FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Radmilo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Radmilo » 09 jul 2013, 13:41

Reko si da je to gotova stvar nisi pominjao pare na ruke nikakve samo si rekao da dolaze dva igrača u ovom vremenu psolije 30.06.

Numaa
Kontakt:

Post Postao/la Numaa » 09 jul 2013, 13:42

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:

Nista drug svaka cast i za ovo, kao sto kazes **** markicu.
Nego ima li sta jos novo u fan-shopu???
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8269_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nove majice koje jos nismo stigli uslikati.
Diskretno izvezeno na lijevoj strani 1921
40 KM
Sad ce neko reci da je puno 40 KM. Polo majice su rijetko gdje ispod 30 KM, a brendirane su daleko skuplje.
Shvatite da ove jeftinije kao sto je npr. New Yorker imaju veci obrt i sebi mogu priustiti smijesnu marzu, a i ekonomijom obima jeftiniju izradu.
Ja sam Barcinu polo majicu platio 30 eura, na snizenju u njihovom fan shopu na stadionu koji ima milionske zarade.
Inace, pocinjemo sa tom tzv. diskretnom linijom proizvoda. Gdje nece kao na nekim majicama iz aviona biti vidljivo o cemu se radi, nego se moze i na poslovni sastanak i na formalnu veceru otici u nekim nasim majicama.

Bujrum narode :D

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 09 jul 2013, 13:43

Radmilo je napisao/la:Reko si da je to gotova stvar nisi pominjao pare na ruke nikakve samo si rekao da dolaze dva igrača u ovom vremenu psolije 30.06.

Ok kako god. Al pogledaj sta isto Musemic kaze igraci dogovore sve npr. sa Zeljom i Sarajevom i onda kada treba potpis menadzer ih nagovori da traze vise para i zbog toga propadaju transferi jer kontaju da su Zeljo i Sarajevo puni i da ce dati koliko pojedinac trazi.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 09 jul 2013, 13:44

Pa svako normalan vidi da mi imamo rupu u defnzivnoj veznoj liniji, svuda nam je rupa, pa i u ofanzivnom dijelu šta se tu misli ja stvarno ne kontam dosta je bilo improvizacija i nerviranja ili jesi ili nisi.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 09 jul 2013, 13:46

Numaa je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:

Nista drug svaka cast i za ovo, kao sto kazes **** markicu.
Nego ima li sta jos novo u fan-shopu???
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8269_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nove majice koje jos nismo stigli uslikati.
Diskretno izvezeno na lijevoj strani 1921
40 KM
Sad ce neko reci da je puno 40 KM. Polo majice su rijetko gdje ispod 30 KM, a brendirane su daleko skuplje.
Shvatite da ove jeftinije kao sto je npr. New Yorker imaju veci obrt i sebi mogu priustiti smijesnu marzu, a i ekonomijom obima jeftiniju izradu.
Ja sam Barcinu polo majicu platio 30 eura, na snizenju u njihovom fan shopu na stadionu koji ima milionske zarade.

Inace, pocinjemo sa tom tzv. diskretnom linijom proizvoda. Gdje nece kao na nekim majicama iz aviona biti vidljivo o cemu se radi, nego se moze i na poslovni sastanak i na formalnu veceru otici u nekim nasim majicama.

Bujrum narode :D

Dobre majice, svaki klub ima tu svoju neki kolekciju gdje ima nesto od kluba npr. neki natpis al skroz diskretan.
I sto kazes kada pogledas cijene majica ovo nije skupo 40KM.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 jul 2013, 14:18

Jedino cime sam razocaran da Amar nije uspio u ove 4 godine jest ta transformacija igraca koliko vidim na tom polju nista nismo napredovali posto se ne razumijem bas najbolje volio bi da neko objasni ?
Kerla je katastrofa ja ne znam sta se desilo sa tim momkom hitno nam treba neki stoper ali debakl se ne moze izbjeci u ceskoj to sam sada siguran i da se pojacamo sa dva ili tri igraca isto ce nam biti

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 jul 2013, 14:31

Nevjerovatno kako se pojedinci napale na rezultatie pripremnih utakmica...
Nevjerovatno koliko su pojedinci nerealni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jul 2013, 14:32

Ma razvalićemo Plzena
DRUG NEBI TI PUNCA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 jul 2013, 14:32

AYAN je napisao/la:Nevjerovatno kako se pojedinci napale na rezultatie pripremnih utakmica...
Nevjerovatno koliko su pojedinci nerealni...
jel mozda nesto upuceno meni?

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 jul 2013, 14:40

Ali činjenica je da jako lose igramo u pripremnim utakmicama, kao i da se koliko vidim, jako slabo radi na dovodjenju potencijalnih pojačanja. Nismo doveli ni jedno zvucnije (za nase uslove) pojacanje koje bi moglo ustaliti se u prvih 11. I trebamo brate kreativca pod hitno.
Volim te Zeljo!!!

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 09 jul 2013, 14:43

Ovo je toliko ne profesionalno i bezobrazno, decko kao da je dosao na termin :evil:

" onclick="window.open(this.href);return false;
SWRA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jul 2013, 14:45

Kerla ko da je iz noćne došo :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jul 2013, 14:47

iz noćne u kojoj je vario bez maske...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 09 jul 2013, 14:52

bagrcavi je napisao/la:Ma razvalićemo Plzena
8-)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 jul 2013, 15:04

Gotivio sam i branio Kerlu uvijek iako frajer nije ni 10% od onog starog haj kontam sad kad odradi pripreme bice bolji, bice al u ..... frajer naograjisao momacki, ja da sam Amar stavio bi Emraha siguran sam da ne bi pravio ovakve greske, a to bi za njega bio veliki podsticaj i siguran sam da bi momak poginuo na terenu!!! Al tako nece biti, kerla ce igrati protiv plzena

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jul 2013, 15:08

prvu polusezonu 10/11, prije nego što će otići bio je brat bratu najbolji odbrambeni igrač lige. vještinom je mogao sa svakim u ligi, a fizički je bio dvije klase ispred svih. međutim mi stvarno imamo tu zabrinjavajuću tendenciju zadnjih godina da igrači s godinama nazaduju umjesto da napreduju...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 09 jul 2013, 15:16

petisesti98 je napisao/la:Ovo je toliko ne profesionalno i bezobrazno, decko kao da je dosao na termin :evil:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš ko muha bez glave! Kompletna odbrana se povlaći unazad a on izlazi naprijed ko da je zadnji vezni i fol "prati" igrača ispred sebe a lik prolazi pored i ide iza njega, on ga ne vidi... Na kraju igrač sa centra šalje pas preko njega, on mrtav hladan se okreće kao da se ništa ne dešava, tek tad shvata da je iza njega igrač u šesnaestercu pa dolazi sebi i shvata da je izgubio čak i onog igrača kojeg je fol "pratio". ccc Ma ne mogu da vjerujem!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 jul 2013, 15:24

Tomić je u ovoj situaciji ispao gori od Kerle, predaleko je stajao, probili su Tomića.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2013, 15:30

Nisu navikli na izradjene akcije, bez zayebancije. Pa, sjetite se Hapoela i golova.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jul 2013, 15:31

Cuj Kerla kriv! :lol: :lol: :lol: E ko sve prati fudbal,jadna nam majka...Izasao je da zatvori covjeka,kako je ovaj ne bi primio sam na 20m sto je jako opasno.Medjutim,lopta je otisla na drugu stranu,da bi covjek,na kojeg je Kerla izasao,jednostavno se okrenuo i nastavio kretnju prema golu,kao i svaki skolovani napadac.Sasvim je druga stvar sto je Kerla spor i nije mogao da ga sustigne i zatvori,ali je postupio skolski! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Lekqqq1921, ristagrad i 57 gostiju.