FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Damian
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Damian » 10 jul 2013, 19:22

slika

Drago mi je sto je to Everton 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 19:27

Ako mogu moderatori ovdje da opomenu onog Realovca za psovanje jer npr ja postim i slucajno sam uso i vidjoh stvarno je ovo los primjer da svasta citam/o mislim da ce sloziti samnom svi. ;) Hvala.
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jul 2013, 19:34

Jos jedan bahati madridista u nizu, nista novo. Nakon sto je provaljen poceo je psovati.

Deulofeu u Everton, ne znam cak ni koga imaju na toj poziciji ihoce li uopste imati znacajnu minutazu ?
Da nije onaj Pienaar ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 jul 2013, 20:21

U intervjuu za Catalunya Radio, Barcelonin bek Adriano je potvrdio želju svog sunarodnjaka Thiaga Silve da ovog ljeta pređe u redove katalonskog kluba. Također, prokomentirao je i tandem Messi-Neymar, za kojeg kaže da neće biti problema te da će savršeno funkcionirati.

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 jul 2013, 20:24

Dzoni je napisao/la:Imo bi Ronaldo i vise para nego sto sad ima,al **** covjek placa porez.
+ manikir,pedikir,depilacije i vazelin.
Pobjeda je bolja od orgazma!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 jul 2013, 20:34

Gorki je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Imo bi Ronaldo i vise para nego sto sad ima,al **** covjek placa porez.
:lol: :lol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 jul 2013, 00:16

Gorki je napisao/la:
Jesi ti upucen,jbt... :?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 11 jul 2013, 01:11

Mozda ste diskutovali ali zanima me jel ko kad pomislio da je Barca u tih 57m uracunala sve moguce troskove Naymara kao npr. i njegovu platu za pet sezona i objavila da je ugovor vrijedan 57m sto bi npr. bila vrlo realna cifra 17m klubu + 40m plata za 5 sezona???

Naravno moguce da grijesim ali cisto radi zdrave diskusije da pitam da se nija kad vec vodila diskusija po ovom pitanju konkretno ;)
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 01:26

slika
cesc messi i isco zajedno na ibizi :mrgreen:
isco zajedno sa svojim idolom na odmoru :D :D

i messi upozno messija :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 01:33

thiago odabrao bayern (cardena cope)
zaradjivat ce 4 miliona godisnje
slika

vidicemo hocel bit kakve potvrde uskoro
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 01:38

Nakon što je njegov agent danas boravio u Liverpoolu i završio posljednje detalje ugovora, na zvaničnoj web stranici FC Barcelone je potvrđeno da će Gerard Deulofeu narednu sezonu provesti na posudbi u Evertonu.
Deulofeu je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Barçe B, a sada će imati priliku da radi pod trenerskom palicom Roberta Martíneza, trenera koji je na kormilo kluba iz Liverpoola došao nakon odlaska Moyesa u Manchester United. Trener ove engleske ekipe nimalo ne sumnja u kvalitete mladog Španca i vjeruje da će mu ovaj period mnogo pomoći u sazrijevanju.
"Gerard je pravi dijamant španskog fudbala i mladić s nevjerovatnim talentom. Oduševljen sam što je izabrao da narednu sezonu provede baš u Evertonu. Znamo da su ga željele i brojne druge velike ekipa pa smo još sretniji zbog njegovog dolaska na Goodison", rekao je Martinez za zvaničnu klupsku televiziju.
Deulofeu je u sezoni iza nas odigrao ukupno 38 utakmica, 34 za Barçu B i prvu ekipu. Za ekipu Eusebija Sacristana je postigao ukupno 18 pogodaka te se našao na četvrtom mjestu liste najboljih strijelaca druge španske lige. Ovog ljeta je i zvanično postao igrač prve ekipe, ali je odmah nakon dolaska Neymara postalo jasno da je posudba najbolje rješenje za ovog mladića. No, u Barceloni na ovog talenta itekako računaju, a u prilog tome govori i činjenica da u sporazum s Evertonom nisu stavili mogućnost trajnog otkupa ugovora.
Ovaj mladi napadač, koji je u Barçi od svoje devete godine, nastupao je za U16, U17 i U19 reprezentacije Španije, a sada igra za ekipu do 21 godine. U sedam nastupa, postigao je 3 pogotka (dva na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu). Kada je u pitanju FC Barcelona, debitovao je za prvu ekipu 29. oktobra 2011. godine u ligaškoj pobjedi (5:0) nad Mallorcom. Prije nešto manje od dva mjeseca, 15. maja, potpisao je produženje ugovora s Barçom do ljeta 2017. godine.

