljno bi bilo o tome.
...Život za Široki...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 11 jul 2013, 11:21

Nemam komentar za propalog knjizevnika. Kevin je ok lik i napisao sam da nije znao za danasnji dan e sad sto ti imas problem samnom jer te uvijek ponizavam(zasluzeno) to je tvoj problem. Razumijem da se umjesto tvoje propale profesije(knjizevnosti) zelis okusati i u advokatima ali to druze ne ide na forumu. Moja preporuka je ds manje gledas Sutkinju Amy. Vidim od Toma Sojera Getea Nichea i Frojda informacije nemaju gdje stat pa se gubis u postovima

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Riziko i 24 gosta.