GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Sportfanatik
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Sportfanatik » 10 jul 2013, 13:40

INDEX je u posjedu obavijesti, koju je Gradski kontrolni ured Grada Zagreba, poslao podnositeljima prijave protiv "GNK Dinamo", u kojoj ih obavještava da inspekcijski nadzor u Dinamu počinje 10. srpnja, dakle danas.

Prijava protiv Dinama zaprimljena je davno, još 7. siječnja ove godine, ali čini se kako je Dinamo pod nadzor Sportske inspekcije došao "bolje ikad, nego nikad".

Naravno, s obzirom da je od datuma podnošenja prijave, pa do slanja inspekcije u odaje Mamićevog kluba, prošlo više od pola godine, kao i uzimajući u obzir da u Zagrebu inspekcija djeluje pod okriljem Grada, ne treba zanemariti ni mogućnost curenja infromacija, odnosno da su u Dinamu ranije bili upoznati s dolaskom Inspekcije.

Inspekciju u prvom stupnju vrši Gradski kontrolni ured.

Mamićev klub navodi se kao primjer zakonski dvojbenog poslovanja zbog, kako osporavatelji načina kojim se Dinamom vlada ističu, niza nepravilnosti u radu i sukoba interesa u upravljačkim i posebno "trgovačkim" strukturama kluba.

Dinamo: Naša vrata su otvorena svima, pa i sportskim inspekcijama

"Dinamova vrata su svima otvorena, pa tako i sportskim inspekcijama. Oni nek rade svoj posao, a mi ćemo svoj." komentirali su nam u Dinamu najavu ove posjete.

MZOS: Službe sportske inspekcije pokazale su odlučnu namjeru za otklanjanjem svih negativnih pojava u sportu

O svemu se očitovalo i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti...

"Temeljem Zakona o sportu (Narodne novine, broj 71/2006 do 86/2012) te Zakona o sportskoj inspekciji (Narodne novine, broj 86/2012) Sportska inspekcija obavlja inspekcijske nadzore nad fizičkim i pravnim osobama u sustavu sporta po službenoj dužnosti, u redovitim nadzorima ili nadzorima pokrenutim temeljem prijava podnositelja o postojanju određenih nepravilnosti. Trenutno u Republici Hrvatskoj djeluje 18 sportskih inspektora koji se nalaze u sastavu Ureda državne uprave te 3 inspektora Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koji djeluju u drugom stupnju sukladno Zakonu o sportskoj inspekciji."

"Do sada je pokrenuto više inspekcijskih nadzora nad različitim fizičkim i pravnim osobama u sustavu sporta od kojih možemo izdvojiti neke poput Hrvatskog olimpijskog odbora, Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije, Sportske zajednice Bjelovarsko – bilogorske županije, Zbora nogometnih trenera Istarske županije, Školskog sportskog saveza grada Osijeka, Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije, Ženskog odbojkaškog kluba Split, Zajednice sportova Šibensko-kninske županije, Javne ustanove za upravljanje športskim objektima Športski objekti Šibenik, Rukometnog saveza zadarske županije te Ženskog odbojkaškog kluba Vrbovec."

Inspekcijski nadzor nad Građanskim nogometnim klubom Dinamo pokrenut je od strane Sportske inspekcije Grada Zagreba koja djeluje pri Gradskom kontrolnom uredu te je nadležna nad provođenje inspekcijskog nadzora nad predmetnim klubom. Slijedom navedenoga, a sukladno Zakonu o sportu, nadzoru Sportske inspekcije podliježu sve fizičke i pravne osobe u sustavu sporta pa tako i Građanski nogometni klub Dinamo. Donošenjem Zakona o sportskoj inspekciji te ustrojem Službe sportske inspekcije Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je pokazalo odlučnu namjeru za otklanjanjem svih negativnih pojava u sportu na zadovoljstvo sportaša i cjelokupne javnosti.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 jul 2013, 13:51

Jel našla išta inspekcija? :D
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 jul 2013, 16:00

Zdravko nek si izbacio index.yu iz klupskih prostorija, trebo si i prije. Evo već vrše pritisak na svom portalu na Strahonju koji će sudit Hajduku u 1.kolu u Zadru
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jul 2013, 16:31

Zašto ti to nas pitaš? Pa nisi li ono ti insider koji bi takve stvari trebao znati? slika
Hayley <3

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 10 jul 2013, 18:52

Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 10 jul 2013, 21:59

Ma Addy je bolji, sta ce nam taj :lol: :lol:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jul 2013, 22:03

Damian je napisao/la:Ma Addy je bolji, sta ce nam taj :lol: :lol:
8-)

Addy je tata mata... nije bezveze iz Zvezde otišao u Kinu. 8-)
Hayley <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2013, 22:06

Addy već 28 nastupa ima za Ghanu, a tek su mu 23 godine :)

Zanimljivo je vidjeti da je Dinamo potrošio već 2-3 miliona na pojačanja :mrgreen:

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 10 jul 2013, 22:07

Šta fali Addyu? 23 godine, a već ima 30-tak nastupa za Ganu koja nije nikako neka bezvezna reprezentacija.
Koliko sam ja upoznat on je u Zvezdi pravio probleme. A to što je otišao u Kinu ništa ne znači. Zar nije i Cleo iz Partizana otišao u Kinu, a čovjek je stvarno bio igračina (vjerovatno je i dalje samo što ga ne pratim tamo) i sam vukao Partizan do Lige Prvaka.

