FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Recite mi jel bio od vas iko danas na grbavici da uplati aranzman za Plzen, ima li kakvih novosti oko organizacije puta ?
SWRA
nisu navikli jer nam je takva liga izbij daj penal
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ovaj Metalist je strasna ekipa.Kakva kombinatorika,tranzicija i brzina igraca...Cak se to lako primjeti i na ovom klipu,jer su skoro sve akcije bile nakon izgubljnih Zeljinih lopti.Mi jednostavno, nemamo ovako kvalitetne i brze igrace da bi im parirali,te zbog toga djeluje da su oni imali igraca vise na terenu...
Pogledah sad ovaj klip pa da napisem rijec-dvije..Vidim da su mnogi vec primjetili da nam je odbrana na celu sa,vjerovatno prvim izborom na stoperskoj poziciji ove sezone,Kerlom i Skaljicem potpuno neuigrana i ranjiva..Kako su samo ispali smijesni i pogubljeni u par situacija to je nevjerovatno i nedopustivo za profesionalce..I nema veze sto je to prijateljska,ovo je bila generalna proba,koliko sam pohvatao igrali smo manje-vise u najjacem sastavu,tako da opravdanja nema..Ne vidim sta ce to bitno drugacije biti protiv Plzena..
Veznu liniju u ovom klipu nisam primjetio uopste,ni u defanzivnim ni u ofanzivnim zadatcima..
Sto se tice napadackog dijela,gol koji smo postigli je plod greske,ali opet svaka cast Hodzicu sto je to pratio i na kraju rutinski zaista zabio..
Ono sto je meni jos zapalo za oko jeste da smo nakon primljena 4 gola malo vise napali,imali par finih suteva..Eh sad da li je to zbog nas ili su se i oni malo povukli ko ce znati..
U svakom slucaju,ako se po jutru dan poznaje ( a jutro je izuzetno tezak protivnik,tanak tim i katastrofa u prijateljskim utakmicama ) onda se moramo spremiti na najgore protiv Plzena..Daj Boze da grijesim,daj Boze..
Veznu liniju u ovom klipu nisam primjetio uopste,ni u defanzivnim ni u ofanzivnim zadatcima..
Sto se tice napadackog dijela,gol koji smo postigli je plod greske,ali opet svaka cast Hodzicu sto je to pratio i na kraju rutinski zaista zabio..
Ono sto je meni jos zapalo za oko jeste da smo nakon primljena 4 gola malo vise napali,imali par finih suteva..Eh sad da li je to zbog nas ili su se i oni malo povukli ko ce znati..
U svakom slucaju,ako se po jutru dan poznaje ( a jutro je izuzetno tezak protivnik,tanak tim i katastrofa u prijateljskim utakmicama ) onda se moramo spremiti na najgore protiv Plzena..Daj Boze da grijesim,daj Boze..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nego kad Zeljo stize u Bihac danas ili sutra..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
E gledajuci ovaj klip sam shvatio da pojedinim igracima fakat fali neki faktor x u glavi. Kod prvog gola umjesto najobicnijeg gradjenja i preuzimanja oni trce za frajerom i nesto ga vuku. Ono je nevjerovatno.
Onaj,haman cetvrti gol, zadnji vezni ili ko vec (cini mi se Hasanovic) ispred covjeka ne uspijeva uklizati i izbit loptu i frajer se doseta do gola. Fakat ko da im je neko sihire bacio...
Psihologa pod hitno!
Onaj,haman cetvrti gol, zadnji vezni ili ko vec (cini mi se Hasanovic) ispred covjeka ne uspijeva uklizati i izbit loptu i frajer se doseta do gola. Fakat ko da im je neko sihire bacio...
