Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
ja navijam za Verrattia ...i može li admin da postavi ovu anketu potencijalnih pojačanja čisto eto da vidimo mišljenja 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Otkad ovi iz Uniteda polazu klauzulu ..Rooney88 je napisao/la:Al` i od prokletstva veznog igraca. Pobogu kao da je neko sihire bacio na upravu pa nikako da pojacaju vezu koja dise na skrge sezonama vec.majestic24 je napisao/la:Kako stvari stoje nista ni od alcantare
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Blokirali nam racune. Anderson i Rooney ukrali Glazeru kreditnu karticu i otisli u McDonalds.M4kaveli je napisao/la:Otkad ovi iz Uniteda polazu klauzulu ..Rooney88 je napisao/la:Al` i od prokletstva veznog igraca. Pobogu kao da je neko sihire bacio na upravu pa nikako da pojacaju vezu koja dise na skrge sezonama vec.majestic24 je napisao/la:Kako stvari stoje nista ni od alcantare

Moras priznati da ovo predugo traje. Nesto se kuha.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Predugo, hoće Messijev ugovor otkupit 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Njemu je klauzula 250 miliona pa bujrum, taman da se rijese dugovi kluba.Dex je napisao/la:Predugo, hoće Messijev ugovor otkupit

Ma Rooney im je pravo zanimljiv.
Ja se čuo s Rosellom, kaže 13 miliona + 10 miliona u zavisnosti od uspjeha kluba u evropskim takmičenjima
On topic:Negdje pročitah, Thiago potpisuje do srijede

On topic:Negdje pročitah, Thiago potpisuje do srijede

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Zar United nije imao i prije twitter?
David Moyes :
"Don't be fooled by the lack of activity, behind the scenes we are working hard to get some players in."
Narin je napisao/la:David Moyes :
"Don't be fooled by the lack of activity, behind the scenes we are working hard to get some players in."

Prije neki dan, taj isti direktor kaže da Strootman nije na prodaju, koji debilizam. Šteta, ostade United bez solidnog nasljednika Carricka...According to PSV’s director, Marcel Brands, Roma are only a few details away from signing Kevin Strootman!
Pa nije lud da ide u Romu 

Izgleda da jeste.

Popis igrača za turneju po Aziji i Australiji. Nema Younga i Valencije, nema patnje po krilima, bar na turneji

Bolje mu je u PSV-u nego u Romi ako već hoće na mundijal, imat će istu minutažu, možda čak i veću u PSV-u ako tamo De Rossi ne ode, em u PSV-u će igrat LP
EDIT:Preteče me za sliku
EDIT:Preteče me za sliku

Nema ni Nania i Vidica. Znam da ce Nani operisat nos, a nije valjda opet neka povreda kod Vidica... 
Drago mi je sto nema Machede i Bebea, vrijeme da ih konacno prodamo. Machedi hvala za onaj gol, a Bebe...

Drago mi je sto nema Machede i Bebea, vrijeme da ih konacno prodamo. Machedi hvala za onaj gol, a Bebe...

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 jul 2013, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
jel se išta više rješilo po pitanju Nanija, trebalo bi se znati pred početak turneje da li odlazi ili ostaje?
on može biti dobar tandem sa Zahom ali da se zna situacija...
Neki portugalski mediji danas tvrde da je Nani u ozbiljnim pregovorima oko novog ugovora sa Unitedom i da ce vjerovatno ostat u klubu.nyxem je napisao/la:jel se išta više rješilo po pitanju Nanija, trebalo bi se znati pred početak turneje da li odlazi ili ostaje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.