Ja bi ovim Zeljovcima zabranio da navijaju sa RD, za koga mmmirza NAS, za nas nije, mozda za tebe, jel navijas za Selju jbt on[/quote]Dzin je napisao/la:DAJTE LJUDI STA SE BLAMIRATE.ZELJO JE ZA NAS INSTITUCIJA I NE TREBA SE LJUDIMA ZAMJERAT.IMA ZELJO DOSTA NAVIJACA I U GRADACCU I JEDNA JE OD RADO VIDJENIH EKIPA NA BANJI.SVI BI MI VOLJELI SLAVITI U PRVOM KOLU ALI GLEDAJMO MALO SA REALNIJE STRANE - ZELJO DOSTA KVALITETNIJI ALI CINJENICA DA IGRA UTAKMICE SA PLZENOM 16 I 23.07 A NAMA GOSTUJE KROZ TRI DANA OTVARA I NAMA SANSU DA SE NADAMO POBJEDImmmirza je napisao/la:otvori oči, riječ o česima ili ti čehinjama i sajmu šljive a ne o međusobnom guženjuserim je napisao/la:[quote="tera"Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.
slazem se sa tobom u ovom postu ja Zelju ne volim nit sam ga volio i nit cu ga volit , a kako znam Zeljovaca nema u RD-u barem kolko sam ja upućen jer imam prijatelja koji je RD i kaze da ih vecina Zelju ne mozes smislit usput Zeljo nije za nas institucija barem ga ja ne dozivljavam tako, a vjerujem i vecina drugih Gradačačana. Nadam se da će nas nasi u prvom kolu iznenadit i upisat odmah na startu 3 boda