Psihologa pod hitno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Stvarno ovdje može čovjek svega da pročita. Misim da je ipak ključna stvar što se ne čita tj. imaju svi svoje teorije a ne čitaju druga mišljenja što bi im u neku ruku otvorilo vidike. Fino @boccacio objasnio, čovjek potrošio sat vremena da obajsni što prijateljske nisu adekvatne, ali ubi me ako je to pročitalo desetak ljudi i to onih koji nisu ni trebali koji su sličn razmišljali. Isto tako i za druge stvari je bilo stvarno lijepih postova (gollum postavio Ivicin intervju iz 1967 gdje vidiš da je sve to bilo skoro isto kao sada) Eno čitam i Siad izjavio da nije dobro odigrao protiv Hajduka jer je bio težak zbog dva treninga dan ranije. Najgori su mi komentari na tekmu a nisu je ni gledali. Jeli vama jasno da često rezultat niej odraz kvalitete. Pa zanlo se desiti da Barsa razbije Real i sl. Niko ne govori da mi nismo lošiji od Metalista, ali vi stručnjaci počnete pričati kako nam ne valja odbrana, napad, veza. Pa normalno da ne valja kad igramo protiv 20 puta bolje ekipe. Baš ste izmislili toplu vodu. @Aco vam reče jednu dobru stvar a to je da svi izbjegavaju ovu našu ligu i da onih što je žele igrati mi imamo najbolje igrrače, što pokazuje statistika ali jok vi opet navrli. Znamo mi svi da je liga donja, da treba ovo, da treba ono. Kamp i ulaganje u djecu o čemu ja trubim od kada sam počeo pisati isto zahtjeva sve to. Znači ne može ništa bez love. Gdje je lova smo isto pisali sto puta i objašnjavali svi ovdje logički kako nema više para od Džeke i sl. Para nema iz još jednog razloga a to je što svi koji uđu u klub i donose lvu žele nešto i da se pitaju. Kao što smo svi ovdje pametni tako i ti stručnjaci koji imaju lovu se prave pametni i prave svoje neke verzije Jamak bi trebao lijevo, Čola desno i sl. Tvoje je jarane da doneseš lovu i da radiš još neki posao za koji si stručan. Ima čovjek koji se bavi ekipom i on odgovara za rezultat a rezultat je najpreči (ali ne ovaj na propremama). Kad mu obezbjediš sve i on podbaci e onda tražiš drugoga. Samo napraviš presjek ulaganja/rezultat i vidiš jesmo li zadovoljni. Ja prezadovoljan lično. Drugi nisu jer ne razmišljaju i onda trube okolo što utiče i na potencijalne ulagače, jer kad čuju štima se, otjeran Zeba i sl, Čola levat Amar uzima, onda normlano da i ti ljudi razmišljaju gdje će oni to uložiti jer rezultat povećava i njihovu promociju. Sad je druga stvar što kod nas nema ni promocije. Znači evo mi pojma nemamo ko su nam sponzori. Vjerujte mi zapamtio sam sve sponzore Đildinog turnira jer je na sve strane pisalo, sponzore kluba slabo kojeg znam jer sam zaboravio koliko se ''često'' spominju.
Zatim, kad Amar kaže nekom tom stručnjaku da se ne miješa on se uvrijedi ko mlada kakva i hoće da ide izkluba pa počne pričati kao Brković po novinama ili ko Džeko neće da priča za Željo TV. Svi hoće pažnju i da ih hvališ na sva zvona ko trebe kakve. Problem je kod nas što niko ne voli kad si iskren prema njemu. Da se razumijemo to nije isto kad Amar kaže Nijazu sin ti nije za prvi tim i kad Nijaz kaže trebaš promijentit taktiku jer Amar je trener i u oba slučaja je to njegova struka. Ne branim Amara jer i ja smatram da jeimao nekih grešaka, ali to ja smatram koji ne zanm sve detalje. Možda da ih znam možda bi postupio kao i on i vjerovatno bih jer sam se do sada uvjerio da je frajer brutalno iskren.