Sudeći prema komentarima na zvaničnoj web stranici i društvenim mrežama, navijači Evertona su izuzetno zadovoljni poslom kojeg je njihov klub obavio.

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 01:48

adriano o thiago silvi:

"Rekao mi je da mu je san da obuce dres barce.uvijek je zelio da igra za barcu.
Njegov sam veliki prijatelj i mnogo pricam sa njim.
Njegov dolazak bio bio odlicna vijest ako ga barca dovede.
Sve strane se trebaju dogovoriti ali da zavisi od silve on bi vec bio ovdje u barceloni,ali ne zavisi samo o njemu i psg se tu pita. Barca mora da postigne dogovor sa klubom "

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 03:35

ev koja stara tekma ko hoce da pogleda da se prisjeti

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

slika
joj kad vidim ovog danija sjetim se koliko me je nerviro kad bude u napadu ,tadasnji alexis sancez :D ,ne zna dat gola i bog ,al kad vidim sad alexisa tek vidim da taj dani nije los golgeter bio :D :mrgreen:

malo "novije"

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ovaj zadnji nezz dal sam postavljo , jer ak se ne varam prije sam stavljo losiji snimak,ovo je hd

MES QUE UN CLUB !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 03:49

Koliko je ta radio stanica pouzdana :mrgreen:

18 miliona i 4 miliona eura plaća s tim da mu je United davao 6.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 03:56

Neutral je napisao/la:Koliko je ta radio stanica pouzdana :mrgreen:

ma moguce je da je samo onako izvala neka i ja mislim da ako gdje predje prece u mancu,u bayernu je bas pretrpan vezni red ,pogotovo nece dobijat priliku tamo

MES QUE UN CLUB !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 03:58

barca_87 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Koliko je ta radio stanica pouzdana :mrgreen:

ma moguce je da je samo onako izvala neka i ja mislim da ako gdje predje prece u mancu,u bayernu je bas pretrpan vezni red ,pogotovo nece dobijat priliku tamo

Okej, hvala :)

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 11 jul 2013, 10:50

Barcelona will pay Santos an additional €2 million if Neymar has a top-three finish in the Fifa Ballon d'Or in the next five years, according to documents received by Radio Globo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 13:32

eto izlazi polako u javnost konflikt izmedju pepa i rosella

na danasnjoj konferenciji za medije pep je izjavio:
"samo sam trazio od rosella da me ostavi na miru,ni na 6000 kilometara udaljenosti u new yorku to se nije desilo

pep je isto dodao :" uzimati titovu bolest kao oruzje za napad je veoma nisko"

e moj rosell :evil: ,sada znamo eto ko je otjerao pepa ,je*o sve svoje ,
po ovim izjavama sve vidi odbojnost pepa prema predsjedniku ,nije dobio podrsku od njega koliko je ocekivao i to je razlog sto je otiso

pep u vezi thiaga: "zelim thiaga,trazio sam to od kluba ali nema jos vijesti o tome,
ne bi rekao da ce biti problema sa sammerom i rumenigeom ,oni dobro znaju zasto njega trazim,jer je super igrac koji moze pokriti nekoliko pozicijia ,6,8,10,11 i 7 "
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 jul 2013, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 13:38

Stani malo, kakvu je to Guardiola podrsku trebao dobiti da bi bio zadovoljan ?
Ovo je supacki sa Pepove strane, al' ono bas. Ne znam sta bi ga to moglo zadrzati onu zadnju sezonu,vidjelo se da se zasitio i da mu je sve teze bilo motivisati igrace, zato je i otisao.
Kad smo kod Tita Guardiola ga nije nikad nazvao dok je ovaj bio u New Yorku na lijecenju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 13:38

Bilo proslo - sad ce mo vidjeti kolika je velicina Pepa. :)
Nekako cim se priblizio Bajernu mi popismo SevenUp. :)

p.s. zna covjek i dobre i lose strane Barce pa se bojim da ce zbog revolta prema ludom Rasolu sve biti okrenuto protiv blaugrane. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.