Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

anti_zli
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la anti_zli » 09 jul 2013, 01:11

Sabinho je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Posto ne pratim kosarku a bit cu tu aBd. ne EP, pa me zanima ovi igraci sto su otkazali Srbiji da li su to bitni igraci, vidim da igraju u dobrim klubovima, je li iko otkazao iz prve petorke ?
Meni je najtuzije sto ja,i pored ogromne zelje i volje,necu moci prisustvovati barem jednoj utakmici na EP,a evo pojedinci nemaju pojma o reprezentaciji ni o kosarci a bice tamo...Nista protiv tebe prijatelju nego govorim opcenito. Dvojica su jako bitna ;)
Tako je kako je... :D hvala za info

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2013, 01:17

anti_zli je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Posto ne pratim kosarku a bit cu tu aBd. ne EP, pa me zanima ovi igraci sto su otkazali Srbiji da li su to bitni igraci, vidim da igraju u dobrim klubovima, je li iko otkazao iz prve petorke ?
Meni je najtuzije sto ja,i pored ogromne zelje i volje,necu moci prisustvovati barem jednoj utakmici na EP,a evo pojedinci nemaju pojma o reprezentaciji ni o kosarci a bice tamo...Nista protiv tebe prijatelju nego govorim opcenito. Dvojica su jako bitna ;)
Tako je kako je... :D hvala za info
Fino se ti provedi druze,a meni nije prvi put da me fakultet kosta velikih sportskih dogadjaja :? :oops:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jul 2013, 09:00

nerminh74 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ne treba nam, nije ni prvi ni posljednji koji tuđe smatra svojim.
trebao nam je najvise ove godine, a vec sljedece jusuf ce biti tu negdje, a za 2-3 godine pitanje je koliko ce nam trebati jer tada ce jusuf biti dokazani, kikanovic u zlatnim godinama, a sehic stupati na scenu
Lijepo napisano i istinito. Ogy neka ti je sa srecom u zivotu i u kosarci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2013, 09:04

Neka igra za svog menadžera. Isto neko dijete :roll:

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 09 jul 2013, 19:30

http://kkspars.com/novosti/novosti/1873 ... -zaostrogu" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 09 jul 2013, 20:33

ccc, pa sto se prije ne pise o ovome i ovakvim dogadjajima, samo napisu kad se nesto desi i to je to. kosarka je najpodcjenjeniji sport u ovoj zemlji

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2013, 23:31

Evo Raskovic tvrdi da je Selimovic najzasluzniji sto Salic igra za Srbiju :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 jul 2013, 23:52

Sabinho je napisao/la:Evo Raskovic tvrdi da je Selimovic najzasluzniji sto Salic igra za Srbiju :cry:
A sta ce nam igrac ako nece da igra za nas? To je sigurno zelja tog momka, i nema se tu vise sta pricati...
Izdržati, to je temelj vrline!

ajdin
Kontakt:

Post Postao/la ajdin » 10 jul 2013, 00:15

Ma ja nek su uvjek igraci krivi! A sto je selimovic ovdje najvise svoj interes gledao, to cemo presutiti.gade mi se takvi likovi!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 jul 2013, 04:04

Zaista ne razumijem, ko je taj Nihad Selimovic koji je, kako ovaj kaze "Salicu dozvolio da igra za Srbiju", iako po fibinim propisima to nije mogao? Ko je to on, predsjednik fibe? Sto nije dozvolio Preldzicu da zaigra za nas ako je on taj koji odlucuje ko ce za koga igrati, ili sto ne omoguci da Sulejmanovic sad odmah zaigra za nas?
Ne vidim sta vlasnik kluba u kojem igra jedan igrac moze da uradi, doprinese tome da taj igrac zaigra za reprezentaciju za koju, po fibinim propisima ne moze igrati?
Izdržati, to je temelj vrline!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 10 jul 2013, 10:10