Cviko me dojmio recimo jednom rečenicom, a to je da ide i da će pomogati klubu i dalje. Hoće li stvarno ne znamo, ali to je pravi princip svi moramo stati iza kluba i pustiti da svak radi svoj posao. Na taj način će rezultati i na terenu i u marketingu i ovdj ei ondje biti maksimalni u ksladu sa ulaganjima. Tamo gdje nisu maksimalni taj stručnjak treba da leti iz kluba i da dođe novi. Samo tako se može naprijed. A ne odeš i onda rovariš oko kluba i sl. Ov sam i govorio lično pojedinim nazovi Željinim fanovima koji su počeli kakiti na neki način i koji su bili pri klubu neko i nešto . Tako isto i mi svi trebamo dati doprinos sa ovi čalnskim a ne gledati jel Čola ima dvije lijeve ili je Adil smotan. Promijenti ćemo ih kad budmo mogli, a najgori su mi ovi što nakon svake tekme imaju drugo mišljenje. Aferim. Problem je jedan i jedini a to je niste se bavili sportom niti ste sportski obrazovani ali čitajte jbm mu mater. Brzo sam pisao izivnjavam se ovim jezičarima.
Pozdrav od mene.
Zatim, kad Amar kaže nekom tom stručnjaku da se ne miješa on se uvrijedi ko mlada kakva i hoće da ide izkluba pa počne pričati kao Brković po novinama ili ko Džeko neće da priča za Željo TV. Svi hoće pažnju i da ih hvališ na sva zvona ko trebe kakve. Problem je kod nas što niko ne voli kad si iskren prema njemu. Da se razumijemo to nije isto kad Amar kaže Nijazu sin ti nije za prvi tim i kad Nijaz kaže trebaš promijentit taktiku jer Amar je trener i u oba slučaja je to njegova struka. Ne branim Amara jer i ja smatram da jeimao nekih grešaka, ali to ja smatram koji ne zanm sve detalje. Možda da ih znam možda bi postupio kao i on i vjerovatno bih jer sam se do sada uvjerio da je frajer brutalno iskren.
Cviko me dojmio recimo jednom rečenicom, a to je da ide i da će pomogati klubu i dalje. Hoće li stvarno ne znamo, ali to je pravi princip svi moramo stati iza kluba i pustiti da svak radi svoj posao. Na taj način će rezultati i na terenu i u marketingu i ovdj ei ondje biti maksimalni u ksladu sa ulaganjima. Tamo gdje nisu maksimalni taj stručnjak treba da leti iz kluba i da dođe novi. Samo tako se može naprijed. A ne odeš i onda rovariš oko kluba i sl. Ov sam i govorio lično pojedinim nazovi Željinim fanovima koji su počeli kakiti na neki način i koji su bili pri klubu neko i nešto . Tako isto i mi svi trebamo dati doprinos sa ovi čalnskim a ne gledati jel Čola ima dvije lijeve ili je Adil smotan. Promijenti ćemo ih kad budmo mogli, a najgori su mi ovi što nakon svake tekme imaju drugo mišljenje. Aferim. Problem je jedan i jedini a to je niste se bavili sportom niti ste sportski obrazovani ali čitajte jbm mu mater. Brzo sam pisao izivnjavam se ovim jezičarima.
Pozdrav od mene.
Viktoria Plzen - CFR Cluj 3:0HT
- corleone87
- Kontakt:
Plzen vodi 3:0 u prvom poluvremenu protiv Cluja
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
http://img209.imageshack.us/img209/9596/ri6.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i naš je snimao vidi razlike u kamerama
Evo i naš je snimao vidi razlike u kamerama

Nemamo kvalitetnog zadnjeg veznog koji moze ispuniti defanzivne zadatke, tu ce najvise da skripi protiv Plzena.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Rule_hz je napisao/la:nisu navikli jer nam je takva liga izbij daj penal

ali nema para,sve se rastalilo....
