Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Believe
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Believe » 08 jul 2013, 20:52

Može mi neko nabrojati naša pojačanja dosada i koliko su koštala?
Toure,Aspas,Luis Alberto.niko više?
You'll never walk alone.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jul 2013, 20:53

Cudi me da ga nije doveo Arsenal ili Tottenham ili neki jaci klub, svi glupi ispadose. :roll:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 20:56

neurofunk je napisao/la:Cudi me da ga nije doveo Arsenal ili Tottenham ili neki jaci klub, svi glupi ispadose. :roll:

Pa gledaj logiku @hendersona:On nabraja neke lijeve igrace koji Liverpoolu nisu potrebni i zbog toga omalozava klub,no da se nekim slucajem Liverpool interesira za te igrace on bi nabraja Aspasa i Alberta te Tourea kao izvrsne igrace.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2013, 21:03

Rolex312 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Onaj osjecaj kada Simeone za manje para dovede Villu nego bibliotekar Aspasa.
Villa 32 godine, Aspas 25. Villa pred sobom ima jos 2-3 sezone maksimalno, Aspas tek ulazi u najbolje godine.
Dodaj i LS faktor. Mada i neki Barcini navijaci ne veruju da ga je Barca pustila za samo 3m plus 2m bonusa, a pominjala se cifra od 10-15m. Mozda poslednja godina ugovora.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jul 2013, 21:10

neurofunk je napisao/la:Cudi me da ga nije doveo Arsenal ili Tottenham ili neki jaci klub, svi glupi ispadose. :roll:

Mene cudi da Aspasa nije doveo Arsenal, Tottenham ili neki jaci klub, svi glupi ispadose. :roll:
Je li ti to nama pokusavas reci da je Tottenham ili Arsenal jaci od Atletica? :?

Liverpool 9. najbogatiji fudbalski klub prosle sezone.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jul 2013, 21:24

Ti 100 % nikad u zivotu nisi pogledao ni jednu utakmicu Aspasa i Alberta, kako onda mozes reci da su to losi igraci ? Zar ne bi trebo sacekati malo dok sezona pocne pa ako budu losi pridruzit cu ti se u kritikovanju. ;)

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 21:42

Kakvi god bili Aspas i Alberto vjerujem da mogu odigrati na nivou kao Henderson, to bar nije tesko, bar po izgledu ne lice na curice za razliku od doticnog, koji je placen duplo vise nego Alberto i Aspas ali to je izgleda ok. Zalosno je sto imam osjecaj da pojedinci cekaju samo nesto da se ismiju svima redom od trenera pa do uprave, a jos zalosnije je to sto komentarisu igrace koje nisu ni gledali, samo da bi nekoga ponizili.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2013, 21:58

Ok, Joseph Musker javio da cemo poslati novu ponudu za Papu. U slucaju da Papa ne dodje, necemo dovoditi novog stopera, i Toure ce biti prvi izbor zbog iskustva igranja u "high line" odbrani. Ocekivao sam ovo.

Takodje je rekao da je Suarez rekao klubu da zeli da ide, ali nije zatrazio request, posto zeli pre svega iz zemlje da ode, a interesa vani nema za sada.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jul 2013, 22:00

Bas sad citam, pa I dobre I lose vijesti ali svakako ocekivane,

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 jul 2013, 22:02

Rolex312 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Onaj osjecaj kada Simeone za manje para dovede Villu nego bibliotekar Aspasa.
Villa 32 godine, Aspas 25. Villa pred sobom ima jos 2-3 sezone maksimalno, Aspas tek ulazi u najbolje godine.
Villa jedan od najubojitijih igrača pred golom koji je osvojio sve što je mogao,ili Aspas koji nije ispao iz lige sa Celtom..
glupa vam poređenja

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jul 2013, 22:05

Believe je napisao/la:Može mi neko nabrojati naša pojačanja dosada i koliko su koštala?
Toure,Aspas,Luis Alberto.niko više?
Mignolet.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jul 2013, 22:07

Rosicky je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:
Villa jedan od najubojitijih igrača pred golom koji je osvojio sve što je mogao,ili Aspas koji nije ispao iz lige sa Celtom..
glupa vam poređenja
Sto ga ne dovede Arsenal ako je tako ?

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2013, 22:09

Problem je sada sto cemo imati igraca koji zeli da ode iz kluba, ne zato sto mrzi klub, vec drzavu. Sam se u to uvalio ruku na srce. Ali glavni problem je imati takvog igraca u ekipi, dovodi se u pitanje njegova zelja za igrom i za svime ostalim, stranu na to njegov enorman kvalitet, takvog igraca imati u ekipi nije nikako dobro, naravno, sve ovo ako je Musker u pravu, a on je prejak izvor.

Ako je ovako komplikovana situacija, ne znam sta ce BR raditi, jer nema interesa vani ni od Reala, a oni ce jedini da plate novac. A bolje je sto pre resiti situaciju, nego vuci ovu sagu do avgusta, i onda ga prodati, i panicno kupiti nekog napadaca kao sto je bio slucaj sa Carrollom.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 08 jul 2013, 22:14

Luis je nezahvalan. Jedan Fowler je prodat zbog svoje gluposti, dok se istiom progledalo kroz prste 100 puta i ponavljao je greske i sad on zeli da ide. Nazalost Fowler koji je dao LFC sve u to vrijeme je igrao za veliki i ozbiljan klub pa je dobio nogu, dok se Urugvajcu potrefilo da je dosao u klub sa kojim se mnogi poigravaju zadnjih godina.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 jul 2013, 22:34

Suarez ce vjerovatno otici za nekih 45-50 miliona .
Liverpool ce bez njegove prodaje krenuti po jos 2 igraca. Nadam se Wanyami ili Diameu za DMF poziciju .
Ako Papa ne dođe , Toure ce igrati prvu postavu zbog iskustva igranja tzv. 'high line' .
Nadam se samo da ce se sve popuniti fino , rezervni LB , dobar CB , DMF i ako/kad Suarez ode neka zvijer u napadu da ga zamijeni .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 22:42

Ja sam uvjeren u Suarezov ostanak :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2013, 22:59

Ma i ja sam uveren da ostaje, jer eto ne vidim ga iskreno u Realu, a nema gde drugde da ide realno, ali problem jeste ako on bude ovakve volje tokom sezone, kako ce to izgledati ??? Daj boze da se to ne odrazi na igre njegove ali tesko.

A opet iako ga prodamo, dobice se lova, ali treba onda traziti zamenu, a tesko da cemo je naci, vrlo tesko, pogotovo ako prodaja ne daj boze dodje tamo u avgustu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2013, 23:11

Ja stvarno ne znam kako je komitet mogao dovesti Aspasa i Alberta, Rodgers je htio Mkhitariyana i Papadopoulusa ali je komitet rekao da je spanski dvojac prioritet.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 jul 2013, 23:12

Kako neko ko podržava čovjeka koji je Downinga platio 20 miliona nakon nekoliko mjeseci planiranja i istraživanja tržišta, smije reći bilo šta na račun Rodgersovih transfera ? :roll: :lol: Smiješno zaista.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2013, 23:14

Gledam sad klip ovog Alberta, igrom bas baca na Coutinha.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.