KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la KK_Bosna » 06 dec 2009, 22:01

bosna pregovara sa jednim nasim reprezentativcem :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 06 dec 2009, 22:07

KK_Bosna je napisao/la:bosna pregovara sa jednim nasim reprezentativcem :D
kojim ???
Volim te Zeljo!!!

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 06 dec 2009, 22:12

a s jazvinom, s kim će drugo :mrgreen:

ako nije slučajno odnekud varda uletio...

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 06 dec 2009, 22:40

daj boze da je varda ali nemamo mi para za njega

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 dec 2009, 22:42

sory for offtopic
da li je iko ikad imo triple dubl u bosni ili nlb ligi
ja se sjecam nikse tarle ali nezz da li je on imo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 dec 2009, 22:49

tax je napisao/la:sory for offtopic
da li je iko ikad imo triple dubl u bosni ili nlb ligi
ja se sjecam nikse tarle ali nezz da li je on imo
jedini igrac koji je to uspio je Mason iz Širokog
Tarle je bio kloc, nervirao me sa slobodnim bacanjima to je cudo... ali bio je strasan igrac u utakmici protiv sirokog 20 skokova uhvatio... mislim da nikad poslije ni jedan nas igrac nije bio ni blizu. Lloreda je mogao mozda blizu toga al ga otjerase :D
You are someone else I am still right here

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 dec 2009, 23:33

razocaracu vas. nije varda. nije ni jazvin. nije centar uopste. milan milosevic.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 07 dec 2009, 01:16

KK_Bosna je napisao/la:razocaracu vas. nije varda. nije ni jazvin. nije centar uopste. milan milosevic.
Uh jadan ti bog...taj nije nešto osjetno bolji čak ni od Bože Đurasovica......u Zvezdi je k.... za uši pao....mada radio je sa Pešićem godinu dana......možda je nešto i naučio....

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 07 dec 2009, 10:11

Opet nema centra u razmatranjima.Nama treba CENTAR, igrač visok preko 210 cm a ne krila.U stvari kad malo bolje razmislim nama treba puno više od toga ali eto center je nužan!

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 07 dec 2009, 11:20

Ja sam mislio da Bosna pregovara sa Stevicem tako sam cuo od momaka iz CZ
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 07 dec 2009, 12:32

Kako nema centra u razmatranjima kad su fino rekli da su u opciji Rakocevic i onaj iz Galate Kemal!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 dec 2009, 12:47

BrigateBL je napisao/la:Ja sam mislio da Bosna pregovara sa Stevicem tako sam cuo od momaka iz CZ
ide u poljsku, tacnije u turow........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2009, 17:02

Pobjeda protiv FMP-a je zlata vrijedna! Nama su neophodna pojacanja,pogotovo na visokim pozicijama! Ako do subote ne angazujemo centra mislim da u toj utakmici(kkBuducnost) nemamo sta traziti! Sehovac se pokazao odlicnim rjesenjem,mlad je i veoma hrabar covjek,svaka mu cast!
Centar ,centar..prioritet svih prioriteta,po mogucnosti dovesti dvojicu!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 07 dec 2009, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 dec 2009, 17:13

bosnas_ je napisao/la:Pobjeda protiv FMP-a je zlata vrijedna! Nama su neophodna pojacanja,pogotovo na visokim pozicijama! Ako do subote ne angazujemo centra mislim da u toj utakmici(kkBuducnost) nemamo sta traziti! Sehovac se pokazao odlicnim rjesenjem,mlad je i veoma grabar covjek,svaka mu cast!
Centar ,centar..prioritet svih prioriteta,po mogucnosti dovesti dvojicu!
ma svaka šehovcu čast, al čini mi se, nako bar gledajući na TV-u one tajmaute, da se odluke šta će se igrat donose više onako, da kažem demokratskim putem. Ako razumiješ šta hoću da kažem. Ako smo se halalili sa NLB ligom sljedeće sezone, neka ga, nek se šteli. Al ako imamo ambicija bar za predzadnje mjesto... dabogdo da on to izvuče.

