Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako to radi Zaha
Kako to radi Zaha

Čelik Zenica 1945
Ja bih ovako volio da igramo u Brazilu 
____________Begović____________
Mujdža__Bicakčić_Spahić__Kolašinac
___________Salihović____________
___Pjanić_______________Lulić___
___________Misimović___________
________Džeko___Ibišević________

____________Begović____________
Mujdža__Bicakčić_Spahić__Kolašinac
___________Salihović____________
___Pjanić_______________Lulić___
___________Misimović___________
________Džeko___Ibišević________
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Consigliere
- Kontakt:
ovako moze protiv Tahitijastampy je napisao/la:
Selektor:
Safet Sušić / Ivica Osim
Klupa:
Burić
Salihović
Pandža
Medunjanin
Rahimić
Zukanović
Stevanović
Zahirović
Ibričić
Hadžić
Višća
Svraka
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cestitam mladencima!Nimla_RZ je napisao/la:
Kako to radi Zaha
Zna li se gdje ce Zaha igrati na jesen? Jeli on bio samo na posudbi u Bjelorusiji?
-
- Kontakt:

Ovaj sastav je beton

Po meni bi ovo bila naša najbolja postava za Brazila, iako sam siguran da neće ovako izgledati čak i ako svi ovi igrači aBd budu zdravi.Neće biti iz razloga što sam siguran da Sušić neće pomjerati Salihovića sa lijevog beka, iako on već praktično dvije sezone u Hoffenheimu igra zadnjeg veznog

Zukanović je lijevo protiv Grčke odigrao maestralno, a o Kolašincu i njegovoj igri da ne pričam ali eto tako je kako je.Vjerovatno će Medunjanin u vezu, a Kolašinac klupa.Još dilema je Bičakčić ili Zukanović.
Hvala Bogu pa su ovo sve slatke muke, nikad jači, nikad bolji.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Begovic na golu siguran.
zadnja linija: desno Mujdza, stoperi Spahic i Zukanovic, lijevo Salihovic ( zbog stila igre reprezentacije).
vezni: destruktivac Kolasinac ( treba jedan onakav da tuce), zadnji vezni Medunjanin (bez njeg se ne moze igrati ovo sto mi igramo sad), lijevo Lulic , desno Pjanic /Misimovic.
Napad: eh sad zavisno od protivnika , nekad Dzeko i Ibisevic ako je u pitanju Litva, Latvija itd itd. A protiv ozbiljnijih ekipa Miske umjesto Vede.
klupa: Vranjes, Bicakcic, Rahimic, Zahirovic, Stevanovic, Hajrovic, Ibricic i Miske/Vedo/Pjanic zavisi od protivnika i forme. Mislio sam da Mire moze odigrati na Haretovom mjestu u reprezentaciji pa da on i Miske budu skupa na terenu sa 2 spica ali nesto vise ne vjerujem u to. Jedan je Hare na svom mjestu.
zadnja linija: desno Mujdza, stoperi Spahic i Zukanovic, lijevo Salihovic ( zbog stila igre reprezentacije).
vezni: destruktivac Kolasinac ( treba jedan onakav da tuce), zadnji vezni Medunjanin (bez njeg se ne moze igrati ovo sto mi igramo sad), lijevo Lulic , desno Pjanic /Misimovic.
Napad: eh sad zavisno od protivnika , nekad Dzeko i Ibisevic ako je u pitanju Litva, Latvija itd itd. A protiv ozbiljnijih ekipa Miske umjesto Vede.
klupa: Vranjes, Bicakcic, Rahimic, Zahirovic, Stevanovic, Hajrovic, Ibricic i Miske/Vedo/Pjanic zavisi od protivnika i forme. Mislio sam da Mire moze odigrati na Haretovom mjestu u reprezentaciji pa da on i Miske budu skupa na terenu sa 2 spica ali nesto vise ne vjerujem u to. Jedan je Hare na svom mjestu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Koliko neznalica ovdje pravi formacije bez jednog od glavnih nam igraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
svaka formacija bez Salihovića u prvih 11 NEMA ŠANSE 

