Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne treba uopće žuriti sa prodajom Suareza niti s kupovinom novog napadača, jer imamo Aspasa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kondogbia se može kupiti za siću, a uz to je jako mlad, 93 godište ako se ne varam.
Još se Real okrenuo drugim igračima,tako da vjerovatno sad niko nije zainteresovan za ovog mladića
Još se Real okrenuo drugim igračima,tako da vjerovatno sad niko nije zainteresovan za ovog mladića
Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svi nesto u zurbi, sta vam je ljudi. Isto tako smo u zurbi kupili Carrolla pa sta ispade na kraju. Strpljen, spasen. Suarez ce, ukoliko se utvrdi da 100% ide, biti prodan u roku od 2, 3 dana kada se klubovi dogovore, do tada prestanite da od stvarnog svijeta pravite menadzer. Ima li neki pravnik da fino objasni kako idu ti ugovori. 

AC Milan have reportedly offered €4m for Sebastian Coates.
(via @footballuruguay)
Kad se pocne pisat o tome da Suarez ide ovdje neki pocnu pisat kako je klub nesposoban da zadrzi najbolje igrace, sad kad se pise da nema realnih ponuda I da se jos nista ne zna ti isti pocnu pisat sta klub ceka sa prodajom suareza. Ludilo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Jeli stvarno mislite da Suarez moze igrati u Realu? On moze igrati samo u klubovima poput Liverpoola gdje sve lopte idu njemu i sa njima radi sta zeli, dribla, puca, zaj.ebava se i slicno. Ista stvar je i sa Torresom bila u LFC sve na njega islo radio sta zeli i bio igrac otisao u ovom trenutku jaci klub i nigdje ga jer hoce svoj dio kolaca i Hazard, i Mata i svi ostali.
Kakav je Coates kao stoper ,da li ce ga Livepool pustiti za ta 4 miliona euraHenderson je napisao/la:AC Milan have reportedly offered €4m for Sebastian Coates.
(via @footballuruguay)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ogroman potencijal,no nekad napravi greske pa zbog toga ne igra cesto.Uz malo prakse bi mogao postati odlican stoper.meho-medo je napisao/la:Kakav je Coates kao stoper ,da li ce ga Livepool pustiti za ta 4 miliona euraHenderson je napisao/la:AC Milan have reportedly offered €4m for Sebastian Coates.
(via @footballuruguay)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nece ga vjerovatno pustiti za 4 miliona . 6 miliona i 100 % ce ga prodati .meho-medo je napisao/la:Kakav je Coates kao stoper ,da li ce ga Livepool pustiti za ta 4 miliona euraHenderson je napisao/la:AC Milan have reportedly offered €4m for Sebastian Coates.
(via @footballuruguay)
OK hvala vam
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Odličan igrač. Nema sumnje da će sa pravim trenerom napredovati a nema bolje lige za odbranu od Serie A a ni boljeg kluba od Milana za takve stvari. Dvije greške je napravio otkako igra za Liverpool i obje su bile u kupu ( Stoke u gostima pretprošle godine i Oldham prošle sezone ). Jedna greška po sezoni, milina.meho-medo je napisao/la:OK hvala vam

Za jednog štopera ima odličnu tehniku, malo ga skok igra zeza, to je začuđujuće zbog njegove visine. Ali možda je Premiership problem, dok se skroz drugačiji fudbal igra u Seria A.
Kada je on igrao u Liverpoolu, a odigrao je 24 utakmice, Liverpool je pobjeđivao u 54,17% utakmica, odnosno 13 pobjeda, 3 remija i 8 poraza.
Nažalost mi nemamo trenera, pa on nema sa kim raditi. Mislim da sam sve rekao.

