LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

miki_92
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2013, 18:46

:mrgreen:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 09 jul 2013, 21:22

Mah nemaju Lakersi sanse da zavrse na dnu uz takvu konkurenciju :lol:
A to se ne moze ni desiti jer ipak su to Lakersi, ako dobijemo pik visine oko 10. bice dobro...

Zao mi je Artesta,ali takav je lik u glavi jbg, imao je uspona i padavo ali uvjek je ginuo za ekipu, pa i u ovoj sezoni je na startu bio jedan od rijetkih koji je bio spreman i koji je igrao odbranu ali eto,ugovor mu je ipak bio prevelik..
Ja mislim da ce oni ovo nekako skuckati da se on vrati sljedece sezone za neki minimalac :D

Volio bih vidjeti kompaniju iz sampionske generacije,Odom,Sasa,Farmar, ako nista imali bi neku duzinu na klupi,sad kvalitet je vec upitan ali bar su simpaticniji ako nista.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 jul 2013, 21:27

Walton? :roll: :roll:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 09 jul 2013, 22:53

To su bili pravi Lakeri

[youtube][/youtube]

Meni je ko i svim ostalim fanovima (barem ovim koji prate Lakerse duze od par godina) drago cut da se opet vrte stara imena, Odom, Sasa, i slicno (narocito Lamar, jer je on bio pravi Laker, srcem i dusom), ali bojim se da je to sve zavaravanje, i da od toga objektivno nema nikakve koristi. Bilo mi je jako zao kad smo sutali ove igrace, bas kao sto mi je sad zao Rona, ali kosarka se u konacnici igra za kos vise, a ova stara ekipa igraca (ma kolko nam bila draga) nece donijeti taj kos vise.

Sve su to neke zakrpe, pokrivanje eto tek tako da sezona ne bude apsolutni horor... Po meni, ako je vec ova sezona kakva jeste, osudjena na propast, bolje je imat podmladjen roster sa losijim igracima, nego lagerovat opet neke igrace koji imaju visak i godina i kila... Pa ako ce nas kantat, nek nas kantaju jer su bolji, vjestiji, bolje igraju, a ne da gledamo kako nam 10 puta na utakmici neko istrci kontru 3 na 1, kako nemamo brzine da cuvamo iole brzeg igraca, nemamo energije za back2back utakmice...itd..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jul 2013, 00:30

sundancekid je napisao/la:
Meni je ko i svim ostalim fanovima (barem ovim koji prate Lakerse duze od par godina) drago cut da se opet vrte stara imena, Odom, Sasa, i slicno (narocito Lamar, jer je on bio pravi Laker, srcem i dusom), ali bojim se da je to sve zavaravanje, i da od toga objektivno nema nikakve koristi. Bilo mi je jako zao kad smo sutali ove igrace, bas kao sto mi je sad zao Rona, ali kosarka se u konacnici igra za kos vise, a ova stara ekipa igraca (ma kolko nam bila draga) nece donijeti taj kos vise.

Sve su to neke zakrpe, pokrivanje eto tek tako da sezona ne bude apsolutni horor... Po meni, ako je vec ova sezona kakva jeste, osudjena na propast, bolje je imat podmladjen roster sa losijim igracima, nego lagerovat opet neke igrace koji imaju visak i godina i kila... Pa ako ce nas kantat, nek nas kantaju jer su bolji, vjestiji, bolje igraju, a ne da gledamo kako nam 10 puta na utakmici neko istrci kontru 3 na 1, kako nemamo brzine da cuvamo iole brzeg igraca, nemamo energije za back2back utakmice...itd..
Nakon slucaja Howard uprava po meni radi vise nego odlican posao...Dovodi igrace koji su bili dio sampionske generacije i tako medije i navijace drze pod kontrolom...
Rizik je sveden na minimum jer ce vecina njih igrati za vet-minimum i imati ugovor na godinu dana, dok bi neki mladji igraci sigurno trazili ugovor na vise godina.

Sto se MWP-a tice meni ga uopste nije zao, jer je previse novca uzimao, a rijetko kada opravdao taj kvalitet na parketu. Bolje je sacuvati tih 12 miliona $, jer znas da naredna sezona uopste nije bitna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 10 jul 2013, 00:41

Da, i meni je draga ova odluka amnestiranja, igrao je kakvu-takvu odbranu, ali me više nervirao onim svojim šutevima, znao je pogađati, ali je Boga mi i previše potez'o.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jul 2013, 08:10

Eto i Framar je potpisao za vet-minimum ugovor na jednu godinu...
Po meni ne vidim svrhu ovog poteza, jer na poziciji PG-a vec imamo Nasha i Blakea, no samo Bog zna sta Kupchak s njime zeli postici.

