Dobro je rekao Stojanović u prenosu nakon utakmice
Ima još puno da se radi. Ipak, kad se sve uzme u obzir, ja sam prezadovoljan rezultatom prve utakmice u sezoni. Tim je nov, nov trener, neuigrani smo, pojedinim igračima fali snage, na stoperskim pozicijama baš škripi u nedostatku iskusnijih igrača... Bajkoviću

se onakve stvari stvari ne smiju ponavljati, ako želi da brani u ekipi kakva je Zvezda.
Ne bih mnogo ni da kritikujem ni da hvalim, ali treba istaći odličnu partiju lijevog beka Mijailovića koji je bio prvo ime u našoj ekipi. Zaista me je prijatno iznenadio, iako sam se hvatao za glavu kad je potpisao za nas. Čitao sam prethodnih dana da se mnogo promjenio u odnosu na onaj prethodni period kad je bio u klubu, da je ozbiljniji, da se više trudi na treninzima, da to nije isti igrač kao onaj iz 2008. Očigledno da je igranje u jačim ligama od JSL, uticalo pozitivno na njega.
Kasalica se povrijedio

, nadajmo se da nije ništa ozbiljno.
Ne smije biti opuštanja, imamo fin rezultat, biće lakše u revanšu pošto IBV mora da se otvori. Opet treba ići na pobjedu kako bi nam se koeficijent popravio.
Evo gledam na uefa-inoj stranici, izvučene su grupe za današnji žrijeb. Naši mogući rivali u trećem kolu su pobjednici mečeva: Trabzonspor-Derry City (prva utakmica 4:2), Chernomorets Odesa-Dacia (2:0), Maccabi Haifa-Khazar Lenkoran (2:0), Astra Ploesti-Omonia (1:1) i nosioci koji ulaze u takmičenje u trećem kolu Udineze i Briž. Onako na prvi pogled ima tu opasnih ekipa, ali ako uzmemo u obzir to da će se vremenom tim još uigrati i da će doći još nekoliko pojačanja, onda treba samo da strahujemo da ne dobijemo Udinezea. Sa ostalima se može igrati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović