Welcome home Marco.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kako mi je drago vidit Andreollia opet u svetom dresu
Tek mu je 27 godina moze on jos ispunit ono sta se od njega ocekivalo.
Welcome home Marco.
Welcome home Marco.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
kazu danas bilo 20 ljudi na treningu 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Bitno je da je Cavani tu, jel 9-ku uzeo?adointer je napisao/la:kazu danas bilo 20 ljudi na treningu
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
aha..nadam se da ce se i Santon jednog dana vratit..kako mi je bilo krivo kad su njeg prodali i to zbog jonathanaTritolone je napisao/la:Kako mi je drago vidit Andreollia opet u svetom dresuTek mu je 27 godina moze on jos ispunit ono sta se od njega ocekivalo.
Welcome home Marco.
po ovim sta se dogadja zadnjih dana mislim da su skontali da pravimo dobre igrace i da ce im sad davat vise prilike..duncan, bardi, mbaye, benassi, bessa ne daju ih osim na posudbe
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Umocil' iko sta od ovih juventina ponekad da mi je znat' 
Santon je rekao da navija za Milan i da mu je zelja da se vrati na San Siro al samo sa Milanom,,tako da pisi propaloarminz je napisao/la:aha..nadam se da ce se i Santon jednog dana vratit..kako mi je bilo krivo kad su njeg prodali i to zbog jonathanaTritolone je napisao/la:Kako mi je drago vidit Andreollia opet u svetom dresuTek mu je 27 godina moze on jos ispunit ono sta se od njega ocekivalo.
Welcome home Marco.
po ovim sta se dogadja zadnjih dana mislim da su skontali da pravimo dobre igrace i da ce im sad davat vise prilike..duncan, bardi, mbaye, benassi, bessa ne daju ih osim na posudbe
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
znam da navija za milan, to je govorio jos dok je bio u interu .. al svejedno, meni drag igrac
a skoro sam cito da je reko da bi se volio vratit na San Siro al ne u Inter il Milan, nego sa Newcastle-om
EDIT: Evo i izvor: http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/san ... o-ma-85531" onclick="window.open(this.href);return false;
a skoro sam cito da je reko da bi se volio vratit na San Siro al ne u Inter il Milan, nego sa Newcastle-om
EDIT: Evo i izvor: http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/san ... o-ma-85531" onclick="window.open(this.href);return false;
- Interista02
- Kontakt:
Evo, kaze Di Marzio ako odustanemo od Isle, da se dzaba ne nadam Van der Wiel-u zbog visine plate.
Prva alternativa ce biti Daryl Janmaat iz Feynoord-a cijena mu je oko 5 milki
-
neroazzuro
- Kontakt:
Malo leva,malo desnaFG14 je napisao/la:Umocil' iko sta od ovih juventina ponekad da mi je znat'
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Bolje i za nas i za vas da uzmete IsluInterista02 je napisao/la:Evo, kaze Di Marzio ako odustanemo od Isle, da se dzaba ne nadam Van der Wiel-u zbog visine plate.
Ja te volim, volim Željo..
Isla šampion, ne znate šta propuštate.
Ave Tahire, avee!
Ave Tahire, avee!
Allegri je gospodin!
[youtube][/youtube]

iThere has been a lot of talk about the team possibly selling you. In what shirt do you see yourself next season?
"Inter’s. I’ve always seen myself with Inter. From the moment I arrived I’ve only been focused on doing my best in this shirt. This isn’t the time to think about other teams. Right now I’m only thinking about Inter and having a good season with my team-mates."
Tako je Freddy masino
"Inter’s. I’ve always seen myself with Inter. From the moment I arrived I’ve only been focused on doing my best in this shirt. This isn’t the time to think about other teams. Right now I’m only thinking about Inter and having a good season with my team-mates."
Tako je Freddy masino
UFFICIALE - BARDI e BENASSI al Livorno
CdS: "Il Milan pensa a Ranocchia.
eto,Ranocchia + 10 miliona za Sarafa
CdS: "Il Milan pensa a Ranocchia.
eto,Ranocchia + 10 miliona za Sarafa
Bardi i Benassi produzili do 2017, pa na posudbu u Livorno
Evo oficijelno je:
http://www.inter.it/en/news/43106" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je, bojo sam se da ih nece trampit za koga
i izgleda da je cista posudba, bez prava na otkup pola ugovora
Evo oficijelno je:
http://www.inter.it/en/news/43106" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je, bojo sam se da ih nece trampit za koga

Kako je dobra ova dukserica kod Mazzarija. Inace Interova oprema je vrhunska.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nike je pokidao ovaj put sa opremom.. sve je vrh
Citam da dobijamo oko 18 miliona godisnje od Nike-a.
Opet pocele price oko Lavezzija kad je Massimo spomenuo top igraca.. Muka mi je vise od ovih glasina
Opet pocele price oko Lavezzija kad je Massimo spomenuo top igraca.. Muka mi je vise od ovih glasina
jest vala, da ga hoce kupit samo da nas prestanu tusit sa pricamaThorin je napisao/la:Nike je pokidao ovaj put sa opremom.. sve je vrh![]()
Izgleda da je ovaj Dragovic stvarno pred potpisom. Nadam se da to znaci da Silvestre ide ca a ne Žabac.
Jel netko gleda tog Dragovica? Kakvi su dojmovi?
Jel netko gleda tog Dragovica? Kakvi su dojmovi?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mozda veceras Isla bude vas.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.