Da nam je uzeti jedan od top 10 pickova naredne godine i onda bi pod ugovorom imali samo taj pick i Nasha.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2013, 11:53

Farmar ce nama biti sjajno pojacanje. Sad Blakea i jos nekoga utopiti za nekog solidnog igraca.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 jul 2013, 14:51

Dobar posao Mitcha, igrac poput Farmara nam je trebao.

Blake nece nigdje, i trebamo ga ostaviti jer za vet. minimalac tesko da cemo dobiti boljeg.
Covjek je odigrao jednu od svojih najboljih sezona a za Nasha ne znas hoce li biti spreman 100%.

Blake je cesto znao ici na dvicu kod D'Antonia a evo citam da ce i Farmara ponekad gurati na bek sutera.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 jul 2013, 15:46

Balon je napisao/la:Dobar posao Mitcha, igrac poput Farmara nam je trebao.

Blake nece nigdje, i trebamo ga ostaviti jer za vet. minimalac tesko da cemo dobiti boljeg.
Covjek je odigrao jednu od svojih najboljih sezona a za Nasha ne znas hoce li biti spreman 100%.

Blake je cesto znao ici na dvicu kod D'Antonia a evo citam da ce i Farmara ponekad gurati na bek sutera.
Ja kolko znam Blake ima ugovor 4,5 milki, ni blizu minimalca...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 jul 2013, 16:12

elninho_resTO je napisao/la:
Balon je napisao/la:Dobar posao Mitcha, igrac poput Farmara nam je trebao.

Ja kolko znam Blake ima ugovor 4,5 milki, ni blizu minimalca...
Znam, mislio sam na to, da ako otpustimo Blakea ionako mozemo potpisati samo igrace za vet. min. pa je onda bolje ostaviti ga. Tradeovat ga svakako necemo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 jul 2013, 19:50

Suptilno :mrgreen:
Metta World Peace @MettaWorldPeace
I just got the news ... I'm so sad!!!

Metta World Peace @MettaWorldPeace
My news is that My favorite burger spot called "My Favorite Burger" added extra gratuity cost to the vegan burgers.. Worst day ever

Metta World Peace ‏@MettaWorldPeace 7m And then "My Favorite Burger" took away the whole grain buns. These losers amnestied the buns.. Unreal man..

Metta World Peace ‏@MettaWorldPeace 5m
They waived the buns because the lettuce put them over the salary cap. I went into the restaurant furious. "No more whole grain buns. What!"

Metta World Peace ‏@MettaWorldPeace 4m
Oh yea. Did I finish telling yal my marching chicken joke?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2013, 20:14

Samo da napomenem da mu je 33 godine :mrgreen:

Uživa momački sa glupostima :lol:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 jul 2013, 20:36

Nije neki dragulj na terenu, ali jeste radnik, Kobe ga je zbog toga volio, vrijedi imat takvog blentu u ekipi radi atmosfere, i jeste svojim ludilom unosio energiju na teren...uporan, dosadan, uvijek spreman za fizicki kontakt, stalno ceprka nesto, pokusava ukrast loptu...

Eh sad, da je lud, vala jest...hahah....

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2013, 01:53

slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jul 2013, 08:15

“I’m not taking any at all – that’s the negotiation that you have to have.” Bryant told Lakers Nation on Wednesday. “For me to sit here and say, ‘Oh yeah, I’m just going to take a huge pay cut. Nah, I’m going to try to get as much as I possibly can.”
Uzivaj jos onda ovu sezonu i hvala ti za sve...
Cijeli FO bih proglasio ludim kada bi Bryantu dali vise od 15 miliona $ po sezoni. Iskreno ova njegova odluka me vise nego iznenadila. Kada je Duncan mogao prihvatiti pay cut, moze i Bryant, jer i pored plate u Lakersima ima ogromnu zaradu kada je marketing u pitanju.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 jul 2013, 08:21

http://www.nbaserbia.com/vesti/4576/lej ... ava-akciju" onclick="window.open(this.href);return false;

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 jul 2013, 09:55

Mogli bi dovesti i Ričarda Hamiltona sad kad su ga Bullsi otpustili
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jul 2013, 10:15

kada vam vec jos jedna sezona odlazi u nepovrat zar nije bolje da dovodite mladje, takodje jeftine igrace, zeljne dokazivanja pa mozda koji i ispliva nego ove koje drugi otpustaju jer je ocito da vise nemaju sta pokazati?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 11 jul 2013, 11:09

Posto nisam pratio detaljno sve prealske kod Lakersa mozel mi neko reci jel Earl Clark ostao ili otiso iz L.A.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.