NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.
željo već upisao pobjeduterabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.

otvori oči, riječ o česima ili ti čehinjama i sajmu šljive a ne o međusobnom guženjuterabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.
Kako ste igrali prosle godine recimo da smo 80 % vec pobijedilivatreni je napisao/la:željo već upisao pobjeduterabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.![]()
![]()

Prijatelju, pa kako ste prošlih sezona igrali u Evopi šta reći za vas, koju poruku poslatiterabajt je napisao/la:Kako ste igrali prosle godine recimo da smo 80 % vec pobijedilivatreni je napisao/la:željo već upisao pobjeduterabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.![]()
![]()
.
-
- Kontakt:
Zeljo je klub koji ns je razbio prosle sezone l mislim da ove neće ni blizi ima da se napatite. Željo je šampion ooooo :ugeek: :ugeek:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Naravno da ce te igrati Ligu Sampiona kao i svake godine tradicionalnonime_tm87 je napisao/la:Mi cemo uzivati u Ligi Šampiona i guziti čehinje, a onda cemo i vas kad počne premijer liga, to je vec tradicionalnoserim je napisao/la:Mi ćemo uživati u sajmu šljive i guziti a neko će biti gužen u kvalifikacijama lige šampionanime_tm87 je napisao/la:A jbg neko ce igrati Ligu ŠAMPIONA, a vi ce te na sajam sljive

Definitivno moras sebi naci djevojku ili momka, kako god.terabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.

(y)Kapetan je napisao/la:Definitivno moras sebi naci djevojku ili momka, kako god.terabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.

Stigao nam je Jusic danas popodne vidit cemo kakav je.
Pozz
Pozz
DAJTE LJUDI STA SE BLAMIRATE.ZELJO JE ZA NAS INSTITUCIJA I NE TREBA SE LJUDIMA ZAMJERAT.IMA ZELJO DOSTA NAVIJACA I U GRADACCU I JEDNA JE OD RADO VIDJENIH EKIPA NA BANJI.SVI BI MI VOLJELI SLAVITI U PRVOM KOLU ALI GLEDAJMO MALO SA REALNIJE STRANE - ZELJO DOSTA KVALITETNIJI ALI CINJENICA DA IGRA UTAKMICE SA PLZENOM 16 I 23.07 A NAMA GOSTUJE KROZ TRI DANA OTVARA I NAMA SANSU DA SE NADAMO POBJEDIserim je napisao/la:otvori oči, riječ o česima ili ti čehinjama i sajmu šljive a ne o međusobnom guženjuterabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.
Ja bi ovim Zeljovcima zabranio da navijaju sa RD, za koga mmmirza NAS, za nas nije, mozda za tebe, jel navijas za Selju jbt onmmmirza je napisao/la:DAJTE LJUDI STA SE BLAMIRATE.ZELJO JE ZA NAS INSTITUCIJA I NE TREBA SE LJUDIMA ZAMJERAT.IMA ZELJO DOSTA NAVIJACA I U GRADACCU I JEDNA JE OD RADO VIDJENIH EKIPA NA BANJI.SVI BI MI VOLJELI SLAVITI U PRVOM KOLU ALI GLEDAJMO MALO SA REALNIJE STRANE - ZELJO DOSTA KVALITETNIJI ALI CINJENICA DA IGRA UTAKMICE SA PLZENOM 16 I 23.07 A NAMA GOSTUJE KROZ TRI DANA OTVARA I NAMA SANSU DA SE NADAMO POBJEDIserim je napisao/la:otvori oči, riječ o česima ili ti čehinjama i sajmu šljive a ne o međusobnom guženjuterabajt je napisao/la:Vidjet cemo zvjezdasi 27 ili 28 ko ce koga naguzit :p.
Ima isto tako veliko broj navijaca Zelje koji gotive Zvijezdu ustvari nekako je nevjerovatno navijaci Zelje ne gotive niti jedan drugi klub a Zvijezda im je simpaticna. Barem je tako sa velikim brojem ljudi koje ja poznajem a i sto se mene licno tice.mmmirza je napisao/la: DAJTE LJUDI STA SE BLAMIRATE.ZELJO JE ZA NAS INSTITUCIJA I NE TREBA SE LJUDIMA ZAMJERAT.IMA ZELJO DOSTA NAVIJACA I U GRADACCU I JEDNA JE OD RADO VIDJENIH EKIPA NA BANJI.SVI BI MI VOLJELI SLAVITI U PRVOM KOLU ALI GLEDAJMO MALO SA REALNIJE STRANE - ZELJO DOSTA KVALITETNIJI ALI CINJENICA DA IGRA UTAKMICE SA PLZENOM 16 I 23.07 A NAMA GOSTUJE KROZ TRI DANA OTVARA I NAMA SANSU DA SE NADAMO POBJEDI
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile dominira,malo mu fali da se naljuti.
nemojte tako moramo se paziti.ja licno navijam za sve nase klubove u evropi i zelim im sto bolje rezultate.a akobogda u prvom kolu zelji zelim ubjedljiv poraz ubjedljiviji cak i od onog sa aluminijumom 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne mogu se na tebe naljutiti ti cak nisi ni pravi navijac istjeraju te sa treninga i ti tri dana places na forumu. Nemam srca da se na tebe naljutim. A Zvijezda mi je fakat simpaticna i grad nekako pravi Bosanski.astra1922 je napisao/la:pile dominira,malo mu fali da se naljuti.nemojte tako moramo se paziti.ja licno navijam za sve nase klubove u evropi i zelim im sto bolje rezultate.a akobogda u prvom kolu zelji zelim ubjedljiv poraz ubjedljiviji cak i od onog sa aluminijumom
pa nisi dobro skontao prave navijace i istjerajupile87 je napisao/la:Ne mogu se na tebe naljutiti ti cak nisi ni pravi navijac istjeraju te sa treninga i ti tri dana places na forumu. Nemam srca da se na tebe naljutim. A Zvijezda mi je fakat simpaticna i grad nekako pravi Bosanski.astra1922 je napisao/la:pile dominira,malo mu fali da se naljuti.nemojte tako moramo se paziti.ja licno navijam za sve nase klubove u evropi i zelim im sto bolje rezultate.a akobogda u prvom kolu zelji zelim ubjedljiv poraz ubjedljiviji cak i od onog sa aluminijumom

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pravi se navijaci ne daju istjeratastra1922 je napisao/la:
pa nisi dobro skontao prave navijace i istjeraju
mi smo jos mali klub fali nam jos koja sezona da se stane na prave noge.pile87 je napisao/la:pravi se navijaci ne daju istjeratastra1922 je napisao/la:
pa nisi dobro skontao prave navijace i istjeraju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
16 tog igramo sa Borcem ne pise nista za mjesto odigravanja al najvjerovatnije je Banja Luka.
RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN svim forumasima islamske vjeroispovijesti
forzaaaaa zvijezdaaa
forzaaaaa zvijezdaaa
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.