Undici stelle - ACM 1899
Realno, zasto se Kolasinac uopce spominje kada covjek nije nista uradio povodom vadjenja pasosa a kamoli povodom promjene sportskog drzavljanstva...
Doci cu pjeske, doci cu u Capljni po pasos, ovo ono, vrijeme prolazi, mi pusimo suplju a nista se ne desava, ako njemu nije stalo da igra za BIH te da dobije poziv za SP ako se plasiramo onda je meni jos manje.
Doci cu pjeske, doci cu u Capljni po pasos, ovo ono, vrijeme prolazi, mi pusimo suplju a nista se ne desava, ako njemu nije stalo da igra za BIH te da dobije poziv za SP ako se plasiramo onda je meni jos manje.
Batko, što izda svog idola Rušioca, gdje nestade avatar ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ono ne krademo mi igraceAmar Dzeko je napisao/la:

Svi osim Dzeke odrasli u drugim zemljama...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
A i Džeko se afirmirao u Češkoj.gringobih je napisao/la:Ono ne krademo mi igraceAmar Dzeko je napisao/la:![]()
Svi osim Dzeke odrasli u drugim zemljama...

Da se ne zaboravi

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Granit odbrana...
Golman u Engleskoj PL, a cijela odbrana u Bundeski
Begović (Stoke)
Mujdža (Freiburg)
Spahić (Bayer L.)
Bičakčić (Eintracht B.)
Salihović (Hoffenheim)
i eventualno
Kolašinac (Schalke)

Golman u Engleskoj PL, a cijela odbrana u Bundeski

Begović (Stoke)
Mujdža (Freiburg)
Spahić (Bayer L.)
Bičakčić (Eintracht B.)
Salihović (Hoffenheim)
i eventualno
Kolašinac (Schalke)

Imamo 4 igraca iz repke koji bi trebali naci nove klubove Pandza, Zahirovi, Ibricic i Visca. Pandza i Zahirovic su trenutno bez kluba, dok Visca i Ibricic imaju ugovore sa klubovima al nece nastaviti karijeru u njima. Ima mnogo spekulacija stoga ce biti interesantno u ovom prelaznom roku.
I Sesar.vendeta87 je napisao/la:Imamo 4 igraca iz repke koji bi trebali naci nove klubove Pandza, Zahirovi, Ibricic i Visca. Pandza i Zahirovic su trenutno bez kluba, dok Visca i Ibricic imaju ugovore sa klubovima al nece nastaviti karijeru u njima. Ima mnogo spekulacija stoga ce biti interesantno u ovom prelaznom roku.
- Goalgetter
- Kontakt:
I Vranjes bez kluba.Batko je napisao/la:I Sesar.vendeta87 je napisao/la:Imamo 4 igraca iz repke koji bi trebali naci nove klubove Pandza, Zahirovi, Ibricic i Visca. Pandza i Zahirovic su trenutno bez kluba, dok Visca i Ibricic imaju ugovore sa klubovima al nece nastaviti karijeru u njima. Ima mnogo spekulacija stoga ce biti interesantno u ovom prelaznom roku.
Pa zar se Sesar nije vratio u Sarajevo, a Vranjesa sam bas zaboravio.Goalgetter je napisao/la:I Vranjes bez kluba.Batko je napisao/la:I Sesar.vendeta87 je napisao/la:Imamo 4 igraca iz repke koji bi trebali naci nove klubove Pandza, Zahirovi, Ibricic i Visca. Pandza i Zahirovic su trenutno bez kluba, dok Visca i Ibricic imaju ugovore sa klubovima al nece nastaviti karijeru u njima. Ima mnogo spekulacija stoga ce biti interesantno u ovom prelaznom roku.
Sesara je suspendovala uprava Sarajeva.Imao vazeci ugovor sa FK Sarajevo.Ima i sada i oglusio se na pozive da dodje na pripreme..Menadjer mu rek'o da ne dolazi da ce mu naci klub..Sad je izvisio,ne prima platu i po pravilniku kluba je kaznjen suspenzijom a i novcano.Nece ga niko,ostao je bez repke,moze se reci kluba i moze gledati slejdece ljeto repku iz Brazila iz svoje hercegovine.
Kad je glup
Kad je glup
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505 i 40 gostiju.