Mislim da svaki navijač može izdvojiti 1 KM za raspored utakmica i 1 KM za ramazansku vaktiju (navijači Islamske vjeroispovjesti) i tako koliko toliko pomoći klubu, a kritike ostavimo za kasnije da ekipa (mislim na sve igrače) u ovih pet-šest dana do utakmice ipak osjeti da smo uz nju.Numaa je napisao/la:za raju koja posti
ev ja bi prva izdvojila i 3km ak treba al nemam nacina da dodjem u Sa i kupim navedene artikle jer me to kosta jos 15km goriva
dostupno je znaci samo onim koji zive u Sarajevu,a van Sarajeva nas ima hrpa tak da nema neke zarade od ovog ...

Željeznicar za život cijeli !
- bistrikboy
- Kontakt:
Evo citam danima i kontam sta mi to mozemo izgubiti protiv Plzena sem same utakmice,vala iskreno apsolutno nista,ako ih prođemo bice to senzacija za cijelu Europu,ako ispadnemo ocekivani scenarij.Ekipu nisam gledao uzivo osim na ovom klipu gdje dosta visoko odbrana stoji i glupo mi vala bilo sta drugo napisati jer hem je na klipu protivnik prejak hem je prijateljska,primali smo nedavno 5 od Zrinjskog na pripremnoj pa sta bi?
Za PL se ne brinem tu smo opet u vrhu i miran sam,a ovako se mozes nadati nekom ludom spletu okolnosti i da prođes.
Za PL se ne brinem tu smo opet u vrhu i miran sam,a ovako se mozes nadati nekom ludom spletu okolnosti i da prođes.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kupit ću ti ja i poslat poštom ako hoćeš da ne dolaziš niakkav problem.likusa je napisao/la:ev ja bi prva izdvojila i 3km ak treba al nemam nacina da dodjem u Sa i kupim navedene artikle jer me to kosta jos 15km gorivadostupno je znaci samo onim koji zive u Sarajevu,a van Sarajeva nas ima hrpa tak da nema neke zarade od ovog ...
Ma nisam samo ja u pitanju,vidim neka je gospodja komentarisala na fb kako je moguce da dobije u Teslic cini mi se...odg je bio da nadje sebi nekog da joj posalje postom ...malo nisko i cinicno,po mom misljenju ovo bi se trebalo gurati u ruke navijaca na sve moguce nacine ..hvalaRadmilo je napisao/la:kupit ću ti ja i poslat poštom ako hoćeš da ne dolaziš niakkav problem.likusa je napisao/la:ev ja bi prva izdvojila i 3km ak treba al nemam nacina da dodjem u Sa i kupim navedene artikle jer me to kosta jos 15km gorivadostupno je znaci samo onim koji zive u Sarajevu,a van Sarajeva nas ima hrpa tak da nema neke zarade od ovog ...

Željeznicar za život cijeli !
Ma niko ne ocekuje prolaz ali ako dozivimo debakl koji mi se cini realno vjeruj mi da cemo puno izgubiti jer ce dosta raje okrenuti ledja i bojim se da ce Amar dici sidro vjeruj mi strah me je ovog scenario **** Plzen bolji ljudi pa sta ima veze ali ako budemo primali jeftine golovo i ako dozivimo bruku imam osjecaj da ce sve otici u 3 P...Materinebistrikboy je napisao/la:Evo citam danima i kontam sta mi to mozemo izgubiti protiv Plzena sem same utakmice,vala iskreno apsolutno nista,ako ih prođemo bice to senzacija za cijelu Europu,ako ispadnemo ocekivani scenarij.Ekipu nisam gledao uzivo osim na ovom klipu gdje dosta visoko odbrana stoji i glupo mi vala bilo sta drugo napisati jer hem je na klipu protivnik prejak hem je prijateljska,primali smo nedavno 5 od Zrinjskog na pripremnoj pa sta bi?