Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Objasnio 

Kevin je napisao/la:nakaradno kao i sve ostalo u ovoj drzavimmmirza je napisao/la:ali u snimku od 21.00 hFCS je napisao/la:Zrinjski Santa Coloma na BHT 1
Nakaradno i TV pretplatu placate...zapadni hercegovci...Nije ga trebalo nikako prenositi 11.Jula...ni kao snimak...
::::SAMO ČELIK::::
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sumnjam da je momak uopce bio svjestan toga, napadate bez potrebe u ovom slucaju, pogotovo ti moRAja s obzirom da sam nisi inace u stanju iskazati duzno postovanje ljudima, sto ces mi jasno i demonstrirati poslije ovog posta sa svojim standardnim repertoarom.
...Život za Široki...
a sta onda mi da kazemo, placamo pretplatu za rtrs koji dijeli dvoriste sa borcem a nikad borac prenosili nigdje nisu pa ni u evropi kad smo igraliNakaradno i TV pretplatu placate...zapadni hercegovci...Nije ga trebalo nikako prenositi 11.Jula...ni kao snimak...

btw hoce bit bar neki stream uzivo ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A eto, iz obveze?
Pa, ja bi osobno mozda i platio, al osim kratkog perioda dok je radio FTV, BHT1 i svi ostali (navodni) javni RTV servisi nisu nikad radili ili su radili potpuno negledljivo, a to je slucaj sa 95 posto opcine, pa ne vidim logiku placanja usluge koju u biti nemas, s osobnog stajalista.
Pa, ja bi osobno mozda i platio, al osim kratkog perioda dok je radio FTV, BHT1 i svi ostali (navodni) javni RTV servisi nisu nikad radili ili su radili potpuno negledljivo, a to je slucaj sa 95 posto opcine, pa ne vidim logiku placanja usluge koju u biti nemas, s osobnog stajalista.
...Život za Široki...
Propali listicki knjizevnik uvijek u odbrani forumasa iz reda svog naroda bez obzira dali su u pravu ili ne. Mrzitelj Veleza i neznalica koja nezna razliku izmedju RTV programa i RTV takse,ali dobro s obzirom da su TV i asfalt u njegove krajeve dosli tek prije 10ak godina oprastam mu. DON'T FORGET 95ŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da je momak uopce bio svjestan toga, napadate bez potrebe u ovom slucaju, pogotovo ti moRAja s obzirom da sam nisi inace u stanju iskazati duzno postovanje ljudima, sto ces mi jasno i demonstrirati poslije ovog posta sa svojim standardnim repertoarom.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
glup si, razmisli prije nego sta napises.Kevin je napisao/la:nakaradno kao i sve ostalo u ovoj drzavimmmirza je napisao/la:ali u snimku od 21.00 hFCS je napisao/la:Zrinjski Santa Coloma na BHT 1
kretenu:aS_Roma je napisao/la: glup si, razmisli prije nego sta napises.
smetno sam da će biti na 11.7. koji ste **** odmah stali napadat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nemojte danas bar tih gluposti i svadja, Kevin je kutluran i korektan forumas i covjek sa kojim se moze pricati i siguran sam da ovo nije namjerno izjavio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Neplaćate pretplatu za RTRS, nego za javni servis.delko je napisao/la:a sta onda mi da kazemo, placamo pretplatu za rtrs koji dijeli dvoriste sa borcem a nikad borac prenosili nigdje nisu pa ni u evropi kad smo igraliNakaradno i TV pretplatu placate...zapadni hercegovci...Nije ga trebalo nikako prenositi 11.Jula...ni kao snimak...i kad neces da platis onda ti dodje na vrata i kaze daj 10km
i onda od stida moras platit
btw hoce bit bar neki stream uzivo ?

