TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Fox Sport kanal od 1 augusta u ponudi Sky italia koji dolazi umjesto Espn America koji se gasi 1 augusta
Fox Sport ce prenositi Englesku Premier League,Primera Ligu,Ligue 1 i FA CUP
http://sport.sky.it/sport/calcio_estero ... u_sky.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.sky.it/sport/calcio_estero ... u_sky.html" onclick="window.open(this.href);return false;
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odlicne vijesti za Fox Sport

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
Daj pojasno ovo? Znaci umjesto ESPN America dolazi koji kanal? I jel na Telemach?Yucca je napisao/la:Fox Sport kanal od 1 augusta u ponudi Sky italia koji dolazi umjesto Espn America koji se gasi 1 augusta
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo za CS-ovce, nema veze sa kablovskomConsigliere je napisao/la:
Daj pojasno ovo? Znaci umjesto ESPN America dolazi koji kanal? I jel na Telemach?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Aha. Ok!rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo za CS-ovce, nema veze sa kablovskomConsigliere je napisao/la:
Daj pojasno ovo? Znaci umjesto ESPN America dolazi koji kanal? I jel na Telemach?

Fit Tony: I keep my friends close...
Ko zeli Ex Yu kanale tj Prvu tv,Novu,BHT,FACE TV,DOMU,RTS 1,B92,RTL 2 itd....... za VLC player nek se javi na pp
Edit: Arene sport 1,2,3,4 isto za VLC

JSC SPORT 1-10 VLC

Edit: Arene sport 1,2,3,4 isto za VLC

JSC SPORT 1-10 VLC
Jel imas i SK?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko će trajati te liste, dan-dva ili sat-dva 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Otelo je napisao/la:Jel imas i SK?
Ima samo za Simple player ali skinu ga svaki sta vremena pa se ne isplati gledati
Imam SK SK+ slovenski za browser
Rade vec 10 dana sto manje ljudi zna duze ce trajati

- legenda reala
- Kontakt:
Yucca
Šta nam se ovo sprema na jesen, neka invazija kanala sa prostora EX Ju na Eutelsat 16

Šta nam se ovo sprema na jesen, neka invazija kanala sa prostora EX Ju na Eutelsat 16

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ Legendo koji program sa kablovske gledas najvise ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
Nemam kablovskeTribalian je napisao/la:@ Legendo koji program sa kablovske gledas najvise ?

Pogledam na Novoj ili RTL-u ponekad neki film i to je to, srpske kanale ne gledam slika im je katastrofalna osim ako mi se nekad ne gleda neka utakmica Srbije/PArtizan/Zvezde ili slč. pa pogledam, također ni bh. kanale ne gledam osim tekmi reprezentacije

Inače imam ti tonu kanala za gledati, ali mi je dosadilo više sve
Dosta kanala nije vise ono sto je bilo,prvi ovaj americki History , pratim samo jednu emisiju tj serijal kod njih , al' zato je Viasat history odlican. Fox i Fox crime su isto odlicni , ovaj drugi i nije bas u letnjem periodu,valjda kontaju da tad retko ko gleda tv pa pustaju manje gledane serije a i dosta repriziraju . A verovatno mi je najvise krivo zbog Travela otkad ih je uzeo Discovery i otkad su postali " TLC" prednjace u kicerajskim emisijama , pretpostavljam da velika vecina zenske populacije voli one emisije koje prikazuju sto se ne moze reci i za musku.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
legenda reala je napisao/la:Yucca
Šta nam se ovo sprema na jesen, neka invazija kanala sa prostora EX Ju na Eutelsat 16![]()
Pa ovi nasi Balkanci tj EX YU kanali idu tamo gdje mogu jeftinije proci a kvalitet signala im nije bitan

Zato svi i propadaju Total TV prema zadnjem istrazivanju znaci kad su uparili kartice izgubili su preko 50 000 korisnika tj pad kupovine njihovih kartica

Jer ta kartica je bila popularna i oni koji su pruzali usluge CS su je uzimali kad se vise ne moze gledati preko CS prodaja se drasticno smanjila
- legenda reala
- Kontakt:
Ma može se i na Eutelu napraviti signal tj. pojačati ali neće, jer ima neke frekvencije signal je kao i na Astri i Hotbirdu, dok je ovaj novi PINK paket npr. katastrofa, evo HRT je bio na početku loš, ali sad su popravili signal i ide preko 90% kao i na Hotbirdu
Ma samo nek ubacuju nove kanale pa bilo gdje iako mi se ne sviđa prelazak Digija na Eutel, onda je moguće i uparivanje
kad krenu samostalno
Tribalian
Imaju i neki Viasat kanali pa ide Viasat Nature,Viasat Histori, i sl. kao ove National G., po meni i bolji kanali od NG, titlovani na HR i SR
Ne znam imaš li ih
A Hrvatski kanali su nekad bili jako dobri, ali turske serije su i njima jbale majku

Ma samo nek ubacuju nove kanale pa bilo gdje iako mi se ne sviđa prelazak Digija na Eutel, onda je moguće i uparivanje

Tribalian
Imaju i neki Viasat kanali pa ide Viasat Nature,Viasat Histori, i sl. kao ove National G., po meni i bolji kanali od NG, titlovani na HR i SR

Ne znam imaš li ih
A Hrvatski kanali su nekad bili jako dobri, ali turske serije su i njima jbale majku

legenda reala@ tesko da ce krenuti sa uparivanje jer vidjeli su da Total tv nije nista dobio time samo gubitak ali Al Jazeera sport isto koja je najavila uparivanje od 2014 polako odustaju polako od toga je prvo su rekli od nove godine pa od maja sad od augusta 2014 jednostvno se ne isplati
Recimo kad pogledamo Sky it,De i Uk nikad i nije palo na pamet da rade uparivanje kad imaju strasnu prodaju tj prihode od svojih kartica
Recimo kad pogledamo Sky it,De i Uk nikad i nije palo na pamet da rade uparivanje kad imaju strasnu prodaju tj prihode od svojih kartica
HS prešao u PINK mode.
Ubacili nekoliko kanala : Pink Movies,Pink Film,Pink Premium,Pink 2, Pink 3 itd.Prva tri i nisu loša, puštaju dosta kvalitetne filmove kako domaće tako i strane.

Ubacili nekoliko kanala : Pink Movies,Pink Film,Pink Premium,Pink 2, Pink 3 itd.Prva tri i nisu loša, puštaju dosta kvalitetne filmove kako domaće tako i strane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Može li mi neko navesti neki FTA kanal na satelitu koji prenosi solidnu količinu nogometa, ako takav uopšte i postoji više, te mi navede na kojem satelitu se nalazi?
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ima onih nekih Idman Tv i NTV Spor,TRT Spor na 42 i 46 E, pa nafataj, prenose Engleze,Špance,Njemce, ukucaš Biss ključ i rade ti bez problema 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.