FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Jel se za ovaj Doboj kaze - Doboj u srcu, cementara u plucima...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- L' Imperator
- Kontakt:
ahahhaMirzoni89 je napisao/la:Jel se za ovaj Doboj kaze - Doboj u srcu, cementara u plucima...

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo par slika stadiona novog prvoligaša, fudbalskog kluba Mladost.
Što se terena tiče, puno, puno je bolji već na Rudaru. Imaju jednu malu tribinu koja kad bi se produžila s obe strane i kad bi se stolice postavile, možda bi stadion zadovoljavao kriterije koji su potrebni za Prvu ligu. Ja ipak mislim da je bolje da igraju na stadionu Rudara, a da pare ulože u igrački kadar.., da pokušaju biti stabilan prvoligaš, a onda razmišljati o stadionu.

Što se terena tiče, puno, puno je bolji već na Rudaru. Imaju jednu malu tribinu koja kad bi se produžila s obe strane i kad bi se stolice postavile, možda bi stadion zadovoljavao kriterije koji su potrebni za Prvu ligu. Ja ipak mislim da je bolje da igraju na stadionu Rudara, a da pare ulože u igrački kadar.., da pokušaju biti stabilan prvoligaš, a onda razmišljati o stadionu.

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Ukoliko u Begovcu proradi njegov inat ucinit ce Mladost jacim klubom od Rudara... Jedva cekam sljedecu sezonu i gradske derbije
. Mislim da ce to biti nesto posebno...

- L' Imperator
- Kontakt:
#samoRudar #zauvijek
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Svaka cast !
http://kaportal.ba/nek-se-cuju-sirene-k ... one-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mriza bi bio ponosan.
http://kaportal.ba/nek-se-cuju-sirene-k ... one-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mriza bi bio ponosan.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne mogu ni zamisliti šta bi tek bilo da Rudar uđe u Premijer ligu.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
ni jaL' Imperator je napisao/la:Ne mogu ni zamisliti šta bi tek bilo da Rudar uđe u Premijer ligu.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Cujem i janje se okretalo na stadionu. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- L' Imperator
- Kontakt:
Elvedin Beganović novi trener Mladosti
Umjesto Nijaza Kape Uprava Mladosti za novog trenera imenovala je Elvedin Beganovića, koji je dosad vodio premijerligaške ekipe Čelika i Travnika

Nakon što nisu prihvatili uvjete dosadašnjeg trenera Nijaza Kape, čelnici Mladosti su odlučili povjerenje ukazati mladom stručnjaku iz Zenice, Elvedinu Beganoviću, koji je dosad vodio premijerligaške ekipe Čelika (2011/12) i Travnika (2013).
Nakon inauguracije, Beganović je dao izjavu za naš portal:
-Ulaskom u Prvu ligu FBiH , ekipa Mladosti je pokazala kvalitet i ovo je za mene jedan novi izazov. Zahtjevi i ciljevi koji su postavljeni , mislim da su realni i da ću uz pomoć saradnika, predsjednika Begovca i igrača- naravno , uspjeti ostvariti opstanak u prvoligaškom društvu. Moramo brzo reagirati, ocijeniti koje su pozicije deficitarne i dovesti 2-3 igrača koji mogu udovoljiti mojim zahtjevima.Cilj mi je da odigramo što više pripremnih utakmica i pored učešća na turniru u Župčć (27/28.07), planiramo bar još 4-5 kontrolnih utakmica, istakao je novi trener Mladosti Elvedin Beganović, koji ekipu preuzimna već sutra(srijeda) kada su na programu dva treninga.
Beganović je za prvog saradnika odabrao Enesa Bistrivodu, dok će na osnovu dogovora s Upravom Rudara, brigu o golmanima voditi Nezir-Ziro Mujagić.
Odmah po posignutom dogovoru s Upravom kluba, Beganović je s trenerom Rudara Odovićem dogovorio odigravanje prve kontrolne utakmice za petak 12.juli/srpanj na stadionu Mladosti u Doboju.
Nogometna lična karta Elvedina Beganovića
Rođen je 7.11.1971.u Zenici. Prošao sve mlađe selekcije Čelika, a prvotimac postao u sezoni 1999.godine, kada je prvi trener bio Kemal Hafizović. Boje Čelika branio je u tri navrata (1999, 2000-2003), 2004-2007, Travnika (2003/04), njemačkog Remscheida (1992/93), turskog Belediyespora (1998/99) i FK Sarajevo (1999/2000). Ima završenu UEFA PRO licencu.
Umjesto Nijaza Kape Uprava Mladosti za novog trenera imenovala je Elvedin Beganovića, koji je dosad vodio premijerligaške ekipe Čelika i Travnika

