Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nakon slucaja Howard uprava po meni radi vise nego odlican posao...Dovodi igrace koji su bili dio sampionske generacije i tako medije i navijace drze pod kontrolom...sundancekid je napisao/la:
Meni je ko i svim ostalim fanovima (barem ovim koji prate Lakerse duze od par godina) drago cut da se opet vrte stara imena, Odom, Sasa, i slicno (narocito Lamar, jer je on bio pravi Laker, srcem i dusom), ali bojim se da je to sve zavaravanje, i da od toga objektivno nema nikakve koristi. Bilo mi je jako zao kad smo sutali ove igrace, bas kao sto mi je sad zao Rona, ali kosarka se u konacnici igra za kos vise, a ova stara ekipa igraca (ma kolko nam bila draga) nece donijeti taj kos vise.
Sve su to neke zakrpe, pokrivanje eto tek tako da sezona ne bude apsolutni horor... Po meni, ako je vec ova sezona kakva jeste, osudjena na propast, bolje je imat podmladjen roster sa losijim igracima, nego lagerovat opet neke igrace koji imaju visak i godina i kila... Pa ako ce nas kantat, nek nas kantaju jer su bolji, vjestiji, bolje igraju, a ne da gledamo kako nam 10 puta na utakmici neko istrci kontru 3 na 1, kako nemamo brzine da cuvamo iole brzeg igraca, nemamo energije za back2back utakmice...itd..
Ja kolko znam Blake ima ugovor 4,5 milki, ni blizu minimalca...Balon je napisao/la:Dobar posao Mitcha, igrac poput Farmara nam je trebao.
Blake nece nigdje, i trebamo ga ostaviti jer za vet. minimalac tesko da cemo dobiti boljeg.
Covjek je odigrao jednu od svojih najboljih sezona a za Nasha ne znas hoce li biti spreman 100%.
Blake je cesto znao ici na dvicu kod D'Antonia a evo citam da ce i Farmara ponekad gurati na bek sutera.
Znam, mislio sam na to, da ako otpustimo Blakea ionako mozemo potpisati samo igrace za vet. min. pa je onda bolje ostaviti ga. Tradeovat ga svakako necemo.elninho_resTO je napisao/la:Ja kolko znam Blake ima ugovor 4,5 milki, ni blizu minimalca...Balon je napisao/la:Dobar posao Mitcha, igrac poput Farmara nam je trebao.
Blake nece nigdje, i trebamo ga ostaviti jer za vet. minimalac tesko da cemo dobiti boljeg.
Covjek je odigrao jednu od svojih najboljih sezona a za Nasha ne znas hoce li biti spreman 100%.
Blake je cesto znao ici na dvicu kod D'Antonia a evo citam da ce i Farmara ponekad gurati na bek sutera.
Metta World Peace @MettaWorldPeace
I just got the news ... I'm so sad!!!
Metta World Peace @MettaWorldPeace
My news is that My favorite burger spot called "My Favorite Burger" added extra gratuity cost to the vegan burgers.. Worst day ever
Metta World Peace @MettaWorldPeace 7m And then "My Favorite Burger" took away the whole grain buns. These losers amnestied the buns.. Unreal man..
Metta World Peace @MettaWorldPeace 5m
They waived the buns because the lettuce put them over the salary cap. I went into the restaurant furious. "No more whole grain buns. What!"
Metta World Peace @MettaWorldPeace 4m
Oh yea. Did I finish telling yal my marching chicken joke?
Uzivaj jos onda ovu sezonu i hvala ti za sve...“I’m not taking any at all – that’s the negotiation that you have to have.” Bryant told Lakers Nation on Wednesday. “For me to sit here and say, ‘Oh yeah, I’m just going to take a huge pay cut. Nah, I’m going to try to get as much as I possibly can.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.