LegendKiller je napisao/la:Sada kad su došli Saponara i Poli mislim da se treba orijentisati na odbranu, Ljaljić je u ovom momentu ne potreban jer imamo igraca na toj poziciji a i ako dođe dobro je došao, bio bi dodatno pojacanje. Sto se tiće honde on nece doci na ljeto, mozda u januaru ko zna. Mislim da će Saponara kvalitetno obaviti posao ofanzivnog veznog, on i montolivo bi trebali biti nasa pokretacka snaga, a tu je i boateng i poli te De Jong od koji ce biti zadnji vezni. Muntari, nocerino ali i mali Cristante ce biti backup. Napad je solidno popunjen mada mi je žao Pazinija ali vratiti će se on.
Ostaje samo jos pitanje stopera imamo 2 poprilicno polovna i jednog potpuno neupotrebljivog i tu je potrebna svježa krv. Također bi trebalo dovesti jednog beka, jer imamo 3 treba barem jos jedan. Dobro bi bilo kada bi ostavili Albertazzia momak igra i stopera i lijevog beka.
Ljudi jel' vi stvarno mislite da je Saponara Rui Costa da ce maestralno drzati sredinu, pa ako Honda dodje on nece ni igrati u prvom timu....ovo je jos jedan od dokaza kako se mrvicama nadamo

-------------Baloteli----------
----El Sharavi--Honda....Ljajic--
------Montolivo----DeJong---