Nakon što nisu prihvatili uvjete dosadašnjeg trenera Nijaza Kape, čelnici Mladosti su odlučili povjerenje ukazati mladom stručnjaku iz Zenice, Elvedinu Beganoviću, koji je dosad vodio premijerligaške ekipe Čelika (2011/12) i Travnika (2013).
Nakon inauguracije, Beganović je dao izjavu za naš portal:
-Ulaskom u Prvu ligu FBiH , ekipa Mladosti je pokazala kvalitet i ovo je za mene jedan novi izazov. Zahtjevi i ciljevi koji su postavljeni , mislim da su realni i da ću uz pomoć saradnika, predsjednika Begovca i igrača- naravno , uspjeti ostvariti opstanak u prvoligaškom društvu. Moramo brzo reagirati, ocijeniti koje su pozicije deficitarne i dovesti 2-3 igrača koji mogu udovoljiti mojim zahtjevima.Cilj mi je da odigramo što više pripremnih utakmica i pored učešća na turniru u Župčć (27/28.07), planiramo bar još 4-5 kontrolnih utakmica, istakao je novi trener Mladosti Elvedin Beganović, koji ekipu preuzimna već sutra(srijeda) kada su na programu dva treninga.
Beganović je za prvog saradnika odabrao Enesa Bistrivodu, dok će na osnovu dogovora s Upravom Rudara, brigu o golmanima voditi Nezir-Ziro Mujagić.
Odmah po posignutom dogovoru s Upravom kluba, Beganović je s trenerom Rudara Odovićem dogovorio odigravanje prve kontrolne utakmice za petak 12.juli/srpanj na stadionu Mladosti u Doboju.
Nogometna lična karta Elvedina Beganovića
Rođen je 7.11.1971.u Zenici. Prošao sve mlađe selekcije Čelika, a prvotimac postao u sezoni 1999.godine, kada je prvi trener bio Kemal Hafizović. Boje Čelika branio je u tri navrata (1999, 2000-2003), 2004-2007, Travnika (2003/04), njemačkog Remscheida (1992/93), turskog Belediyespora (1998/99) i FK Sarajevo (1999/2000). Ima završenu UEFA PRO licencu.
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
sve najbolje
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel i ovi sad igraju federalnu..i kaka je ovo z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a sa doboj,kakanj
..okle su ovi sad

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:jel i ovi sad igraju federalnu..i kaka je ovo z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a sa doboj,kakanj..okle su ovi sad
![]()
![]()
Haman da su iz Kaknja (ako ti se ne gadi)

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sto doboj ondaGorki je napisao/la:staragarda je napisao/la:jel i ovi sad igraju federalnu..i kaka je ovo z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a sa doboj,kakanj..okle su ovi sad
![]()
![]()
Haman da su iz Kaknja (ako ti se ne gadi)

pa ko ti je kriv kad ti geografija Bosne i Hercegovine nije jača strana.
naselje Doboj u općini Kakanj. da ne bi bilo zamjene sa gradom Dobojem ljudi se zovu Mladost Doboj-Kakanj. ljudi suvereno uzeli drugu ligu centar. nemojte se nešto nadati bodovima dole. pogotovo, jer ste vjerovatno lošiji nego prošle godine...
naselje Doboj u općini Kakanj. da ne bi bilo zamjene sa gradom Dobojem ljudi se zovu Mladost Doboj-Kakanj. ljudi suvereno uzeli drugu ligu centar. nemojte se nešto nadati bodovima dole. pogotovo, jer ste vjerovatno lošiji nego prošle godine...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
eo izvini pasa moj solidni sto nam je geografija losija strana pa nam to dalje implicira da nismo culi za naselje doboj u kaknjuPasha je napisao/la:pa ko ti je kriv kad ti geografija Bosne i Hercegovine nije jača strana.

staragarda je napisao/la:eo izvini pasa moj solidni sto nam je geografija losija strana pa nam to dalje implicira da nismo culi za naselje doboj u kaknjuPasha je napisao/la:pa ko ti je kriv kad ti geografija Bosne i Hercegovine nije jača strana.
naselje Doboj u općini Kakanj. da ne bi bilo zamjene sa gradom Dobojem ljudi se zovu Mladost Doboj-Kakanj. ljudi suvereno uzeli drugu ligu centar. nemojte se nešto nadati bodovima dole. pogotovo, jer ste vjerovatno lošiji nego prošle godine...![]()
![]()
...ma sta to znacilo
...a bodove naravno da cemo tesko uzet...valjat ce prezivit taj vasar u naselju doboj
...inace u opcini kakanj
![]()
Da nama Paša nije objasnio ja bi mislio da je bila fuzija između Doboj-Kakanj

Pobjeda je bolja od orgazma!
čisto da vam bude jasnije.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Doboj_(Kakanj" onclick="window.open(this.href);return false;)
ja nisam siguran hoće li oni igrati na svom stadionu ili na Vardi...
http://bs.wikipedia.org/wiki/Doboj_(Kakanj" onclick="window.open(this.href);return false;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto ti je rec savjestan modPasha je napisao/la:čisto da vam bude jasnije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.