Iako, treba priznat, čovjek ima omjer 2:0 :D

amercheka
Kontakt:

Post Postao/la amercheka » 07 dec 2009, 17:27

bosna dovodi 3 igraca:milan milosevica,kemal nalgu,i jazvina :)
goran sehovac je insistirao da se dovedu 2 centra,jer nam je snaga pod kosem neophodna...mislim da su ta pojacanja solidna,a milosevic nije bio los kada je igrao za slobodu,ali je skoro neprimjetan u CZ
mislim da ce bosna izaci iz krize sa ovakvim igracima,jos kada se svi oporave,to ce biti LUDILOO
BOSNA SAMPION!!!!!!!!!!!samo kada bi se iz **** zetre vratili u miza delibasic dvoranu,sminka je zetra,napucan je parket,dobro izgleda dvorana,ali koji ce nam to **** kada smo na skenderiji pravili paklenu atmosferu,svaki je put bila skoro puna,mogli smo svakoga razvaliti u njoj,nemamo losiji tim,vec losiju publiku,mladi igraci su zreliji,i tu su solidna pojacanja,samo nema publike da ponese tim... u zetri sve nekakvi levati,niko ne navija...**** zetru
Vince Carter-Best Dunker of All Time!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 dec 2009, 17:34

amercheka je napisao/la:bosna dovodi 3 igraca:milan milosevica,kemal nalgu,i jazvina :)
goran sehovac je insistirao da se dovedu 2 centra,jer nam je snaga pod kosem neophodna...mislim da su ta pojacanja solidna,a milosevic nije bio los kada je igrao za slobodu,ali je skoro neprimjetan u CZ
mislim da ce bosna izaci iz krize sa ovakvim igracima,jos kada se svi oporave,to ce biti LUDILOO
BOSNA SAMPION!!!!!!!!!!!samo kada bi se iz **** zetre vratili u miza delibasic dvoranu,sminka je zetra,napucan je parket,dobro izgleda dvorana,ali koji ce nam to **** kada smo na skenderiji pravili paklenu atmosferu,svaki je put bila skoro puna,mogli smo svakoga razvaliti u njoj,nemamo losiji tim,vec losiju publiku,mladi igraci su zreliji,i tu su solidna pojacanja,samo nema publike da ponese tim... u zetri sve nekakvi levati,niko ne navija...**** zetru
Nema logike da dovedu tri igrača, kad još dvojicu mogu prijavit. ;) ;)
A po nekim informacijama, Rakočević sigurno dolazi i s Miloševićem se ko eto pregovara

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2009, 17:47

I ja mislim da pomenuta 3 pojacanja nece doci,ustvari ubjedjen sam uto!
Rakocevic i Milosevic ne bi imalo jos pravo nastupa za Bosnu,tek kada bude prelazni rok,a do tada mi mozemo dotaci dno,ako vec nismo...Kako mislimo protiv Buducnosti igrati,sa bekovima? protiv FMP-a nam je upalilo,ali Buducnost je mnogo zrelija i bolja ekipa!..
Sto se tice dvorane Mirza Delibasic,pa samo lud covjek ne bi volio igrati u svojoj dvorani,nadam se da cemo ito uskoro rjesiti,evo Rusmir Halilovic je rekao da bi mu to bio prioritet!..On kosarku ima u malom prstu ali ima i neke fiks ideje,vidjecemo kako ce se ovo zavrsiti!..Imam osjecaj da bi on u seniorima imao 10 Zimica i Pasalica i da nas ne bi bilo nigdje,mada sumnjam da je toliko lud...Po meni u Bosna mora biti bar 7 vrhunskih igraca sa strane,a ostali da budu iz domaceg pogona,i onda bi nam buducnost bila bolja od nase skorije proslosti!..
Nadam se da dolaze bolji dani za ovaj slavni bosanskohercegovacki sportski kolektiv!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 07 dec 2009, 17:55

Jel istnina da je Ikonić zajedno sa jhoš par stranaca dobio otkaz u klubu zbog finansijskih problema? Rece mi jedan prijatelj danas pa jel neko cuo za to?

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 07 dec 2009, 18:41

Izgleda da su najbliže potpisu Rakočević i Milošević!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2009, 18:45

Sud je napisao/la:Izgleda da su najbliže potpisu Rakočević i Milošević!
Nema sumnje radi se o dva provjerena igraca!Al njih dvojica imaju pravo nastupa tek poslije utakmice u Kragujevcu,znaci za mjesec dana!a nama trebaju pojacanja vec u subotu protiv Buducnosti,to je kljucna utakmica za sudbinu Bosne!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.