Zahvaljujem.RickBlaine je napisao/la:[Zole]Pa on već jest u Realu[Zole]Raul_64 je napisao/la: Ovaj sto strasno podsjeca na njega , ne mora na isti nacin doci do Reala.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
12 miliona je porez koji placaju ,ne sociedadu nego drzavi na osnovu tog zakona kad igrac ide nasilnim putem u neki klub bez pristanka kluba za koji nastupa. citaj malo sta sam napiso ja lika ,kad je porez iso nekoj ekipi bgtRaul_64 je napisao/la:Znaci 30 miliona je klauzula koju je Sosiedad postavio , a sad traze jos 12 miliona jer je Real spreman platiti 30.
edit: sam sebi se smijem sta napisa , "nasilnim putem"

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 08 jul 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
A i ja bi mogao skinuti oploditelja s avatara
fuck
Zbog tog poreza je i Bayern platio Martineza 55/65 miliona , il nije.
fuck
Apsolutno je tako.barca_87 je napisao/la:12 miliona je porez koji placaju ,ne sociedadu nego drzavi na osnovu tog zakona kad igrac ide nasilnim putem u neki klub bez pristanka kluba za koji nastupa. citaj malo sta sam napiso ja lika ,kad je porez iso nekoj ekipi bgt
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 08 jul 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bogami, Illara vredi 30m, ili bolje da kazem, 100% ce vredeti posle jedne godine u Realu. Cini se da je momak pravi naslednik Alonsa, a imao je sjajnu sezonu, sjajnu. Meni bi ipak bilo zao da ode, jer bi voleo da vidim Sociedad u celosti u LS, mnogo gotivna ekipa, steta da se raspadnu...
Illara i Xabi u sredini i moji mokri snovi ispunjeni.Sljedeće sezone dovodimo Kondogbiu,Xabi se seli na klupu i onda dominacije Konoplje i Ilije sljedećih 10 godina.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sveti je napisao/la:haj sve, al nasilnim putem![]()
![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Kad se daje vec tih 30 dat ce Pero jos deset. Ta napokon, kad je beg bio cicija.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
S teme Bayerna ne bi se slozili s tobomRaul_64 je napisao/la: Apsolutno je tako.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pa ja bi se slozio s njima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo da se ljudi malo skontaju o kome se pricaRickBlaine je napisao/la:Kad se daje vec tih 30 dat ce Pero jos deset. Ta napokon, kad je beg bio cicija.

Top 20 potpisa za Perinog mandata:

J3bes 40 miliona

Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 08 jul 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- RickBlaine
- Kontakt:
Na toj listi dva puta ime "Ronaldo", Midzetovo nijednom. Dominacija.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nego sta.RickBlaine je napisao/la:Na toj listi dva puta ime "Ronaldo", Midzetovo nijednom. Dominacija.
A sta tek reci za broj 4 sa ove liste?

- anonymousHD
- Kontakt:
Woodgate, ubi me u oči. 

- RickBlaine
- Kontakt:
Na vrijeme shvatio da je igrao u klubu punom nedojebanih lobotomaca budimo realniDzoni je napisao/la:A sta tek reci za broj 4 sa ove liste?

U debiju autogol i crveni hahaanonymousHD je napisao/la:Woodgate, ubi me u oči.

Eto pogledaj sadanonymousHD je napisao/la:Woodgate, ubi me u oči.

Bog te cuo.MARCELO je napisao/la:Pepe na Etihadu?

To nam plaćaju da ESB preimenujemo?MARCELO je napisao/la:Pepe na Etihadu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.