slucaj hajrovic izgleda vec zaboravljen... niko nije prekrizen, dok ga fifa/uefa ne prekrize... ostalo je sve stvar trenutnih okolnosti... tako i halilovic... slijedece godine u ovo doba cemo ebavat mater svima u savezu sto mu ne sredjuju pasosCartman je napisao/la:Alen je bio itekako potencijalni reprezentativac (na papiru je jos), tako da ima mjesta na ovoj temi.bhsport je napisao/la:Zasto spominjes A reprezentativca susjedne drzave na temi koja se zove:Cartman je napisao/la:Ovaj Sead Alilovic je izgleda namazan svim bojama. Evo sad je unistio sinu transfer u Tottenham jer je trazio previse para, plus da plate skolovanje za druga dva sina: http://www.101greatgoals.com/blog/no-de ... y-demands/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Imas teme o Alenu i fudbal u regionu pa pisi tamo, a decka nemoj stavljati u kontekst sa nasom repkom jer sa istom nema nikakve veze.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
Ja ako se ne varam Alen je izgubljen za nasu reprezentaciju za sva vremena neka me ispravi ko ako grijesim al ja mislim da je ulazio u onoj tekmi protiv Skotske tako da je zabiljezio nastup za kockaste u zvanicnom mecu tako da...Cartman je napisao/la:Alen je bio itekako potencijalni reprezentativac (na papiru je jos), tako da ima mjesta na ovoj temi.bhsport je napisao/la:Zasto spominjes A reprezentativca susjedne drzave na temi koja se zove:Cartman je napisao/la:Ovaj Sead Alilovic je izgleda namazan svim bojama. Evo sad je unistio sinu transfer u Tottenham jer je trazio previse para, plus da plate skolovanje za druga dva sina: http://www.101greatgoals.com/blog/no-de ... y-demands/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas teme o Alenu i fudbal u regionu pa pisi tamo, a decka nemoj stavljati u kontekst sa nasom repkom jer sa istom nema nikakve veze.
Igrao je protiv Portugala (prijateljsku),a ne protiv Skotske.Protiv Skotske je trebao debitovat,ali su im Skoti zeznuli planove onim golom,pa su citav susret ganjali da preokrenu,ali nisu uspjeli.Tako da jos uvijek barem teoretski ima pravo igrati za nas.Da li ce to i uraditi ostaje da vidimorajkoPETKOVIC je napisao/la:Ja ako se ne varam Alen je izgubljen za nasu reprezentaciju za sva vremena neka me ispravi ko ako grijesim al ja mislim da je ulazio u onoj tekmi protiv Skotske tako da je zabiljezio nastup za kockaste u zvanicnom mecu tako da...bhsport je napisao/la:Alen je bio itekako potencijalni reprezentativac (na papiru je jos), tako da ima mjesta na ovoj temi.Cartman je napisao/la:Ovaj Sead Alilovic je izgleda namazan svim bojama. Evo sad je unistio sinu transfer u Tottenham jer je trazio previse para, plus da plate skolovanje za druga dva sina: http://www.101greatgoals.com/blog/no-de ... ly-demands+" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto spominjes A reprezentativca susjedne drzave na temi koja se zove:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ta teorija ce na prvoj zvanicnoj tekmi ispariti ko voda na suncu, a vi se samo nadajte da je on potencijalni i da je nekad bio potencijalni ....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mozda bude isao stopama svoga tate ili ti ga babebhsport je napisao/la:Ta teorija ce na prvoj zvanicnoj tekmi ispariti ko voda na suncu, a vi se samo nadajte da je on potencijalni i da je nekad bio potencijalni ....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jagodic je skoro rekao u nekom intervjuu da mu je Mamic rekao kad je prvi put otisao u ZG da razgovara s Halilovicima da nema nikakve sanse da Alen igra za Bosnu. Prema tome nije dakle bio ni potencijalni, a druga je stvar sto je mali bacao suplju sto je poseban bezobrazluk zbog kojeg ga vise nikad ne treba spomenuti na ovom podforumu.bhsport je napisao/la:Ta teorija ce na prvoj zvanicnoj tekmi ispariti ko voda na suncu, a vi se samo nadajte da je on potencijalni i da je nekad bio potencijalni ....
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Postoji li jos uvijek mogucnost da za nas zaigra Haris Seferovic ? Presao je iz Fiorentine u Real Sosiedad za 3 miliona eura, trener njihov izjavio da im je bio velika zelja, da su ga dugo pratili. Ove godine na posudbi u Novari postigao 10 golova u 17 utakmica, Novara bila usla u playoff za Seriu A.
Cini mi se da je sa njim ista situacija kao i sa Izetom Hajrovicem, zaigrao je za Svicarsku u prijateljskoj, a u kvalifikacijama nije.
Cini mi se da je sa njim ista situacija kao i sa Izetom Hajrovicem, zaigrao je za Svicarsku u prijateljskoj, a u kvalifikacijama nije.
Jok.Postoji li jos uvijek mogucnost da za nas zaigra Haris Seferovic ?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Zabio pobjedonosni go u zadnjoj kvalifikacionoj protiv Kipra, definitivno izgubljen.Manager19 je napisao/la:Postoji li jos uvijek mogucnost da za nas zaigra Haris Seferovic ? Presao je iz Fiorentine u Real Sosiedad za 3 miliona eura, trener njihov izjavio da im je bio velika zelja, da su ga dugo pratili. Ove godine na posudbi u Novari postigao 10 golova u 17 utakmica, Novara bila usla u playoff za Seriu A.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Pasha moj lijepi igrao je on 2 kvalifikacijske.U zadnjoj je cak zabio pobjednicki gol.Sto se tice sansi da zaigra za nas,moze igrati za nas u slucaju:Manager19 je napisao/la:Postoji li jos uvijek mogucnost da za nas zaigra Haris Seferovic ? Presao je iz Fiorentine u Real Sosiedad za 3 miliona eura, trener njihov izjavio da im je bio velika zelja, da su ga dugo pratili. Ove godine na posudbi u Novari postigao 10 golova u 17 utakmica, Novara bila usla u playoff za Seriu A.
1.Da Svicarski savez prestane postojati (da se raspadne kao bivsa Yuga,bude pripojen nekom drugom savezu) ili bude izbacen iz FIFA-e i UEFA-e
2.Da mu Svicarska oduzme drzavljavnstvo
Sanse da se desi prvo ili drugo su u domenu naucne fantastike,a samim tim i njegov nastup za nas.Znaci nema teorije,nema sanse
Koje ovaj momak?
http://www.****/sport/fudbal/edin-mu ... sao-za-aek" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/edin-mu ... sao-za-aek" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- el-fighter
- Kontakt:
Sinoc sam na fb-u vidio sliku pasosa Anela Hadzica. Zna li neko da li je momak stvarno dobio nas pasos, jer nigdje nisam naisao na tu vijest?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:

Anel Hadzic na pregovorima u Barceloni
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Murga nije obican drot, njegove metode su modernije....gringobih je napisao/la:Koje ovaj momak?
Nemam blage, ko vise zna, neka nesto kaze i mene zanima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Edin Murga bio u omladinskom pogonu u Želji i onda prešao u Sarajevo i sad je osvojio ovu titulu sa u-19.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Neznas Edina Murgu? On ti je k'o macija guza. K'o macija guuuuza.gringobih je napisao/la:Koje ovaj momak?
- BritishCore
- Kontakt:
Welcome kralju. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
pomeni ko emonentnom strućnjaku i nije njeki igrać rejalno on je za druge lige