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 10 jul 2013, 22:09

Neutral je napisao/la:Addy već 28 nastupa ima za Ghanu, a tek su mu 23 godine :)

Zanimljivo je vidjeti da je Dinamo potrošio već 2-3 miliona na pojačanja :mrgreen:
Kad se zbroje cifre koje je Dinamo zaradio prodajom najboljih igrača u zadnjih 6 godina cifra od 2-3 miliona ulaganja je smješna, ako netko zna može li se negdje na internnetu pročitati dinamova godišnja financijska izvješča, ipak se radi o udruzi građana, zar ne :?: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2013, 22:11

I ja bi volio da vidim te cifre, baš me zanima.

Uz to i plaće igrača :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jul 2013, 22:18

Bertone7 je napisao/la:Šta fali Addyu? 23 godine, a već ima 30-tak nastupa za Ganu koja nije nikako neka bezvezna reprezentacija.
Koliko sam ja upoznat on je u Zvezdi pravio probleme. A to što je otišao u Kinu ništa ne znači. Zar nije i Cleo iz Partizana otišao u Kinu, a čovjek je stvarno bio igračina (vjerovatno je i dalje samo što ga ne pratim tamo) i sam vukao Partizan do Lige Prvaka.
Prodaješ svoje bez da su odigrali išta, a dovodiš strance koje skuplje plaćaš i koje jako teško možeš prodati vani - Dinamo naravno nikako, nisu profitirali niti na jednom jedinom strancu :roll: ... znaš da će ga ikoji ozbiljniji klub uzeti nakon što je potjeran iz Zvezde. :roll:

Cleo je u Kinu otišao samo radi novca, Guangzhou plaća jako masno - i Sammir bi na koljenima otišao da dobije ponudu iz tog kluba.
Hayley <3

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 10 jul 2013, 22:43

Neutral je napisao/la:I ja bi volio da vidim te cifre, baš me zanima.

Uz to i plaće igrača :)
svi bi htjeli vidjeti razne cifre, ali nista od toga.

inace danas je bila inspekcija u klubu. nista ne ocekujem. ali barem da se nesto događa.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 10 jul 2013, 22:48

Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.
Odvratno, tek sam sad vidio ovo, nije ni čudo što je mali bio onako izgubljen protiv Hajduka, treba uvest zakon sličan onome kakav je bio u yugi, samo što bi ja ograničenje odlaska u inozemstvo sa 27 spustio na 22
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 10 jul 2013, 23:32

badblueboylivno je napisao/la:
Prodaješ svoje bez da su odigrali išta, a dovodiš strance koje skuplje plaćaš i koje jako teško možeš prodati vani - Dinamo naravno nikako, nisu profitirali niti na jednom jedinom strancu :roll: ... znaš da će ga ikoji ozbiljniji klub uzeti nakon što je potjeran iz Zvezde. :roll:

Cleo je u Kinu otišao samo radi novca, Guangzhou plaća jako masno - i Sammir bi na koljenima otišao da dobije ponudu iz tog kluba.
Dinamo ne može dovoditi kvalitetne strance jer takvi biraju puno jače klubove i puno bolje lige.
Niti jedan klub na svijetu se ne može osloniti samo na omladinski pogon i cijelu momčad praviti od juniora i igrača do 20 godina.
Veći je problem što recimo Rukavina ima 500k eura godišnje. Pa i Sammir sličnu cifru, iako on barem odigra nekad nešto.

Addy nije potjeran iz Zvezde. Prodan je za 2 i nešto milijuna eura.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 11 jul 2013, 00:54

Malo ce biti nategnuto sa 3 stopera krenuti u novu sezonu, ne znam da li ovaj Sare moze odigrati stopera ali recimo jednog bi mogli probat dovesti i jos npr M.Pamica. Za Jedvaja mi drago sto je otisao jer Simunovic po meni ako nije kvalitetniji barem ima fizicku konstituciju stopera. Ima ko kakav kvalitetan prijedlog da posalje mail Mamicu da ne stedi nepotrebno na obrani :mrgreen:

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 08:43

Insect_terminator je napisao/la:Malo ce biti nategnuto sa 3 stopera krenuti u novu sezonu, ne znam da li ovaj Sare moze odigrati stopera ali recimo jednog bi mogli probat dovesti i jos npr M.Pamica. Za Jedvaja mi drago sto je otisao jer Simunovic po meni ako nije kvalitetniji barem ima fizicku konstituciju stopera. Ima ko kakav kvalitetan prijedlog da posalje mail Mamicu da ne stedi nepotrebno na obrani :mrgreen:
Da bi doveli Pamića trebaju prodati ili Ibaneza ili Pivarića. Ni Manchester City nema tri lijeva beka.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 11 jul 2013, 12:37

Citam da ce Mamic nakon Rima produziti do Genove i prodati Vrsaljka.
Dogovor je da Genoa kupi Vrsaljka, a ako on odigra dobru sezonu, onda ce ga Inter otkupiti sljedece sezone.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jul 2013, 12:44

malenica je napisao/la:Odvratno, tek sam sad vidio ovo, nije ni čudo što je mali bio onako izgubljen protiv Hajduka, treba uvest zakon sličan onome kakav je bio u yugi, samo što bi ja ograničenje odlaska u inozemstvo sa 27 spustio na 22
Što se tiče narkomana, i granica od 22 je previše... može 20.
Bertone7 je napisao/la:Dinamo ne može dovoditi kvalitetne strance jer takvi biraju puno jače klubove i puno bolje lige.
Nitko ne traži kvalitetne strance. Imaš domaće dečke koji mogu igrati u prvom sastavu, a ti ih prodaješ i dovodiš drugorazredne strance.

Ne mora se klinac od 18 godina odmah prodati na prvu ponudu. :roll:
Hayley <3

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 jul 2013, 12:49

Pranjić u Dinamu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.