Tako da imaš svako pravo biti zadovoljan ili nezadovoljan programom svih javnih servisa jer ih po zakonu finansiraš. Isto je i kod nas u Federaciji. I mi plaćamo pretplatu 50%, 25%, 25%, pa stoga imamo pravo biti zadovoljni ili nezadovoljni programom RTRS.
To je porez.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ti baš imaš problem i konstatno omalovažavaš i vrijeđaš, pogotovo nas iz Širokog..očito neki kompleks ili šta već..ko će znat..moRAja je napisao/la:Propali listicki knjizevnik uvijek u odbrani forumasa iz reda svog naroda bez obzira dali su u pravu ili ne. Mrzitelj Veleza i neznalica koja nezna razliku izmedju RTV programa i RTV takse,ali dobro s obzirom da su TV i asfalt u njegove krajeve dosli tek prije 10ak godina oprastam mu. DON'T FORGET 95ŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da je momak uopce bio svjestan toga, napadate bez potrebe u ovom slucaju, pogotovo ti moRAja s obzirom da sam nisi inace u stanju iskazati duzno postovanje ljudima, sto ces mi jasno i demonstrirati poslije ovog posta sa svojim standardnim repertoarom.
Ne omalovazavam nikoga jer imam vise prijatelja iz listice i od tebe i od fidelisa. Tebe nisam vrijedjao samo sam napisao kako jeste ali znam da nisi bio upoznat sa danasnjim datumom pa sam ti to na najblazi moguci nacin ukazao. E sad sto se propali knjizevnik primio i nije skontao moj post sigurno je do mnogobrojne literature u njegovom mozgu
FTV prenosi Srebrenicu, a BHT utakmicu i svi sretni.
Pa kako imaš više kad si jednom ranije već se na nekoj temi nakačio kako su ti pokrali wc šolju, tv šta li već pa sam se malo i na taj period osvrnuo..moRAja je napisao/la:Ne omalovazavam nikoga jer imam vise prijatelja iz listice i od tebe i od fidelisa. Tebe nisam vrijedjao samo sam napisao kako jeste ali znam da nisi bio upoznat sa danasnjim datumom pa sam ti to na najblazi moguci nacin ukazao. E sad sto se propali knjizevnik primio i nije skontao moj post sigurno je do mnogobrojne literature u njegovom mozgu

Beze je da idemo u rasprave popusit cemo ban i ti i ja
Zadnja izmjena: moRAja, dana/u 11 jul 2013, 10:45, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
RTV taksa jeste porez, to je taksa na posjedovanje radio i tv prijemnika.Heller je napisao/la:To je porez.
Tako je. RTV taksa nema veze imas li TV i koji program gledas. To je gradjanska obaveza koju mnogi izbjegavaju vadeci se na nacionalnu tj sadrzaje javnih servisaRade Paprica 9 je napisao/la:RTV taksa jeste porez, to je taksa na posjedovanje radio i tv prijemnika.Heller je napisao/la:To je porez.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vidim kako imas prijatelja ''iz listice'', vjerujem da svi jedva cekaju da stanu u red kad ih tako lijepo zoves ili kad ih pozoves na kafu da im objasnis sta je asfalt i sta su za tebe ''listicani''. Pretpostavljam da oni tebe onako iz sale od milja zovu podvelescem pa se smiiijete i smiiiijete po cijeli dan na kafi. Kultura ti i pamet se jednostavno isijavaju iz svake recenice dok se ukopavas sve dublje i dublje svojim licemjerstvom. Ne provaljuj se, ti si vec svoju netrpeljivost, mrznju i nekulturu pokazao stoput na forumu otvoreno, tako da, kao sto rekoh, momak je napravio iskrenu gresku, to nema nikakve veze odakle je i sta je, napisao bi za bilo koga, a ti ponajmanje imas prava da nekome govoris o postovanju posto ga sam nisi u stanju izraziti i nemoj da trazim sada salve uvreda, kompleksa i otvorene mrznje ka svojim ''prijateljima iz listice''.moRAja je napisao/la:Ne omalovazavam nikoga jer imam vise prijatelja iz listice i od tebe i od fidelisa. Tebe nisam vrijedjao samo sam napisao kako jeste ali znam da nisi bio upoznat sa danasnjim datumom pa sam ti to na najblazi moguci nacin ukazao. E sad sto se propali knjizevnik primio i nije skontao moj post sigurno je do mnogobrojne literature u njegovom mozgu
Ja za razliku od tebe nemam ama bas nikakvog problema s Velezom, kao sto ce i potvrditi bilo tko realan ovdje, kao ni s ostatkom normalnih diskutanata i normalnih ljudi. Ali, posto ti to ne mozes shvatiti i posto sam u takve ne spadas... Dovoljno bi bilo o tome.
...Život za Široki...
Nemam komentar za propalog knjizevnika. Kevin je ok lik i napisao sam da nije znao za danasnji dan e sad sto ti imas problem samnom jer te uvijek ponizavam(zasluzeno) to je tvoj problem. Razumijem da se umjesto tvoje propale profesije(knjizevnosti) zelis okusati i u advokatima ali to druze ne ide na forumu. Moja preporuka je ds manje gledas Sutkinju Amy. Vidim od Toma Sojera Getea Nichea i Frojda informacije nemaju gdje stat pa se gubis u postovima
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, IMResurrected, inzomni, Kaunas, maho_sa, Orvel, rodjeeni1922 i 93 gosta.