Samo za brata Feru, njegov miljenik:

Treba Coatesa il' poslati negdje na posudbu , il' ga prodati i staviti neku klauzulu u taj ugovor po kojem se moze vratiti za nekih 10 miliona .
Coates nije dobio propisnu sansu, pa se i ne moze ocenjivati ikako. Znam samo da kad god je dobio priliku, uvek je kiksao, ali uvek. Potencijal, ali u ovom trenutku se ne mozemo osloniti na njega. Najbolje kad bi otisao na neku pozajmicu, a ne da ga prodamo, ali ako vec mora...
Plan B sto se tice dovodjenja krila/ofanzivnog veznog je Bernard, sudeci po nekim izvorima na twiteru. Ne znam koliko je to tacno, ali ovaj mali je stravican potencijal i igrac.
Plan B sto se tice dovodjenja krila/ofanzivnog veznog je Bernard, sudeci po nekim izvorima na twiteru. Ne znam koliko je to tacno, ali ovaj mali je stravican potencijal i igrac.
- the scouser
- Kontakt:
Ngoo na posudbi u Yeovilu, novajliji u Championshipu. Još malo će mu 21 godina, pretpostavljam da ove posudbe znače da nema mjesta u LFC.u.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
poklopi se ti na vrijeme bolje ti je da se ne moras opet kriti kad pocne sezona. svaki se put navijes kad je ovaj prelazni rok i onda te nigdje nakon sto se izblamiras tokom ljetnih mjeseci.neurofunk je napisao/la:Kad se pocne pisat o tome da Suarez ide ovdje neki pocnu pisat kako je klub nesposoban da zadrzi najbolje igrace, sad kad se pise da nema realnih ponuda I da se jos nista ne zna ti isti pocnu pisat sta klub ceka sa prodajom suareza. Ludilo.
nekim ljudima je sve dobro, da liverpool dovede suljica za 15 miliona rekli bi da je super transfer, lik bolji od kagawe igrac... ko sto je sahin bio bolji od van persia i podolskog.
You are someone else I am still right here
Ne citiraj me molim te. Hvala.fera je napisao/la:poklopi se ti na vrijeme bolje ti je da se ne moras opet kriti kad pocne sezona. svaki se put navijes kad je ovaj prelazni rok i onda te nigdje nakon sto se izblamiras tokom ljetnih mjeseci.neurofunk je napisao/la:Kad se pocne pisat o tome da Suarez ide ovdje neki pocnu pisat kako je klub nesposoban da zadrzi najbolje igrace, sad kad se pise da nema realnih ponuda I da se jos nista ne zna ti isti pocnu pisat sta klub ceka sa prodajom suareza. Ludilo.
nekim ljudima je sve dobro, da liverpool dovede suljica za 15 miliona rekli bi da je super transfer, lik bolji od kagawe igrac... ko sto je sahin bio bolji od van persia i podolskog.
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
istina voli neuro, ha?
@fera je sasvim realno rekao neke stvari.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
I više nego istina. Zna Fera pogoditi u srž, samo meni ne pada da idem na individualni nivo. Nije samo on u pitanju, velika većina će tako uraditi. Pa ćemo onda imati iznenadnu najezdu novih forumaša čiji će prvi post standardno biti:Carlo je napisao/la:istina voli neuro, ha?@fera je sasvim realno rekao neke stvari.
Dugo čitam ovaj forum ali sam se tek danas odlučio registrovati. Mislim da bi u januaru trebali dovesti...
P.S. pozdrav za sve forumaše
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne znam jeste li čitali ali izgleda da nam se vraća Dirk Kuyt kao free transfer.... 

Nadamo se da hoce. Nije odigr'o utakmice da valja i iako je dosao kao veliki talenat covjek u 2 sezone nije ni trunke napredovao. Kod KK-a je donekle i igrao jer se tad igrala "niska" zadnja linija pa i nije bio katastrofalan. Ove sezone je u ono malo utakmica sto je igrao(vecinom kup i grupna faza EL) pokazao da nije ni za Championshipa. Moguce da bude squad player u Milanu, ali za prvih 11 nikako nije..meho-medo je napisao/la:Kakav je Coates kao stoper ,da li ce ga Livepool pustiti za ta 4 miliona euraHenderson je napisao/la:AC Milan have reportedly offered €4m for Sebastian Coates.
(via @footballuruguay)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.