Sabinho je napisao/la:Evo Raskovic tvrdi da je Selimovic najzasluzniji sto Salic igra za Srbiju :cry:
Taj covjek gleda samo svoj interes,ne misli ni na koga drugoga,Vrabac,Buza,Glogovac i jos par njih vec bi sad igrali u spanskim prvoligasima ili u nekim jacim ekipama u Europi,da taj covjek ne gleda samo svoj interes i kako ce zaraditi sto vise para na njima,i zato ti momci nikad do kraja nece pokazati svoj puni potencijal koji su mogli,u Sparsima traze previsoke ostete za njih,spanski klubovi ne zele ni da pregovaraju sa njima oko transfera. Takvi mi se ljudi gade i ovo je 100% istina,da je on bio kljucna figura da Salic zaigra za Srbiju.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 jul 2013, 10:26

Zaigrao bi on svakako ali je sramota da je to bilo na inicijativu tog, hajmo reci debila.

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 10 jul 2013, 10:37

Muumii je napisao/la:
Taj covjek gleda samo svoj interes,ne misli ni na koga drugoga,Vrabac,Buza,Glogovac i jos par njih vec bi sad igrali u spanskim prvoligasima ili u nekim jacim ekipama u Europi,da taj covjek ne gleda samo svoj interes i kako ce zaraditi sto vise para na njima,i zato ti momci nikad do kraja nece pokazati svoj puni potencijal koji su mogli,u Sparsima traze previsoke ostete za njih,spanski klubovi ne zele ni da pregovaraju sa njima oko transfera. Takvi mi se ljudi gade i ovo je 100% istina,da je on bio kljucna figura da Salic zaigra za Srbiju.
Isto kao sto i Mario Hezonja igra ozbiljnu kosarku (kao najveći talenat) po Spanskim prvoligasima, hahahhaha. Igra u spanskoj drugoj ligi.
Nihad Selimović je sa Sparsima dao, svim tim igračima koje si naveo, takve uslove kakve ne bi imali nigdje drugo. A ovoj državi i košarci je dao više nego što smo svi mi zajedno na ovom forumu.
Adin Vrabac, Nedim Buza, Adi Zahiragić, Stefan Glogovac i cijela kadetska reprezentacija je iz Sparsa, o čemu pričamo. Ko hrani tu djecu, gdje se hrane, gdje treniraju, koliko trenera je zaposleno, koliko ljudi radi u administraciji?
Ko to sve finansira? Odgovor je: Nihad Selimović i "OKK Spars"

Ko ne vjeruje neka provjeri:
http://www.kkspars.com" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Možda je Spars kriv i za povredu Buze u reprezentaciji ili ne igranje Sulejmanovica!
Zadnja izmjena: nesto, dana/u 10 jul 2013, 11:06, ukupno mijenjano 2 puta.

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 10 jul 2013, 10:50

OKK Spars: Osvajanje juniorskog euroligaškog turnira:

Finale: Spars Sarajevo - Fenerbahce Ulker Istanbul 73-55

" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

Ovako se predstavlja država, a ne pisanjem kojekakvih gluposti po forumu!
Zadnja izmjena: nesto, dana/u 10 jul 2013, 11:04, ukupno mijenjano 3 puta.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 jul 2013, 10:53

ajdin je napisao/la:Ma ja nek su uvjek igraci krivi! A sto je selimovic ovdje najvise svoj interes gledao, to cemo presutiti.gade mi se takvi likovi!
Jel Djoko igrao za neku nasu repku? Ako jeste da je 100 puta selimovic ne bi mu se trebala dati ispisnica i kraj price.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 10 jul 2013, 11:06

ko god nece da igra za nas ne mora i gotovo.
steta je za svakog izgubljenog igraca, al kako je tako je. bez obzira mislim da, ako se nasi trenutni mladi igraci nastavljuju razvijati kako treba, za repku nece biti zime!

neko je spomenuo da bi dresovi repke trebali biti u prodaji pocetkom jula. zna li ko ima li ista od toga, odnosno gdje se mogu kupiti?

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 jul 2013, 14:21

Neno ti mozda znas, sta bi sa Edom Residovicem, u mladjim kategorijama je vazio za "talenta" i sad razmisljam o ovim nekim spiskovima i skontam da se nigdje nije spominjao vec 2,3 godine a dok sam ga gledao imao je nekog potencijala, neka povreda ili ?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 17 gostiju.